Домове на известни българи??

• 56 380
  • 246
  •   1
Отговори
# 105
Кристалс, доколкото разбрах от сайта, той се продава... Wink
Оправи ми настроението!Ще спя спокойно! Heart Eyes

# 106
  • Банкя
Някой може ли да даде линк към дома на Сашка (не Васева, танцьорката от ВипДенс). Показвали са къщата тази събота в "Станция Нова"?

И на мен ще ми е любопитно да го видя. Wink
Чух че бил много добре и с много пари направен. Peace

# 107
Някой може ли да даде линк към дома на Сашка (не Васева, танцьорката от ВипДенс). Показвали са къщата тази събота в "Станция Нова"?

И на мен ще ми е любопитно да го видя. Wink
Чух че бил много добре и с много пари направен. Peace

Ето Сашка къща без стени  http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2405/  от35:40мин.

# 108
  • София
Честно казано и мен апартаментът на Вучков не ме ужаси. Simple Smile Да, мебелите са стари, претрупано е, за мен е тъмно и неуютно... Но чак пък отвратително?! Просто така живеят повечето възрастни хора... А и на него явно си му харесва - иначе не би викнал тв да го снимат и не би говорил така... А пък самият професор си е жива карикатура и изказванията му в повечто случаи са нелепи... то даже не самите изказвания и мнения, а начинът по който говори... но това е друга тема. Simple Smile

# 109
  • Има много детски смях.
**poli** , благодаря!

# 110
От чужбина сайтът на НТВ се зарежда с огромна мъка и не мога да видя нищо. Sad
Дали домът на Ю. Вучков и тази Сашка ги има качени и на друг сайт?

# 111
  • София/Осло
От чужбина сайтът на НТВ се зарежда с огромна мъка и не мога да видя нищо. Sad
Дали домът на Ю. Вучков и тази Сашка ги има качени и на друг сайт?
Аз го преборих сайта. Стигнах до заветните 35 минути и видях на Сашка дома  Peace
Мноооого търпение ти трябва  Laughing

# 112
  • Банкя
**poli** и аз ти благодаря!  bouquet

Иначе аз успях малко по-малко да превъртя записа и видях къщата. На мен лично ми хареса, някои неща бих направила по друг начин, но като цяло я намирам за уютна. Peace

# 113
  • До морето
много ми хареса къщата на Сашка  #Crazy , страхотна е. Жалко само, че не я дадоха и отвън, много ми се искаше да видя как изглежда.Всичко ми хареса, но когато слезе долу и показа репетиционната зала ме спечели завинаги Laughing Laughing Laughing

П.П. Само да попитам нали някой каза, че мъжът й бил много богат и т.н. и т.н. (което ме навежда на мисълта, че явно има мъж Naughty), та защо Сашка постоянно повтаряше МОЯТА къща, МОЯТА спалня, МОЯТА дъщеря, МОЯТА кухня, МОИТЕ приятели ще идват.... newsm78

# 114
Съгласна съм с baibibi за Юлиан Вучков. Много ми хареса библиотеката му, каза, че си я правил по поръчка, защото не е намерил в магазините секция за книги. Кухнята му беше прилична, с нови плотове и нова мивка. Имаше дух в дома му, в смисъл личи си, че живее реален човек с духовни интереси, а не някакво лигаво фризирано извънземно, което не чете, не готви, дори не живее, а само съществува.

# 115
Не знам дали някой е показал домът на Кали http://vbox7.com/play:f9d4252e

# 116
Този професор Вучков е уникален образ - "Аз всеки ден се къпя  bath ,но когато имам среща с гадже се къпя половин час преди срещата и то по-продължително newsm37  bath1  bath1 ->luvbed." 
Joy Joy Joy

# 117
Домът на Вучков е типичен дом на възрастен човек. Не съм очаквала повече. Малко вехтичко, позахабено, мръсничко-явно приятелката не шета Mr. Green
Домът на Сашка е хубав, но имаше прекалено много джунджурийки, сувенирчета и беше доста тъмно. Поне за мен. Но пък на много хора това им харесва и си има своя чар. Просто аз обичам да има повече незаети с нищо пространства. Може би защото в момента живея в двустаен  Mr. Green

# 118
  • На земята, която е всъщност звезда.

П.П. Само да попитам нали някой каза, че мъжът й бил много богат и т.н. и т.н. (което ме навежда на мисълта, че явно има мъж Naughty), та защо Сашка постоянно повтаряше МОЯТА къща, МОЯТА спалня, МОЯТА дъщеря, МОЯТА кухня, МОИТЕ приятели ще идват.... newsm78

В профила й за Вип Денс май пишеше неомъжена. newsm78

# 119
има страхотна къща.Аз даже не знаех,че има и дъщеря..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт