Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 092
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Някой знае ли дали буса на Алезар е тръгнал в неделя?Не искам да притеснявам Гери,но понеже в събота ми писа,че ми праща нещата,а още не ми е пратила файла със сумата,която дължа,та се чудя дали е тръгнал?  newsm78

# 571
  • София
Някой знае ли дали буса на Алезар е тръгнал в неделя?Не искам да притеснявам Гери,но понеже в събота ми писа,че ми праща нещата,а още не ми е пратила файла със сумата,която дължа,та се чудя дали е тръгнал?  newsm78

Събота вечерта - очакват го Сряда Peace

# 572
здравейте момичета, ако може някой да ми отговори, ще съм много блаагодарна: Направих поръчка преди 3 седмици с посредник риминикидс. До днес не съм получила нищо. Междувременно (вчера) пак поръчах няколко неща с римини. Днес им писах имейл да питам какво става с първата ми поръчка, отговориха ми, че до 10 февруари (???) трябва да е на техния адрес в Англия. Помолих ги да ми потвърдят, когато направят втората ми поръъчка, не съм получила потвърждение още. За мен то е важно, защото ако много се бавят с поръчването предпочитам да пазарувам директно, пред това да се изчерпа някое отнещата, които съм си избрала. Та въпросите ми са:
Практика ли е да се бавят тоолкова доставките с този посредник?
За колко време приблизително обработват формулярите, т.е поръчват от сайта? Ако вчера съм им го пратила, да разчитам ли, че до края на деня ще поръчат?
  bouquet

Eдва ли ще ти поръчат до края на деня , на мен са ми казвали че поръчват след 2-3 дни, което мен лично не ме усторойва, а забавянето идва именно от това  Confused
А в твоя случай забавянето наистина е голямо  Shocked

# 573
А кои посредници поръчват още същия ден, освен Алезар?

# 574
аз си набелязах доста неща на Джордж и се чудя с кой посредник да пусна поръчка,май Римини са най изгодни Thinking

# 575
бре сега прочетох условията на фирмите,ами те доста промени имат,алезар също имали доста изгодни условия,браво конкуренцията е хубаво нещо

# 576
  • Пловдив
Да ви се оплача   Cry   Гери сега ми писа,че поръчката ми от Пъмпкин,която е от 14.01. днес са и писали,че я отказват поради изчерпване на артикула     smile3514   Беше само една грейка,която намерих само там и сега пак съм в изходна позиция-ако някой е срещал детски грейки,моля да ми даде линк  Praynig    Praynig    Praynig

# 577
  • Sofia
Да ви се оплача   Cry   Гери сега ми писа,че поръчката ми от Пъмпкин,която е от 14.01. днес са и писали,че я отказват поради изчерпване на артикула     smile3514   Беше само една грейка,която намерих само там и сега пак съм в изходна позиция-ако някой е срещал детски грейки,моля да ми даде линк  Praynig    Praynig    Praynig
Каква грейка търсиш бебешка ли, нещо като космонавт с крачета или за по-голямо дете?

# 578
  • Пловдив
Да ви се оплача   Cry   Гери сега ми писа,че поръчката ми от Пъмпкин,която е от 14.01. днес са и писали,че я отказват поради изчерпване на артикула     smile3514   Беше само една грейка,която намерих само там и сега пак съм в изходна позиция-ако някой е срещал детски грейки,моля да ми даде линк  Praynig    Praynig    Praynig
Каква грейка търсиш бебешка ли, нещо като космонавт с крачета или за по-голямо дете?

Не космонавт,а чиста грейка-яке без ръкави,с качулка по възможност за бебе възраст 6-9 месеца-искам я за пролета на малката.
Нещо от този род,но за бебе
http://adams.co.uk/girls-wet-look-gilet-in-purple

# 579
  • Sofia
A, такава грейка.  Grinning
А в Некст няма ли бебешка, гледах наскоро и в Маркс и Спенсър, все ще намериш.

# 580
# 581
Моята поръчка от 16.01 чрез Алезар е вече тук , чакам всеки момент куриера да ми я донесе  Grinning После ще се хваля , цялата поръчка е от Джордж и повечето неща са за мене  Crazy

# 582
По въпроса за грейките и аз търсих такава, само че за момченце (3-6м) и нищо не открих.....чудих се на тази от некст, много е сладка, но все пак си личи, че е за момиченца smile3506 Ако някой се сеща за подобна да свирка, че пролетта наближава..

# 583
  • у дома с любимите си хора
Момичета,много,ама изключително много съм доволна от Алезар.
Пристигна ми поръчката с едни страхотни тенжери и беше перфектно опакована с едни едри мехурчета.Отворихме я с куриера за да видим дали няма нещо счупено-нямаше.
Благодаря и на Гери,че не се отказа,защото доста и се наложи да ги почакаме въпросните тенжери!  bouquet

# 584
  • София
По въпроса за грейките и аз търсих такава, само че за момченце (3-6м) и нищо не открих.....чудих се на тази от некст, много е сладка, но все пак си личи, че е за момиченца smile3506 Ако някой се сеща за подобна да свирка, че пролетта наближава..
ще покажеш ли за коя грейка точно став въпрос, че и аз търся нещо връхно за пролетта
Тази Руми ли дето е показала в зелено Thinking

Общи условия

Активация на акаунт