Домове на известни българи??

• 56 377
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
По въпроса за съпоставката в обзавеждането на  Галена и Версаче - ми, и двете не ми харесват и са ми кичозни.
Хаванчетата на Петър Вучков са страшен хит! Много ми харесаха, само дето гадната практична домакиня у мен се разкрещя: "Абе, човеко, как се чисти туй, бре!" и съсипа очарованието на гледката.
Честно да ви кажа, влизала съм в домовете на много известни българи. Общото ми впечатление е, че повечето нямат вкус, старите им къщи са крещяща смесица от овехтял соц и кичозен модернизъм. Обаче новите им къщи, ах, новите им къщи са "пипнати" отвсякъде. И, естествено, винаги собствениците твърдят, че са си ги аранжирали сами, но от километър си личи, че там се е вихрил дизайнер, при това неограничен от финансови окови. Доколкото познавам тези известни българи, знам със сигурност, че не притежават нито усета, нито смелостта да се изявят в попрището на "хора, които съвсем сами са помислили и реализирали всеки детайл в обзавеждането".

Би ми било интересно да надникна в дома на Вучков. Толкова хора вече казаха, че е ужасен, че ме заинтригуваха.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 09:41 от baibibi

# 46
А какво ще кажете за хаванчетата на Петър Вучков?

ехееееееееееей,това как се чисте бе,свят ми се зави ooooh! Laughing

# 47
  • София
Добре де,споделете как разглеждате снимки от линковете на сп."Наш Дом"?Аз ли нещо съм повредена? newsm78Отваря ми се една снимка и това е!

# 48
Интересна тема.  Heart Eyes
В предаването на Станция Нова има такава част за дома на известни личности.
На професор Вучков беше  ужасен !!  Sick
На Деси Слава е уникален ! Стил !  Heart Eyes
За дома на Галена и Галин мога да кажа , че не е зле.  Peace Прекалено много кич има , но все пак на тях им харесва. Вие само да видите тук във В.Търново каква къща им строят! Огромно е.  thumbsup Но пък финалния резултат ще бъде ..  smile3521

# 49
А какво ще кажете за хаванчетата на Петър Вучков?

ехееееееееееей,това как се чисте бе,свят ми се зави ooooh! Laughing

Интересно хоби но явно той не чисти Simple Smile

# 50
# 51
  • Ямбол
Интересна тема  Peace

# 52
  • Бургас
Здравейте момичета,

Чака ме живот и здраве обзавеждане тази година на къща и искам толкова неща да разгледам..Нали знаете чувството,че искаш да избереш най- хубавото за теб,но все си мислиш ,че трябва още и още да глеаш- да не би да изтървеш нещо  Laughing

От показаните домове на Емилия и на Кремена ми харесаха...На Емилия е в чисто модерен стил,без много екстравагантни изпълнения...Красотата в дома на Кремена за мен е простора...Обичам големи,ненатрупани помещения  Heart Eyes И все пка- лампите са уникални,но аз не бих била толкова смела в избора си  Crazy

# 53
Най-смешно ми беше,когато проф. Вучков обясняваше как си кани гаджета в дома си Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 54
Красотата в дома на Кремена за мен е простора...Обичам големи,ненатрупани помещения  Heart Eyes И все пка- лампите са уникални,но аз не бих била толкова смела в избора си  Crazy

Така е. И аз бях впечатлена от тази и тази снимки, но с тази ме загуби... розови стени и под, лилав килим... трябваше да продължи с бялото и земните цветове като от горните снимки.

# 55
Домът на Кремена е страхотен според моите възприятия. Точно такъв приказен простор искам и аз да постигна в нашата къща Heart Eyes Едно такова усещане за безметежност лъха от снимките Heart Eyes Между другото точно снимката от нейната тераса ме накара да си променя мнението за балюстрите. Сега все повече се замислям вместо ковано желязо да сложа балюстри.

# 56
  • На земята, която е всъщност звезда.
Още няколко снимки от дома на К. Халваджиян:

http://www.-spam082-/news.php?id=5348

# 57
 вселена,   bouquet

# 58
Ето и домът на Иван Лечев:
http://www.-spam082-/news.php?id=5182

# 59
ей,на тва му викам аз кеффффффффффффффффф-да си пия кафенцето и да ме полъхва морския бриз Crazy Party Party

http://www.-spam082-/news.php?id=5532-домът на Тайгър Уудс/не е българин,ама ме изкефи/

Общи условия

Активация на акаунт