НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 2 864
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И при нас днес е денят на добрите новини!

Наборката продължава втори курс. Имаше и тя 3 броя поправки. Чакаме резултатите от 3 изпита още - 1 от редовната сесия и 2 поправки, но вече има достатъчно кредити за преминаване във 2-ри курс. Невероятна година на порастване беше при нея, както и за научаване на много житейски уроци от жонглиране с учене по съвсем различна система и високи изисквания, работа, борба с холандската администрация по всякакви въпроси, търсене на квартира за 2-рата година и съответно преместване сама и какво ли още не. На моменти бая ни изправяше косите, защото на нея и е в природата да живее на макс и много често по острието на бръснача ...... Утре вечер я чакаме да се прибере за заслужена почивка. 

Каката ни официално вече е магистър по право със специализация търговско право, търговски практики  и защита на потребителите. Миналата седмица беше дипломната защита, днес излязоха официалните резултати от последната сесия и защитата. Официалната церемония е догодина през март в Париж и ще ходим да хвърляме капи Simple Smile Другата седмица почва работа в правния отдел на голяма компания за онлайн търговия в Париж. За сега там се установява, но животът е пред нея. Ние сме щастливи, когато и тя е щастлива, ей го къде е Париж, някакви си 3 часа със самолет Simple Smile

# 16
Спункче, благодаря за темата - само с хубави новини да я изпълним!
Наборката утре приключва, при Рачев има З -знае, както се шегуваше един познат.
Мм я врънка за явяване на повишителен.
Учи доста, не съм наясно защо имат такива оценки там.
Планира море с някаква странна дестинация и иска да поработи.
Харесаха я на няколко места, но с предложения за минимален срок от 6 месеца и няма кураж да започне.
Предложихме и да запише шофьорски курс вместо това.
Ние с мм двамата направихме едно бързо море, но вече забравихме, че сме били. Simple Smile

# 17
  • burgas
Много оригинално заглавие си има новата тема-само добри новини да валят в нея! Нашият набор е в изходна позиция, не му хареса специалността в ТУ ,постара се но не е неговото.Отива в съвсем различна посока,няма да му признаят нито един изпит!Като ми каза много ми докривя,но в крайна сметка са важни неговите желания и мечти !Сега работи-там беше и миналото лято-той е доволен, явно и те от него,защото се отрази на заплата му!Планирал си е екскурзия до Гърция и после  Дубай/ за там брои дните,голямо желание има да го посети/

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 11:42 от nelito70

# 18
Първа лятна студентска ваканция. Припомних си моите лета на Академика. Девойката, като че, последния изпит тотално го е пренебрегнала. Чакам четвъртък да мине и да не я мисля.

# 19
  • София
Спункче, благодаря за темата - само с хубави новини да я изпълним!
Наборката утре приключва, при Рачев има З -знае, както се шегуваше един познат.
Мм я врънка за явяване на повишителен.
Да го отсвири твърдо и категорично. Joy Да не й е изпила чавка мозъка, че да се явява на повишителен! Дъщеря ми го направи веднъж в първи курс и каза, че това е най-тъпото решение в жвота й.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 07:48 от sanaka

# 20
Поздрави за всички момичета и момчета!

nelito 70 младежът ти това което завърши като средно образование ли продължи или друга специалност?

# 21
Как така без заглавие, чудно е заглавието на новата тема. Така, както добре е завършил за някои, дано юли тръгне добре за другите!

# 22
  • burgas
Поздрави за всички момичета и момчета!

nelito 70 младежът ти това което завърши като средно образование ли продължи или друга специалност?

Да ,продължи със същата специалност, това беше желанието му,нооо след първия семестър рязко смени посоката и така!

# 23
Успех му пожелавам! Моето малкото нали е в неговата специалност, но от сега говори за нещо различно след това... след 4 години ще видим .

# 24
  • София
Заглавието е много готино!

И моето диване с един изпит на есен. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Днес беше последния по История на българската психология,който уж щеше да е формална защита на курсова, а и реферат писаха....
Той изтеглил късата клечка- точните му думи бяха : този пияница, дето го върнали щото няма кой да преподава, трябваше да скъса някого- и кой ,кой -ми мене!!!!
Голям смях ме напуши, като го слушах как се нервира, защото: "му ходил на тоя на лекциите, писал му всичко и ...вместо това го изпитвал за биографии на разни хора" Laughing имал само 5 и 6 до момента и тоя пияница много държал да му впише двойката в книжката, въпреки ,че не било задължително Smile
Но здраве да е - знам, че това ще го амбицира повече...
Весело лято на всички  SwimmerBeers

# 25
Ян, специални поздрави за голямото ти момиче, отдавна я следим и се радваме на нейните успехи! Браво, че и малката сестра е толкова оправна!
Ще оправят младежите поправките наесен. Жалко, че ще ги мислят лятото. На моята девойка, както писах предстоят още два изпита и тя се шегува, че каквото и да стане няма да има повече от 2 поправки. Wink

# 26
  • на изток от рая
Момичета, публикувани са новите такси в Софийския университет. Леко се олюлях, като видях, 2 000 лв отгоре. Дали второкурсниците няма шанс да си останат на таксата, на която са започнали?

# 27
Момичета, публикувани са новите такси в Софийския университет. Леко се олюлях, като видях, 2 000 лв отгоре. Дали второкурсниците няма шанс да си останат на таксата, на която са започнали?
                   За сега нямат шанс. Студентски дипломатически клуб, Студентски съвет и самия университет са изказали мнение и ще се борят за намаляване на таксите. Имат предложение за вече приетите студенти таксата да се запази.

# 28
  • Разпиляна във въображението
Къде са публикувани?

# 29
  • на изток от рая
Прочетох статия за увеличението в Пловдивския уни. Няма първи, няма втори курс, за всички! Следователно и за Софийския ще е така. Нямам думи!
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/studenti/taksi_i_students … bnata_2025_2026_g

Общи условия

Активация на акаунт