Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 221
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Предполагам стандартно 3,5 от сайта до англ.адрес +7 % и 1,3 кг. Не сам я питала за условията. Peace

# 151
Ахам!Ами така е добре!Ама кой ще се наеме да сборува една обща поръчка? newsm78

# 152
  bouquet аз да благодаря все пак на момичетата със съветите за сайнсбъри-то успях да пусна поръчка сега да видим какво ще стане с нея  Simple Smile

# 153
Предполагам стандартно 3,5 от сайта до англ.адрес +7 % и 1,3 кг. Не сам я питала за условията. Peace
A ми то ако е само това 3.5 и 7% може и сам човек да си я пусне не е кой знае колко поне за мен де от другите фирми най евтино ми излизаше 30 лева до софия и куриер 7лв. чакам и аз гери и на мен да отговори и и пращам 1 поръчка

# 154
  • София
Да не ме забравите за общата поръчка от bonprix!!!

# 155
  • София
намерих няколко фирми  едната е  http://www.e-top.bg/  - http://www.catalogtrade.page.tl/ които поръчват от бон прикс но излиза скъпо писах на гери да видим и тя какво ще каже някой ако знае с друга фирма с която може да се поръча
От Гив казаха че могат да поръчат
A пита ли как ще стане и какви са таксите

Не съм питала за таксите, но предполагам както са им стандартните условия  newsm78

# 156
Аз съм поръчвала от Bon prix, но беше есента и не помня дали беше през Алезар или Римини... Но тъй като накупих други мнооого неща с нашия си размер 3-4, от този сайт взех следващия размер, който ни е голям и не мога да преценя добре дали си отговарят дрехите на размерите. Имаме чорапогащници, тениска и поларен суичър и изглеждат като на снимките в сайта. Доставката беше около 4 лири.
Ето този суичър имаме:
http://www.bonprixsecure.com/uk/Longsleeves-pack-of-2048323-bund … 4b57fc39&pa=0

Елита, моля те да премериш някоя блузка или тениска с размер 104/110 ако имаш, че се чудя дали този размер да поръчам... Следващия 116/122 ми се струва много голям newsm78

# 157
И аз бих се включила към поръчката от Bonprix  Peace

# 158
когато в началото Танчето пусна темите за пазарауване от английски сайтове също много момичета се навиха за поръчка от там, Танчето се върза да направи обща, по спомен около 2 месеца чакаха изобщо нещо да се случи, нищо не стана
имайте го предвид  Peace

# 159
Преди няколко дни питах Алезар за bonprix и ето какво ми отговори Гери:

"Здравейте,
не сме работили с този сайт досега, но го разгледах и не виждам проблем. Имат 3.50 доставка до английски адрес.
Поздрави
Гери '

# 160
  • Пловдив
Накой знае ли кога е следващия бус на Алезар?  Peace

# 161
A ми то ако е само това 3.5 и 7% може и сам човек да си я пусне не е кой знае колко поне за мен де от другите фирми най евтино ми излизаше 30 лева до софия и куриер 7лв. чакам и аз гери и на мен да отговори и и пращам 1 поръчка

Да,не е много 3,5 паунда за доставка,но може да се намали ,ако са повече хора. Ако са поне трима ще платят по 1,2,което е много по-добре.И ако не си от Варна няма как да избегнеш тези 7 лв за куриер.А и да не забравяме,че има и такса 1,3 паунда на кг. Peace

# 162
Накой знае ли кога е следващия бус на Алезар?  Peace

Вчера Гери ми писа, че буса към България тръгва в неделя.  Peace

# 163

Да,не е много 3,5 паунда за доставка,но може да се намали ,ако са повече хора. Ако са поне трима ще платят по 1,2,което е много по-добре.И ако не си от Варна няма как да избегнеш тези 7 лв за куриер.А и да не забравяме,че има и такса 1,3 паунда на кг. Peace
да ако сме повече хора е по евтино  а за куриера пак може да ми излезе по малко ако например мамата  която ме е включила е от варна  да ми пусне нещата по пощата и няма да ми излезе повече от 5 лева примерно,даже мога да и пратя и някой лев повече за разкарването до пощата

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 11:43 от divya.

# 164
Да,точно това казвам,че общата поръчка е по-добрият вариант.И моля те,оправи си правописа,че трудно се чете така. Hug

Общи условия

Активация на акаунт