Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 997
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
Римини работят ли вече  Rolling Eyes

# 16
# 17
Седемнайста  Wink
Мерсаж за темичката  bouquet

# 18
  • София
Хайде и аз в топ 20  Laughing

събирам разни работи в кошницата и следя за добри оферти Simple Smile

# 19
Римини работят ли вече  Rolling Eyes

Работят но до края на седмицата няма да приемат поръчки защото много им се натрупали. Бяха изпратили мейл към всички клиенти.

# 20

Работят но до края на седмицата няма да приемат поръчки защото много им се натрупали. Бяха изпратили мейл към всички клиенти.

Благодаря  Hug

# 21

Благодаря  Hug

Малко съм се объркала с датата обаче. ето направо оригиналното писмо: Драги клиенти,

поради пренатоварване на работната ни система, преустановяваме приемаменето на поръчки , считано от 19.01.2010г. Тази мярка е предприета, вследсвие необходимостта многобройните заявки до момента да бъдат коректно и своевременно обработени и доставени до Вас-нашите клиенти.
Служителите от отдел "Поръчки" ще приемат отново заявките Ви от 27.01.2010г.
Благодарим Ви за разбирането.
Спорен и успешен ден.

# 22
  • Sofia
и аз в новата тема

# 23
Ама те нали до 10 -ти някъде не работеха. Кога успяха да се оплетат толкова  Crossing Arms  Пак голяма почивка удрят  ooooh!

# 24
Хубава тема, чета с удоволствие.  Peace

# 25
  • София
Да се запиша и аз!  Grinning

# 26
  • София
Аз тези дни чакам поръчката си чрез Римини,дано не се забави,предвид натоварването за което говорят ooooh!

# 27
  • Пловдив
 newsm10

# 28
И аз тук.
От Алезар уведомяват ли, че са пуснали поръчката по куриер или направо известие от куриера да чакам?

# 29
И аз тук.
От Алезар уведомяват ли, че са пуснали поръчката по куриер или направо известие от куриера да чакам?

На мен досега винаги са ми се обаждали, един път май ми писаха.

И аз благодаря за новата темичка   bouquet Чакам няколко поръчки чрез Алезар, дано да дойдат с другия курс, че вече нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт