1 ЕГ Варна - Тема 2

• 4 621
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Утре има ден на отворените врати.

# 46
  • Варна
Ден на отворените врати

https://www.1eg.eu/images/2024-2025/Pokana.pdf

# 47
Гимназията е наистина страхотна! Учителите,децата,преподаването! Английските паралелки и тези с математика са на много високо ниво в преподаването.За немските нямам наблюдения.Определено е гимназия с отлично реноме😀

# 48
Здравейте, понеже наближава новата учебна година... някой с вътрешна информация дали може да има "къси" клечки по немски ?

# 49
  • Варна
Здравейте, понеже наближава новата учебна година... някой с вътрешна информация дали може да има "къси" клечки по немски ?
За никоя не съм чувала да има оплаквания. Поне при осмокласниците.

# 50
Излязло е разпределението по класове. Дъщеря ми ще е при Теодора Жекова по НЕ. Има ли някой отзиви за нея?

# 51
  • Варна
Излязло е разпределението по класове. Дъщеря ми ще е при Теодора Жекова по НЕ. Има ли някой отзиви за нея?
Чудесна е!  Беше класен ръководител на класа на дъщеря ми.

# 52
  • Варна
Страхотна класна. Жалко че е само първата година.

# 53
Моята дъщеря ще бъде при Станимира Мирчева. С този НЕ се притеснявам... 7клас да не ми се стори песен...Grinning

# 54
На моят син му преподава по немски г-жа Жекова ( втори език) и той си я харесва.

# 55
  • Варна
Моята дъщеря ще бъде при Станимира Мирчева. С този НЕ се притеснявам... 7клас да не ми се стори песен...Grinning
Най-добрата учителка за 8клас. Абсолютен късмет е, че се е паднала при нея. Винаги взима "И" клас. Много я обичат децата.

# 56
Ако може и мнение за останалите две учителки на немските паралелки - Зоя Цветкова и Галина Колева?

# 57
  • Варна
Само хубави неща съм чувала.

# 58
  • Варна
И ние се паднахме при Зоя Цветкова . Нямам никаква предварителна информация и ще се радвам да чуя отзиви за нея.

# 59
Ние сме при Теодора Серафимова. Може ли да споделите мнение?

Общи условия

Активация на акаунт