Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 122
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
ако е издадена в България кредитната карта няма да можеш да пазаруваш в Некст  Simple Smile

# 226
  • Пловдив
А също и картата трябва да е регистрирана на адреса, на който е и доставката (поне преди беше така).

# 227
  • Пловдив
Искам да купя на мъжа ми портфейл,но не мога да намеря хубав Sad  Преди доста време една мама беше купила от Некст,обаче сега няма!Знаете ли сайт с такива работи?  Hug      bouquet

# 228
  • вече в собствен дом
Ей сега направих поръчка от Некст на адреса на моя приятелка в Лондон. Исках доставката да е в следващата събота, но странното е, че не ми изтегли никакви пари от картата (получавам веднага смс, ако има движение по картата). Тъпото е, че преди две седмици направих акаунта и не си спомням дали съм вкарала детайли на кредитната карта.
Та, някой може ли да ми каже, кога е плащането?
Аз получих мейл от Римини, че Некст в момента имат забавена доставка до английски адрес от 4-5 работни дни, заради снега в Лондон. Може да е заради това.
Иначе братовчедка ми ми е поръчвала Некст в Лондон и теглят парите още на следващия ден.
 Peace

# 229
Момичета, четете поне първия пост. Засега от Некст не може да се поръчва директно. Не приема бълг.карти  Tired

Само с посредник. Закакво иначе са ни всичките тези теми   Laughing

# 230
някои скоро от римини да е пазарувал.....2 седмици ще станат в понеделник..некст имали забавяне....ще ги закръглим на 3 седмици маи Shocked......   а алезар обработват ли събота и неделя поръчки Rolling Eyes...или ще отлежава до понеделник,ако я пусна сега/..... Rolling Eyes

# 231
Аз имам поръчка от Римини от 10-ти януари. Днес получих мейл, че са ми пратили по Еконт нещата.

# 232
А някой поръчвал ли е тази седмица чрез Easilyshopping? В понеделник изпратих попълнена форма, а още нямам отговор дали е направена поръчката или не. А преди да я изпратя ми отговаряха и на скайпа почти веднага. Малко се ядосах, че не ми отговарят нито на пощата нито в скайп.  Thinking

# 233
  • центарлна северна България
Искам да купя на мъжа ми портфейл,но не мога да намеря хубав Sad  Преди доста време една мама беше купила от Некст,обаче сега няма!Знаете ли сайт с такива работи?  Hug      bouquet

http://search.next.co.uk/search?p=Q&srid=S5%2d2&lbc=next … %3a4201&srt=0

# 234
някои скоро от римини да е пазарувал.....2 седмици ще станат в понеделник..некст имали забавяне....ще ги закръглим на 3 седмици маи Shocked......   а алезар обработват ли събота и неделя поръчки Rolling Eyes...или ще отлежава до понеделник,ако я пусна сега/..... Rolling Eyes

Обработват  Peace Имам чувството, че за тях няма почивен ден. Simple Smile

# 235
Може ли някой , който знае, да ми препоръча от онези пантофи за принцеси !  bouquet

# 236
  • Плевен
Вие имате ли проблем с отварянето на сайта на Есприт? Аз не мога ,постоянно ми се сменя от .eu на  .co.uk нищо не се отваря.

# 237
  • Пловдив

http://search.next.co.uk/search?p=Q&srid=S5%2d2&lbc=next … %3a4201&srt=0

Благодаря,но аз тези ги разгледах вече и нищо не ми хвана окото Sad Търся нещо хубаво-Келвин Клайн,Хуго Бос,нещо такова!Ако знаете,помогнете!    bouquet

# 238
Някакви отзиви да ми кажете за марката Bench?Никога не съм имала нищо на тази марка ,а в ММ Директ харесах доста неща за мъжа ми. Heart Eyes

# 239
Здравейте Simple Smile
Досега само ви четох, но ми дойде ред да се похваля Wink Благодарение на Гери и екипа на Алезар   bouquet си получих следните неща от ММдирект Simple Smile
http://www.mandmdirect.com/ProductDetail.asp?ProductCatalogue=FA2536 - много са яки

Pepa Kisova ето кой може да ти помогне за дънките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт