Устройство за четене на дигитални книги

• 75 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Toro, не се засягай, нищо лично  Peace

ясна ми е работата с регионалните минималните цени и това как в БГ доста неща са доста над цените им даже и другаде в Европа,защото вероятно се приемат за луксозни стоки (а не за таква за масова употреба на средната класа, която почти я няма) и малкото хора, които могат да си ги позволят са готови да платят повече. Ама, естесвено - всичко според спецификата на пазара. Като са регионални цените,защо във Великобритания и Германия примерно са по-евтини четците (не става дума за Киндъл)? За САЩ не говоря, там е друга бира.

В този ред на мисли в Европа техника гледам да си поръчвам само от Германия (по възможност, а възможност обиконвено има). Тук в Италия също държат високи цени и плюс това не ме кефи да стимулирам тяхната икономика  Laughing . Но всеки си знае приоритетите и какво му е по-важно  Peace.

Във Великобритания и Германия са по-ниски цените, именно защото са определени такива от производителя.

Наистина нямам интерес от високи цени, защото продажбите са по-малко. Но това е положението, за съжаление.

пп. не се засягам, но само ако знаеше през какъв ад се минава за една доставка, щеше да ме съжалиш.

# 481
В подкрепа на написаното от Бу да си постна ли поръчката от Амазон?!  Tired

111 лири + 2,4 лв за доставка до БГ с посредник. Т'ва е! Нито левче повече!

Да поръчаш нещо от английския Амазон е супер елементарно! Давам безплатни частни съвети на ЛС.  Flutter

# 482
Най-много ми харесват обвиненията в печалбарство.

След това съм огорчен за цял ден, ама това е мой проблем, не твой.

Ако поръчам доставка за лира и половина, без транспортна застраховка, без ясни срокове за доставка, ще получа нещо отдалечено приличащо на Киндъл, ако въобще го получа.

пп. За доматите и колците - знам, не ги ядете заедно, обаче във всеки сайт на куриерска фирма е дадена формулата за изчисляване на цена по тегло и обем.

# 483
Когато поръчвах моя Kindle, не можеше да се поръчва от английския сайт с регистрация от България. Препращаше ме към amazon.com.
Сега по-различно ли стои този въпрос?

# 484
Ако поръчам доставка за лира и половина, без транспортна застраховка, без ясни срокове за доставка, ще получа нещо отдалечено приличащо на Киндъл, ако въобще го получа.

Аз за 2 месеца поръчах 2 Киндъла и всичко беше точно. Твоят опит какъв е?! Можеш да си направиш застраховка и да го получиш с DHL за около 20-30лв. Чети усовията на продавача и тогава коментирай.

Тони, не може да се поръча директно до БГ с обикновена доставка. Затова използваме фирма-посредник или куриер.

# 485
  • София
Тони, препраща те ако посочиш български адрес. Повечето хора поръчват нещата с безплатна доставка до адреса на някой куриер/превозвач в Лондон - т.е. при поръчка пишат адреса на техния офис в Лондон. После отделно се уговарят с куриера да им го донесе до България - на отделна цена. Мои колеги направиха така - използваха еконт, но доствакта им излезе м/у 20 и 60лв. за киндъл - така и не разбрахме от какво точно зависи цената.

Може би Октопод с рокля би могла да сподели направо тук какъв посредник използва за евтина доставка - би било полезно.

# 486

Аз за 2 месеца поръчах 2 Киндъла и всичко беше точно. Твоят опит какъв е?! Можеш да си направиш застраховка и да го получиш с DHL за около 20-30лв. Чети усовията на продавача и тогава коментирай.

Тони, не може да се поръча директно до БГ с обикновена доставка. Затова използваме фирма-посредник или куриер.

20-30 лева за доставка е коректната цена. Много внимателно чета условията, и затова нямам проблеми с доставката. Аз коментирам само лира и половината на Бу

# 487
Може би Октопод с рокля би могла да сподели направо тук какъв посредник използва за евтина доставка - би било полезно.

Габко. Доставката за всеки започнат кг е 1 лира. Toro, не ти разбирам аргументите.

Иначе с DHL от Амазон до тук ще струва 4,99 лири за всеки продукт + 0.49 лири за кг. Следователно за Kindle ще е 5.5 лири* 2.4 = 13,20 лв.

Допитвах се до Амазон за доставката на телевизор с куриер и по тази схема изчислихме колко трябва да платя.

# 488
  • До хладилника, който обичам
Да, да, да. Колкото и да вярвам в безкористното желание на някого да подпомогне ближния си в просвещаването му и заради това поддържа цял магазин без грам печалба, все ще се намери някой, който да ме опровергае и да напомни, че сиренето е с пари.

И аз седя огорчена по половин ден, ако ме обвинят в некоректност, че даже и по тричетвърт, ако ми кажат, че в добавка гледам в тавана (никога!), но такъв е животът.

Стига спам, за всички. Транспортните фирми се обсъждат в нужната тема в подфорум На пазар; всички имат доставка на тегло, по обем се изчислява в изключителни случаи, а този не е такъв.

# 489
Най-много ми харесват обвиненията в печалбарство.

След това съм огорчен за цял ден, ама това е мой проблем, не твой.

пп. За доматите и колците - знам, не ги ядете заедно, обаче във всеки сайт на куриерска фирма е дадена формулата за изчисляване на цена по тегло и обем.

За пореден път да кажем,за неразбралите  Twisted Evil ,че не става въпрос за куриерска фирма...

# 490
Toro излиза от форума.

# 491
.... а аз намерих безплатно (и не съвсем легално  Rolling Eyes ) в интернет. Така че, в дългосрочен план инвестицията със сигурност се изплаща.  Peace

Киндъл има книги, които са безплатни и тегленето им е съвсем легално.

Честита придобивка Simple Smile

# 492
Пристигна ми калъфчето днес. Много добра покупка! Мога да направя реални снимки, ако някой се интересува. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00432ZUT2/ref=oss_product

# 493
  • До хладилника, който обичам
Октопод, я кажи, че четох в отзивите някои тип "уж кожа, а хич няма вид/мирис/допир на кожа"?

# 494
Октопод, я кажи, че четох в отзивите някои тип "уж кожа, а хич няма вид/мирис/допир на кожа"?

Прекрасен е, виж шевовете! Много прилича на калъфа на iphone. Снимките говорят по-добре.
1, 2, 3

Общи условия

Активация на акаунт