Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 051
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • София
sunny_77  дай снимки и размери разбира се
и аз искам да поръчам този размер дрешки от Некст Peace

Иии аз още си чкам нещата от Римини,вече 16дена станаха...

# 421

Нали няма да се разсърдиш ако ги снимам утре!На твойто момиченце може и да са му по-добре,че е по-голяма.Утре ще ги снимам и ще дам размерите.Аз от теб чакам размер на сандалки 5-ца на Next.

# 422
  • София
Няма да се разсърдя разбира се!
А сандалките и аз много ги чакам,не че ще започне да ги обува,но нямам търпение да видя какво съм избрала този път Simple Smile

# 423
Колко му е! Имам си обаче аз една голяма и изпепеляваща страст - ММДирект./ За нея си излях душата в темата на ММДирект/. Направих поръчка на едни обувчици от там, но ако пак ми разбият сърцето, ще ги сменям и ще им "изневеря" с Мадъркеър.   remybussi Mr. Green Още повече, че съм много доволна от дрешките им. Доколкото знам една и съща фабрика им шият някои от нещата на Мадъркеър и Маркс и Спенсър. Бодитата им и пижамките им понякога са от един и същи плат с една и съща шарка. За качество да не говорим!

Съгласна съм с две ръце за качеството на дрешките и от МиС и от Мадъркеър. Преди НГ си бях набелязала сума ти неща, но така и не ги поръчах, а сега не съм влизала в сайта, но ще се корегирам Mr. Green - ти само свирни Peace

Отивам да чета в темата за ММДирект за твоята изпепеляваща страст Laughing Аз от там чакам за себе си едно яке на Хенлис, ботушки на Голддига и потник на Найк.

Между другото преди малко разглеждах сайта на Минимод - харесаха ми няколко неща, а не се сещам да сме го обсъждали в темата...що така newsm78

Ето тук напр. има изгодни работи http://minimode.co.uk/sale/rpp-200

# 424

Нали няма да се разсърдиш ако ги снимам утре!На твойто момиченце може и да са му по-добре,че е по-голяма.Утре ще ги снимам и ще дам размерите.Аз от теб чакам размер на сандалки 5-ца на Next.
И аз искам снимки и размери

# 425
  • Пловдив
sunny 77 Виждам, че малките ни деца са на една и съща възраст, пък съм в чуденка и аз за лятото кой номер да поръчвам, та да те питам сега 12-18 ли носите? Какви са й мерките на госпожицатата, моя също не е от най-едрите, но сега 12-18 му са или точно или една идея по-големи, ама до лятото май ще умалеят. ooooh!

# 426
Между другото преди малко разглеждах сайта на Минимод - харесаха ми няколко неща, а не се сещам да сме го обсъждали в темата...що така newsm78

Ето тук напр. има изгодни работи http://minimode.co.uk/sale/rpp-200

Наистина има хубави неща, ама размерите са страшно ограничени! Основно NB са останали!  Sad

# 427
  • София
Момичета, може ли накой да ми даде размери на мъжки дънки W32/34, специално талията ме интересува, че съм в питанка  newsm78

# 428
sunny 77 Виждам, че малките ни деца са на една и съща възраст, пък съм в чуденка и аз за лятото кой номер да поръчвам, та да те питам сега 12-18 ли носите? Какви са й мерките на госпожицатата, моя също не е от най-едрите, но сега 12-18 му са или точно или една идея по-големи, ама до лятото май ще умалеят. ooooh!

Моето момиченце е на 2 годинки , сега 12-18 са й точни , а за лятото вземам 18-24 м. Peace Висока е 85 см и тежи 11 кг . Simple Smile
И аз ще чакам сандалки 5 номер някой да измери като получи .И 11 за момченце също.

# 429
Според мен щом сега повечето му стават поръчвай 1.5-2  и без това почти всички дрехи се свиват аз нямам дреха която се е разпанала  а само такива свити  явно трябва на рака да пера дисега на некст само един или два лота блузки са ми се свили едните от които доста ,аз вече за номерата не се притеснявам нали има продавалник вярно винаги съм вътре немога да си избия парите но пак е нещо лошото е, че като поръчаш докато дойдат или пък са свършили айде ,че оспамих бая

# 430
 Praynig Praynig Praynig много се моля някой ако поръчва от маркс и спенсар да ме включи с тези сандалетки http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Riptape-Trekker-San … 229030%2Cp_91%3A7     ще си разделим доставката и ще си поема пощенските   Praynig Praynig Praynig

# 431
Може ли и аз да се вмъкна тук за съвет, 4е не съм мн на ясно . Разбрах , 4е има отказани поръчки на момичета, които са поръчвали на сайта на MMdirect тъй като са плащали с bg. карта а са пращали поръчката на англйски адрес/на посредническа фирма/. Може ли този проблем да бъде избегнат с плащане с Pay pal. Благодаря предварително   bouquet
И 1 код от мен за същия сайт - безплатна доставка за 1 поръчка/до анг. адрес/ - AS33 - over 25 p.

# 432
  • Шумен
Thinking. И аз чакам от там, поръчката ми е  от 12.01.

# 433
Буса на Алезар пристига утре във Варна и в понеделник ще разпращат пратките   smile3508

# 434
 Мойто момиченце е високо 80см и тежи 11,5кг.Не е дебела,даже дребничка ми изглежда.
 Ето снимки и размери http://sunnygatsovska.snimka.bg/daily/next.467951
 Сега носи 12-18 на Next и си мисля че до лятото ще са и горе-долу добре дрешките.

Общи условия

Активация на акаунт