НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 2 786
  • 48
  •   2
Отговори
  • София
*
*

От предучилищна до днес
Скрит текст:
Предучилищна набор 2005 - 1, 2, 3, 4, 5  
Първи клас - 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  
Втори клас - 21, 22, 23  
Трети клас - 24, 25  
Четвърти клас - 26, 27  
Пети клас - 28, 29
Шести клас - 30, 31, 32  
Седми клас - 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Осми клас - 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54,  55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Девети клас - 64, 65, 66, 67, 68
Десети клас - 69, 70, 71, 72
Единадесети клас - 73
Дванадесети клас - 74, 75, 76, 77
Кандидат-студенти - 78, 79, 80, 81
Студенти - 82, 83, 84
*
*

# 1
  • София
Много идейно име Grinning, харесва ми.
Според очакванията синът ми ще се вижда с Рачев и на есен.

# 2
  • София
Еййй,нова тема на джулай морнинг!Спунк,благодаря!
Да я изпишем с хубави новини и дано има по-чести срещи!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 09:15 от Ali97

# 3
Благодаря за новата тема!
Май се води завършила първи курс моята девойка, но не съм много сигурна.

# 4
  • Sofia
Спунк, много бях любопитна за заглавието - чудесно е Laughing До незнайния край темата да е пълна само с хубави новини и споделяния! Heartpulse

buni, наесен с отличен Hands V
Сетих се, че майка от набор 2004 ме беше предупредила за този Рачев май във връзка с избираемите в началото на годината. Приятелче в съседна група не е бил при него по РЧП, а при някакъв Иванов (мисля...). Наборът пък е над нещата - въобще не съм разбрала да има някакви притеснения. Разбрах че е бил при него, когато взех да го разпитвам след коментарите тук.

# 5
  • В средата на времето
Заглавието е с точното количество хумор, което ми харесва Simple Smile) Благодаря, Спунк за новата тема!🌷🤗
Успех пожелавам на всички неприключили още с изпитите!☘️

# 6
  • София
Спунк, благодаря за новата тема 🌺 Заглавието е топ, нищо че е без заглавие темата 🙂 Нека да е пълна само с хубави емоции.
Моят приключи успешно втората сесия и за щастие септември няма да ходи на поправителна. По РЧП е успял на косъм да мине, има тройка. Никак не е доволен от представянето си и се ядосва, че не е учил повече, но колкото толкова. Важното е, че няма да му виси за есента.
Успех на всички за които сесията още не е приключила 🍀

# 7
Супер яко заглавие

# 8
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Хубаво заглавие!

Дъщеря ми успешно приключихме годината. Намери работа в София и ще остава и през лятото.

Успех на неприключилите с изпитите Simple Smile

Има ли деца, които учат във Варненския икономически? Малката дъщеря си го е харесала и търся мнения.

# 9
Върви си животът, ей на - някои вече с второкурсници 😊. Щерката чака днес резултати от последния изпит, аз пък я чакам да се прибере за има-няма цели три дни 😁.
Честито ви юлско утро от Варна ✌️.

# 10
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Много яко заглавие! Благодаря, Спунк, за новата тема!
Щерката посрещнаха джулая в съседното село. Прибра се преди около час да ни изпрати на работа и да легне да поспи, че трябва после и на работа да ходи.

# 11
  • София
Спунк, благодаря за темата! Заглавието е трепач.

Моята се прибра в петък. До тук знае, че е взела два изпита. Резултатите на останалите ще ги обявят на трети. Като цяло е настроена положително в очакванията и има притеснение само за един изпит. От първия семестър има два поправителни, които са първият и последен изпит от поправителната сесия (естествено).
Като цяло май успя да свикне и вече се чувства по-добре там. След Великден започна да звъни веднъж в седмицата. По-често си говорим, ако ние се обадим. Няма го вече това всяка вечер разговори с часове.

Кандидатства за стажове в МВнР, но не я взеха. Беше разочарована, но за отрицателно време се сдоби с билет да ходи на море с гаджето и сватята. После той ще дойде и ще се помотаят из България + кратко море в Гърция. После две пътувания с нас и то не остана време за стажове. А даже иска и да поработи малко.

# 12
Да се цопна и аз в новата тема с безумно пътуване от студента снощи след 21 ч и прибиране днес към 12 ч само за да видят изгрева на морето Rolling Eyes
Знам, знам - те са на 20 г., а аз остарявам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ако се докопам до снимки ще споделя по-късно.

# 13
Моята девойка взе успешно 3 изпита, остават още 3, живот и здраве ще се върне на 9 юли, няма вече търпение да си дойде и да избяга от невероятните жеги в Милано - някои дни било над 40 градуса, в общежитието е с климатик, но да отиде на изпит и да се върне с трамвая казва, че си е преживяване...

# 14
Да не се види края на хубавите новини в тая! Smiley
Много съм щастлива, че сме в нова тема. Аз да се похваля, че ми минаха едни важни срокове в работата и отново започвам да живея. Друго за хвалба е, че голямото отроче завърши семестриално и наесен го чакат държавни изпити. Голям кеф е да привърши образованието детето.
При девойката също се бяха зародили идеи да пътуват само да кажат дзак на изгрева, но една от приятелките и не я пуснаха отпуск и от солидарност се отказаха и другите.

Общи условия

Активация на акаунт