Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 109
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Мила-мама , не знам дали ще ти е от полза, но мисля, че намерих твоят магазин. Tu Casa de Suenos . Доколкото разбрах, те имат магазини само в Мадрид, но може да се купи по интернет. Поне куклите в каталога ми приличат на тази от снимката. И на мен много ми допаднаха. От Productos като скролнеш надолу има Munecos de colecction. Но цените наистина са солени. А нещо такова из английските сайтове не намерих. Има много реалистични бебета и то по 200 паунда.

# 496
  • София
Eййй, този е - на Gran Via беше Grinning А куклата е Рера - 3тата. Ама 82 евро... Ще помисля ooooh!
Бебета гледах в Ибей - хем скъпи, хем не мисля, че са играчки #Crazy Ще вземе някое дете да сбърка и вместо с кукла да си поиграе с братчето hahaha

# 497
  • Sofia
Леле, страхотни са просто.  Shocked
Ама аз тези които харесах са 450 евро.  Whistling
Дъщеря ми веднъж посред зима беше изкарала нейната кукла но с летни дрехи и боси крака и си я носи под мишница и едни възрастни хора я спират притеснени и я питат къде е помъкнла братчето си и къде са родителите и, почти бяха изпаднали в шок хората.  Mr. Green

# 498
Честит рожден ден на принцесата ти, Ави Hug

Да е много много здравичка и все така лъчезарна за радост на мама и тате Simple Smile

От ММ Директ аз съм поръчвала чрез Папиту и в понеделник ще си получа нещата.

От Кларкс имаме ботушки, но са 10-ка и отговарят на № 28. Дано се включат мамите, които бяха взимали от обувчиците за прохождащи деца и ги похвалиха много Peace

Дъщеря ми веднъж посред зима беше изкарала нейната кукла но с летни дрехи и боси крака и си я носи под мишница и едни възрастни хора я спират притеснени и я питат къде е помъкнла братчето си и къде са родителите и, почти бяха изпаднали в шок хората.  Mr. Green

Валерия, много се забавлявам с твоите постова - страшна си cheers

И аз да се похваля с мейл от Габко, утре отиваме да си взема поръчката от Пъмпкин и после ще показвам Simple Smile

И макар, че не е за тази тема, да кажа, че в Геокс имат намаление от 50 % и днес взехме на какат едни боти за 49 лв.
http://dblagoeva.snimka.bg/other/onlayin-pokupki.427432.17173822

# 499
  • York
Дидка, разглеждах покупките ти и видях едни мъжки обувки скечърс. Да те питам отговарят ли на 44 номер?

# 500
  • София
мачу, понеже ти е изчерпан лимита на кутията, ще можеш ли да ми дадеш мейла на Ива  Praynig

# 501
Момичета, Алезар приемат ли вече поръчки?

# 502
Здравейте Мами,моля да ми кажете как да си поръчам от амазон и за какво се записвате тук на първата страница.
Благодаря и хубав ден!

# 503
Момичета, Алезар приемат ли вече поръчки?

Моята я приеха на 29ти вечерта. Пробвай!

# 504
Не съм чела всичко до тук искам да попитам само как мога да поръчам от "Некст"?
Чрез коя фирма? И как става плащането? Благодаря предварително   bouquet

# 505
Не е нужно да четеш всичко- достатъчно е първия пост по темата и ще разбереш, че от Некст се поръчва само с посредник

# 506
Това го разбрах но чрез какър посредник как да го намеря и такива неща???

# 507
Не ми излезе бележката-затова я повтарям
моля да ми препоръчате посрдник за амазон,виждам че темата е съвсем нова и ме интересува,кои са коректни,има ли мошеници-отзиви,защото искам да поръчам дигитална камера,тъй като моята изгоря по Коледа и сумата е сериозна за мен
благодаря предварително

# 508
Не ми излезе бележката-затова я повтарям
моля да ми препоръчате посрдник за амазон,виждам че темата е съвсем нова и ме интересува,кои са коректни,има ли мошеници-отзиви,защото искам да поръчам дигитална камера,тъй като моята изгоря по Коледа и сумата е сериозна за мен
благодаря предварително
dju-dja, всички адреси на посредническите фирми са на първа страница на темата. Всичките са проверени и всички изпълняват поръчки.Разгледай им страниците и си избери този, чийто условия ти допадат най-много.  Peace

# 509
много благодаря за тази информация-от нея се нуждаех,видях че е съвсем нова темата,но явно съм пропуснала нещо
хубав ден-благодаря още веднъж и до скоро

Общи условия

Активация на акаунт