Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 245
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
и аз в събота посред нощ пуснах поръчка от Пъмпкин патч до адреса на Габко, но странно на мен са ми пратили мейл от английския им офис, значи няма да ме огрее тоз атлетичен маор Joy
.... Та седя сега и се чудя, дали пък някой атлетичен маор няма да ми докара поръчката до адреса на Гъбата. newsm78

На мойта щерка последно като й мерих стъпалото беше 16,7 см, сега да е 17 см и носи ботушки от Некст С10...та се чудя за тия няколко месеца с колко ли ще й порасне крака, за да знам кой номер да поръчвам newsm78

Ако някой получи С11 от пролетно летните обувки, моля да ми даде размерите на стелката Peace

# 61
# 62
Руми много благодаря за номера на сандалките сега измерих крачето на малката 15.5 см дали до лятото ще и стане С10 според мен трябва да и е добре щом стелката е 17.5  newsm78

Май по-скоро 9-ка  newsm78  Не вярвам толкова много да порастне.

Изчакай и някой друг да измери. Не знам с тези обувки, голям късмет си е с тях  Crazy

# 63
Момичета, някой поръчвал ли е от този сайт? С посредник ли сте поръчвали и кой... Rolling Eyes
http://www.bonprixsecure.com/uk/Overview-4-631-shop.htm?id=19161 … subsortiment%3D41
Как вървят размерите на дрехите - уголемени..умалени... newsm78
И аз ще следя за отговор, много хубаво бельо има за тинейджърки  Heart Eyes че и за мами става  Wink

# 64
  • Варна
Момичета от Варна моля, споделете освен Алезар коя друга фирма посредник ползвате за поръчки от UK .
Интересуват ме фирми които имат офиси във Варна за да си спестя вътрешния транспорт в БГ.

# 65
Я да отправя набързо един въпрос в новата тема! В събота направих поръчка от Пъмпкин Патч. Отговориха ми в понеделник, че една ризка, която бях поръчала е вече продадена, но поръчката ми се обработва. Това, което ме смая беше, че ми пишат от Новозеландския си офис.  Shocked Crazy Вчера най-сетне блокираха парите /всъщност, може и да са ги дръпнали, не мога да видя за момента/, но го направиха в 2 ч. посред нощ / сутринта мъжът ми беше намусен, щото есемесът го събудил/, което си е идеално новозеландско време за теглене на пари. Та седя сега и се чудя, дали пък някой атлетичен маор няма да ми докара поръчката до адреса на Гъбата. newsm78
Аз преди няколко дни търсих сайта чрез Гугъл и ми направи впечатление, че адреса на този, който ми се зареди беше точно с разширение Нова Зеландия.
Хе хе, сега нарочно пак го търся в Гугъл, но първо ми излиза австралийския сайт и чак след това английския  Crazy
Да не си поръчала действително от Нова Зеландия  hahaha, въпреки че щом ще ти доставят стоката, а и цената за доставка не е била различна, не вярвам да е така.

# 66
Сега разглеждам сайта на Адамс и харесах един чорапогащник, за допълня тоалет в синьо.. за съжаление има размер 3-4 г.

Та питането ми как са им чорапогащниците - уголемени, умалени или си отговарят на височината посочена в сайта?

steli-ssd
, сайта е чуден и аз ще следя за отговори, а може да пуснем мейл до фирмите посредници дали ще ни поръчат от него Peace

# 67
  • София
Цените в английския вариант са и май малко по-ниски от немския newsm78 / не сам си играла да сравнявам всичко/
http://www.bonprixsecure.com/uk/Swimsuit-1770258-bundle.htm?id=1 … 854587-0-4b577929
http://www.bonprix.de/bp/Badeanzug-1694161-bundle.htm?id=1652613 … 254587-0-4b577898

# 68
Момичета от Варна моля, споделете освен Алезар коя друга фирма посредник ползвате за поръчки от UK .
Интересуват ме фирми които имат офиси във Варна за да си спестя вътрешния транспорт в БГ.
http://easilyshopping.1gb.bg/ Само ги знам, не съм ги ползвала  Peace

# 69
цоп и аз тук, да следя за последният сайт bon prix, невероятно цветни дрешки...

# 70
оф голямо чудене ще пада пак с тези обувки най трудно ми е тях да поръчвам до сега съм взимала все С10 от различни сайтове и всичките се разминават     и аз си харесах доста неща от този сайт  bon prix                                                                                                                                                                  

# 71
# 72
Moмичета , мерси за букетчетата  Flutter  Hug

Алмуз и Изили  Peace

# 73
  • York
Лирата много бързо се вдига напоследък. Чак след писмото от Алезар, че поръчките са тук вече видях, че е стигнала 2.25, а преди 2 седмици беше 2.13  Rolling Eyes

# 74

Общи условия

Активация на акаунт