Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 240
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Привет!
Искам да помоля ако някой прави обща поръчка от този сайт-
http://www.bonprixsecure.com/uk/home.htm?id=1696289142102254537-0-4b578fbb
да ми пише на лични!Харесах си няколко нещица за дребната.
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук!
Благодаря!

# 76
  • Варна
Да ви кажа за този сайт - bon prix, ужасно мудни са. Преди 2 години май поръчах подарък за брат ми в Англия. Пратката ми така и не пристигна. Необходими ми бяха около 6 месеца кореспонденция (при която 2/3 от е-мейлите ми оставаха бе отговор), за да ми възстановят парите, накрая ми върнаха по-малко, та още месец се разправяхме за остатъка. Аз лично не съм повтаряла поръчка от тях и едва ли ще го направя. Rolling Eyes

# 77
  • София
Питах Гери дали е  проблем поръчка от Bon Prix: - отговора:

"Явно това е новата мода -днес вече ми питаха за него. не виждам нищо по-различно в сравнение с др уебсайтове. не мисля, че ще е проблем"

# 78
Я да отправя набързо един въпрос в новата тема! В събота направих поръчка от Пъмпкин Патч. Отговориха ми в понеделник, че една ризка, която бях поръчала е вече продадена, но поръчката ми се обработва. Това, което ме смая беше, че ми пишат от Новозеландския си офис.  Shocked Crazy Вчера най-сетне блокираха парите /всъщност, може и да са ги дръпнали, не мога да видя за момента/, но го направиха в 2 ч. посред нощ / сутринта мъжът ми беше намусен, щото есемесът го събудил/, което си е идеално новозеландско време за теглене на пари. Та седя сега и се чудя, дали пък някой атлетичен маор няма да ми докара поръчката до адреса на Гъбата. newsm78

Всичко ще е наред. Те са си там. Не знам от къде изпращат поръчките, но не се плаща мито и по-висок транспорт.

Когато имах проблем с плащането звънях в Нова Зеландия и само уточних, че съм пуснала поръчката през английския им сайт.

# 79
  • Бургас
Момичета от Варна моля, споделете освен Алезар коя друга фирма посредник ползвате за поръчки от UK .
Интересуват ме фирми които имат офиси във Варна за да си спестя вътрешния транспорт в БГ.
http://easilyshopping.1gb.bg/ Само ги знам, не съм ги ползвала  Peace
Аз съм ползвала Алезар и Изили. Разликата между тях откъм гъвкавост, професионализъм и отношение към клиента е огромна. Всъщност, за да съм коректна ще кажа, че Изили при първа поръчка се стараят и дотам Confused Големи ядове брах с тях; откакто открих Алезар, не помислям за друг посредник Peace
И аз имам мейл, че днес ми изпращат нещата от bhs с Еконт; съвсем навреме за партито на сина ми в събота Sunglasses Дано само е отворен пътят за Бургас вече Praynig

# 80
Момичета, кой е адреса на Габко в София? От къде се взимат поръчките? Не можах да намеря адреса в контакти на сайта им. Помагайтеееееее newsm17 newsm17 newsm17

# 81
Момичета,откакто Габко си смениха адреса някоя от вас има ли инфо дали пакетите й пристигат там? Притеснявам се дали всичко е наред,защото съм си купила двайсетина неща и им писах просто да питам дали пристигат,но отговор няма. newsm78 Моля ви,кажете и при вас ли е така,че ми е малко на премисъл  Praynig

# 82
  • София
И аз харесах много парцалки от http://www.bonprixsecure.com/uk/home.htm, но при тези отзиви незнам  newsm78

# 83
  • София
Аз съм поръчвала от Bon prix, но беше есента и не помня дали беше през Алезар или Римини... Но тъй като накупих други мнооого неща с нашия си размер 3-4, от този сайт взех следващия размер, който ни е голям и не мога да преценя добре дали си отговарят дрехите на размерите. Имаме чорапогащници, тениска и поларен суичър и изглеждат като на снимките в сайта. Доставката беше около 4 лири.
Ето този суичър имаме:
http://www.bonprixsecure.com/uk/Longsleeves-pack-of-2048323-bund … 4b57fc39&pa=0

# 84
как им е качеството,и размерите като на некст ли са?благодаря ви!!!!!  bouquet
http://www.bonprixsecure.com/uk/Girls-80-134cm-4-637-shop.htm?id … navi%26Shop%3D637
с кого мога да поръчам?

# 85
Поръчах си разни неща от ибей и ги адресирах до адреса на Гъбко. Миналата седмица ми казаха, че 2 пакета са пристигнали на техния адрес, а вчера ми отговориха, че днес трябва да пристигне камиона в БГ.

# 86
  • София
Аз съм кандидат за обща поръчка. Мойта щерка е на 3,5 г., но на Маркс енд Спенсър й взимам 4-5. За кой размер сме от бонпри?

# 87
Поръчах си разни неща от ибей и ги адресирах до адреса на Гъбко. Миналата седмица ми казаха, че 2 пакета са пристигнали на техния адрес, а вчера ми отговориха, че днес трябва да пристигне камиона в БГ.
благодаря за инфото Peace

# 88
Момичета,откакто Габко си смениха адреса някоя от вас има ли инфо дали пакетите й пристигат там? Притеснявам се дали всичко е наред,защото съм си купила двайсетина неща и им писах просто да питам дали пристигат,но отговор няма. newsm78 Моля ви,кажете и при вас ли е така,че ми е малко на премисъл  Praynig
Пристигат. Току що проверих една пратка от МиС от събота, днес ми дава че вчера е доставена на адреса.

Didka b, нямаш късмет, маорът си  е за мен! Mr. Green За теб най-вероятно ще е русоляв червенобуз Джон! Mr. Green

арабела, дори не съм се старала да търся адреса из нета. Автоматично си написах разширението co.uk. и си влязох.

Stryper, благодаря!  bouquet По-спокойно ми е! Всъщност тук съм чела, че Пъмпкин не правят проблеми и не съм се шашнала особено. Просто тази Нова Зеландия ме учуди леко! Shocked Дано скоро ми пратят е-мейл, че са ми пратили нещата! Praynig

# 89
  • Варна
Бройте и мен за обща поръчка от Bon prix  Peace

Общи условия

Активация на акаунт