Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 181
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Някакви отзиви да ми кажете за марката Bench?Никога не съм имала нищо на тази марка ,а в ММ Директ харесах доста неща за мъжа ми. Heart Eyes

Аз имам едно яке! Доволна съм, харесвам си го много и си го нося. Мисля да си купувам още неща на тази марка.

# 241
Искам да купя на мъжа ми портфейл,но не мога да намеря хубав Sad  Преди доста време една мама беше купила от Некст,обаче сега няма!Знаете ли сайт с такива работи?  Hug      bouquet

http://search.next.co.uk/search?p=Q&srid=S5%2d2&lbc=next … %3a4201&srt=0

Благодаря,но аз тези ги разгледах вече и нищо не ми хвана окото Sad Търся нещо хубаво-Келвин Клайн,Хуго Бос,нещо такова!Ако знаете,помогнете!    bouquet

Потърси в амазон.

# 242
Мисля да пусна поръчка от Bon prixa ако иска някой да се включи да ми пише.Ще пуснем една обща поръчка а всеки ще си попълни поотделно формуляр какво иска и така само доставката до английския адрес ще ни е обща а иначе Гери ще сметне поръчката от формуляра на всекиго поотделно! Peace

# 243
вече 2 ден немога да разбера каква е доставката от този сайт някой знае ли http://www.empirestores.co.uk/

# 244
вече 2 ден немога да разбера каква е доставката от този сайт някой знае ли http://www.empirestores.co.uk/

We can only deliver parcels to addresses within the UK, Channel Islands and Isle of Man. We can also deliver smaller items to service personnel overseas through BFPO.

If you live in France, Germany, Portugal, Spain you can order from www.littlewoodseurope.com

If you need any further assistance, please send us an email using the Contact Us button below.
Information

We offer FREE standard delivery, but this is not our only option. When you place an order for most in-stock fashion, textiles and small household items you can choose from:

- Standard delivery service - FREE - place your order before 11pm to receive the item within 48 hours.
 - Collect + - FREE – up to 10 days to collect your parcel from your chosen store at a time that suits you.
 - Next day delivery service - £6.95 - order before 6pm.
 - Saturday delivery - £6.95 - order before 4pm on Thursday.
 - Specified day (Monday to Friday) - £6.95 - order up to 8 days in advance.
 -  Specified day delivery with a timed delivery slot: time slots available are:
          - AM - £6.95 - delivery between 7am -12pm (available Monday-Saturday)
          - PM - £6.95 - delivery between 12pm - 5.30pm (available Monday-Saturday)
          - Avoid School Run - £6.95 - delivery between 9.30am-2.30pm (available Monday-Friday)
NEW - Evening delivery - £9.95 - delivery between 5pm and 9pm (available Monday-Friday) 

# 245
благодаря и аз токущо го прочетох значи зависи от алезар кога ще го поръча сигорно но то като гледам е винаги 6.95 паунда

# 246
благодаря и аз токущо го прочетох значи зависи от алезар кога ще го поръча сигорно но то като гледам е винаги 6.95 паунда

напротив стандартната поръчка е безплатна, просто ще се забави повече ако е поръчана след 11 вечерта.

# 247
За Варна,офиса на Алезар къде се намира?

# 248
искам да питам някой знае ли в некст на оферти като пише различни номера че ги има дали наистина ги има

# 249
  • Пловдив
За Варна,офиса на Алезар къде се намира?
В Чайка,мисля че беше блок33,ако не се лъжа!  Peace

# 250
искам да питам някой знае ли в некст на оферти като пише различни номера че ги има дали наистина ги има
по принцип ги има но не се знае дали след 5 минути няма да свърши,на мен досега не ми се е случвало да ми няма артикул

# 251
конкретно от страницата с оферти говорим нали

# 252
ами това че всяка сутрин има нови неща в офертите реално ли е

# 253
Някакви отзиви да ми кажете за марката Bench?Никога не съм имала нищо на тази марка ,а в ММ Директ харесах доста неща за мъжа ми. Heart Eyes

Аз имам едно яке! Доволна съм, харесвам си го много и си го нося. Мисля да си купувам още неща на тази марка.

Аз имам на тази марка едно ски яке и съм изключително доволна.Якето е много леко,не е дебело,а в момента в този студ ходя отдолу само с една блузка и въобще не ми е студено,а не съм от най-калените.Определено бих си взела и други неща от тази марка.

# 254
ами това че всяка сутрин има нови неща в офертите реално ли е
не съм обръщала внимание и незнаех,че има всеки ден нови оферти ,мисля че като се изчерпат нещата направо изтриват продукта ,като гледам това са им останали неща от разпродажбата и нищо чудно да имат единични бройки или пък изобщо да нямат нищо а стоката да си седи на страницата като налична,нямам представа как процедират като им свършат бройките и изтриват бродукта ли и аз не знам ако някой знае да пише

Общи условия

Активация на акаунт