Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Мисля, че не е към някоя фирма (ivasl)  Rolling Eyes  На лични една мама ме беше питала за размери и между другото дали да и се довери. И на нея казах, че за първи път разбирам, че тя прави такива поръчки. Дано всичко е наред  Peace

Колкото до посредниците мисля, че не ми трябва да се разкриват в темата. Всъщност все ми е едно. Който си е коректен (продавач или купувач) винаги си излиза наяве  Laughing
Иначе Ива е доста коректна, аз съм поръчвала през нея и доколкото знам и доста хора от отчетната ни тема. Аз я търса да й дам пари, не за нещо друго Peace И понеже ми трябва някой да ми поръча от Пъмкин Пач, исках да я питам дали тя прави такива поръчки

# 466
Ивето е страхотен човек - много е точна и коректна Peace
Аз съм поръчвала чрез нея от Май тойс и от Некст, като от последния сайт нещата доста се забавиха, но заради фирмата Rolling Eyes

И аз не съм я засичала от известно време, но предполагам че е на почивка или нещо подобно - иначе е доста редовна във форума Simple Smile

NellyR, защо не си поръчаш сама от Пъмпкин патч на адрес на някоя транспортна фирма - Габко или Гив транспорт, този сайт приема за разплащане Бг карти, само дето са много туткави ooooh!

Днес си писах с Веско от Габко да го питам дали ми е пристигнала поръчката от 16-ти, но за съжаление - нъц Crossing Arms Явно с круизен кораб пътуват нещата ми от Нова Зеландия Laughing

Момичета, някой стяга ли поръчка от Дебенхамс?  newsm53

Гале, ти ме подсети за този сайт, не съм го преслушвала отдавна - има ли нещо интересно?

# 467
  • София
Ами сама не знам дали ще се справя. Някой поръчвал ли е през Win company, коректни ли са?.
Всъщност ако ползвам техните услуги трябва да преведа парите на тях, нали така? Или само трябва да си платя транспорта на тях, пък другото в Англия newsm78

# 468
  • София
Днес ми се обадиха от Римини, че поръчката ми от 10.01 е при тях. Най-после!  Simple Smile Само че едно панталонче не било пристигнало, та искаха да уточним дали да ми пращат нещата или да изчакам да изпратят всичко на куп. Питах дали новата колекция наистина е уголемена - нямало такова нещо. Ще видим!

За зелените кецове питаше някой - ние имаме 3 номер, но от предната колекция. Предполагам са същите. Страшно ми харесват и дребната много им се радва.  Simple Smile

# 469
относно ивето в момента е в чужбина и неможе да влиза в форума но се чухме по тел и ми обясни че си четяла редовно личните чрез имейл да не се притеснявам след което изпратих моя имейл и нещата вече са ок кореспондираме чрез имейли така че мила можеш да и пратиш твоя на лс Peace

# 470
Мисля, че не е към някоя фирма (ivasl)  Rolling Eyes  На лични една мама ме беше питала за размери и между другото дали да и се довери. И на нея казах, че за първи път разбирам, че тя прави такива поръчки. Дано всичко е наред  Peace

Колкото до посредниците мисля, че не ми трябва да се разкриват в темата. Всъщност все ми е едно. Който си е коректен (продавач или купувач) винаги си излиза наяве  Laughing
Иначе Ива е доста коректна, аз съм поръчвала през нея и доколкото знам и доста хора от отчетната ни тема. Аз я търса да й дам пари, не за нещо друго Peace И понеже ми трябва някой да ми поръча от Пъмкин Пач, исках да я питам дали тя прави такива поръчки

Алмуз писаха ,че няма проблем да изпълнят поръчка от този сайт.

# 471
Дали е дошъл буса на Алезар, че имам път в посока Чайка Simple Smile

Пък и търпение нямам Blush

Някой има ли мейл или обаждане?

# 472
  • Пловдив
Дали е дошъл буса на Алезар, че имам път в посока Чайка Simple Smile

Пък и търпение нямам Blush

Някой има ли мейл или обаждане?
Защо не заъннеш да питаш?
Никога не ми се е налагало да звъня,но ако искаш пробвай  Peace

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 10:17 от mucko

# 473

Защо не заъннеш да питаш?Аз имам този номер:  
Никога не ми се е налагало да звъня,но ако искаш пробвай  Peace

Аз имам номера, ама не бих искала да ги притеснявам.

Нищо тръгвам, а пък по-късно може да звънна.

п.п.Моля те изтрий номера на Диди, че незнам дали е редно да го изтипосваме тук Peace

# 474
  • София
Правилно ли разбрах, че ММ Директ има директа доставка до БГ? Моля някой който е поръчвал да каже  Hug Hug Харесах си....безброй неща  Mr. Green Колко е доставката, и колко време пътуват нещата? Така като гледам от намалението остава съвсем малко.

# 475
ДаНи_ когато нещата са в Варна, Гери ще ти изпрати имейл да отидеш да си ги вземеш. Няма смисъл да и звъниш сефа ако не ти е изпратила имейл, че са там. Ще ти даде телефон на който може да се обадиш. Peace
Аз вече няколко пъти съм процедирала така.

# 476
Правилно ли разбрах, че ММ Директ има директа доставка до БГ? Моля някой който е поръчвал да каже  Hug Hug Харесах си....безброй неща  Mr. Green Колко е доставката, и колко време пътуват нещата? Така като гледам от намалението остава съвсем малко.
Имат срещу 35 лири!

# 477
Момичета, някой стяга ли поръчка от Дебенхамс?  newsm53

побууут

# 478
Здравейте!Харесала съм тези обувки за дъщеря си,но нямам идея какъв номер да поръчам.Стъпалото й е 11 см и е тесен крак.Ще съм много благодарна,ако някой може да ме ориентира горе долу какъв номер да взема. Hug

http://www.clarks.co.uk/find/EndUses-is-cruising/Tube-is-girlssp … oduct-is-20332415

# 479
  • София
мачу, пълна ти е кутията

Общи условия

Активация на акаунт