1 ЕГ Варна - Тема 2

• 4 614
  • 74
  •   2
Отговори
# 15
  • Варна
Излезе списъка с класните ръководители и разпределението по стаи -  в сайта им.

# 16
  • Варна
Откриването е от 10 часа. Има съобщение на сайта.

# 17
Имам въпрос. Касае Школо...Как става прехвърлянето към новото училище? Все още ми излиза инфо от старото...Моля за съвет🙏

Aко все пак продължим с Школо, то просто като се логнете с Вашия акаунт ще видите, че детето е вече в 8 клас на 1 ЕГ, а не в 7 клас на ОУ XXX. Нищо не се иска от Вас да правите.
Наистина така стана! Излязох от профила си и пак влязох и инфото се актуализира! Не успях да пиша по-рано😊 Благодаря за съвета🌻

# 18
Здравейте на всички,
имам въпрос относно профилираната паралелка с математика в училището.

Синът ми тази година е седмокласник и първото му желание е английски в точно това училище, тази година паралелката ще е с английски език, разглеждахме плановете, хорариумите и прочетох доста мнения, но основното, което го интересуваше беше дали в нея също се изучават предмети на английски, както в паралелките с чуждоезиков профил?

Иначе за хорариума в горния гимназиален клас се ориентирахме, че могат да се изравнят часовете (горе-долу) по първи ЧЕ с избора на английски език като трети профилиращ предмет, надявам се да не сме се объркали.

# 19
  • Варна
Имам познато момче в немската с математика и каза, че в девети са учили, а в десети нямат. Не знае как е с английските.

# 20
  • ВАРНА
Amante, Първа правят ден на отворени врати. Следете сайта и фб страницата им. Там ще можете да си зададете всички въпроси, които Ви вълнуват.
Преди две години, когато дъщеря ми беше седми клас, бях на такъв ден на отворени врати. Моето впечатление тогава за тази тяхна паралелка с профил МАТ ИНФ беше, че малко не знаят какво правят, в процес на опитване и проба/грешка бяха. Или тази година, или догодина, завършва първият випуск на тази паралелка. Би трябвало вече да са натрупали опит. Успех в кандидатстването!

# 21
В сегашния 12ти клас няма матем паралелка

# 22
Amante, Първа правят ден на отворени врати. Следете сайта и фб страницата им. Там ще можете да си зададете всички въпроси, които Ви вълнуват.
Преди две години, когато дъщеря ми беше седми клас, бях на такъв ден на отворени врати. Моето впечатление тогава за тази тяхна паралелка с профил МАТ ИНФ беше, че малко не знаят какво правят, в процес на опитване и проба/грешка бяха. Или тази година, или догодина, завършва първият випуск на тази паралелка. Би трябвало вече да са натрупали опит. Успех в кандидатстването!

Благодаря много!
Ще проверявам и ще споделя, ако имам някаква информация! Flowers HibiscusFlowers Bouquet

# 23
Здравейте, искам да попитам в училището може ли да се влезе след 4 клас, т.е от 5ти и на 1ва и 2ра смяна ли са?

# 24
Не, само след 7-ми. Само първа смяна са всички.
Здравейте, искам да попитам в училището може ли да се влезе след 4 клас, т.е от 5ти и на 1ва и 2ра смяна ли са?
[/quote]

# 25
Благодаря за информацията!
Т.е до 12 клас всички са само първа смяна, така ли? Това би било много добре.

# 26
  • В центъра на моретата
По принцип са първа смяна, но тъй като от 1.06 започва ремонт на ОУ Й.Йовков и най-вероятно ще продължи и през учебната година не е много ясно каква смяна ще са през новата учебна година. От това, което писаха в медиите излиза, че ще е до края на май 2026 г. https://www.moreto.net/novini.m.php?n=509847

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 21:16 от zaek

# 27
От майка на дете в Й.Йовков знам, че 6 и 7 клас ще бъдат в Първа, т.е.6 паралелки. Надявам се гимназистите да не ги правят втора смяна.

# 28
Когато Найден Геров бяха в ремонт в Първа отидоха 5-7 клас и учеха само втора смяна, Първа смяна си беше само за Първа ЕГ. Дано и сегашният директор е уговорил същите условия.
Първа не е ли много далеко за децата от Йовков? Ужас, дори за удобен ГТ не се сещам

# 29
Гост училищата са си втора смяна през цялото време. Т.е Първа ще са си първа смяна, но ще започват в 7:30 ч. и ще са с часове 40 мин, не 45 мин.

Общи условия

Активация на акаунт