Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 106
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
КОИ иска нещо от бон прикс,да се комбинираме...алезар не работят-така 4е...с римини!пишете лс..да не се бавим!

# 301
  • София
От bonprix можеше ли с бълг. карта на английски адрес?
Sryper или Chocha поръчвали ли сте от там така?

# 302
  • Варна
Ави, би ли ми измерила стелката на тези кецове.11-ти номер са, нали?
http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.17051355.big#

# 303
  • София
И аз чакам да видя размера на стелката,че нали съм поръчала едни обувки за сина ми 10ка.
Римини се бавят повече от обикновено Sad

# 304
Приемат ли бг карти от този сайт. http://www.woolworths.co.uk

# 305
някой би ли ми казал мейл на некст където мога да ги питам нещо

# 306
римини и те преустановиха Grinning побъркахте ги тез посредници  Crazy 

# 307
От bonprix можеше ли с бълг. карта на английски адрес?
Sryper или Chocha поръчвали ли сте от там така?

Не съм поръчвала от този сайт. Бях чела, че качеството на дрехите е лошо.
А и по-назад се коментираше, че са зле с комуникацията.

За сайтовете, за които се чудите дали приемат български карти, по-добре пробвайте сами.
Понякога поръчките се отказват по различни причини.
На мен са ми отказвали поръчка с Виза Електрон в Маркс и Спенсър, а други майки успяха да поръчат няколко пъти.
Както и имам една успешна поръчка от Теско дрехи, но следващите 2 ми ги отказаха.

# 308
След като и римини вече не приемат, някой може ли да ми каже за Габко докъде точно в Сф карат и плаща ли се доставката на некст до английския им адрес...

# 309
  • Пловдив
Приемат ли бг карти от този сайт. http://www.woolworths.co.uk

Не.

# 310
Тия от Райфайзен не мога да ги търпя вече.

Сега пак отивам внасям си парите и касиерката ми поднася да подпиша още една бележка. Поглеждам 4лв. Питам я културно каква е тази такса. Отговор такава била.
Питам я, защо миналата седмица ми иска 2лв, а тази 4лв за едно и също нещо. Като отвори една уста тая жена. Тя се е била объркала, ами аз откъде-накъде и правя забележка  Shocked
Прибра си я и написа нова за 2лв.

Тия са откачени  Twisted Evil

# 311

Сега пак отивам внасям си парите и касиерката ми поднася да подпиша още една бележка. Поглеждам 4лв. Питам я културно каква е тази такса. Отговор такава била.
Питам я, защо миналата седмица ми иска 2лв, а тази 4лв за едно и също нещо. Като отвори една уста тая жена. Тя се е била объркала, ами аз откъде-накъде и правя забележка  Shocked

Ако мине номера.

# 312
Здравейте.
Аз за първи път поръчвам стоки от Англия чрез Алезар (20,01,2010), искам да попитам горе-долу за какво време пристигат стоките в БГ.

# 313

hahaha hahaha hahaha

# 314

Ами да, откъде-накъде правиш забележка Joy
днес работят на 4лв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт