Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 119
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Не изтриват продукта. Като си избереш размера и го сложиш в кошницата, ако е изчерпан ти дава Sold out

# 256
  • центарлна северна България
Мили дами,
Бихте ли дали отзиви за момчешките дрехи (за едногодишен бандит) на Next?
Като гледам все прекрасни дрешки за момиченца показвате, а нали трябва и момчетата да спретнем до тези прекрасни госпожици  Laughing
Благодаря ви предварително Hug

# 257
  • Варна
Да ви питам  Алезар ,бързо ли ви отговарят на запитване по мейл?
Избрала съм ги ,като най- хвалени , а са във Варна. Нещо не ми
отговарят 2 ден вече?!

# 258
Бихте ли дали отзиви за момчешките дрехи (за едногодишен бандит) на Next?

Аз купувам доста момчешки дрехи, че и със зимни обувки докарах малката, пак момчешки. Много съм доволна. Единствено трикото на блузките с дълъг ръкав не е дебело, а все пак са за есенно-зимния сезон. Приятелки си купиха зимни якета, също са много доволни. Размерът бих казала, че не ми е поднасял изненади.

# 259
Момчешките дрехи на Некст са страхотни, особено тези в бебешката секция. Аз винаги харесвам повече от колкото е разумно. Crazy

# 260
  • София
Да ви питам  Алезар ,бързо ли ви отговарят на запитване по мейл?
Избрала съм ги ,като най- хвалени , а са във Варна. Нещо не ми
отговарят 2 ден вече?!

Не знам какъв е проблема. За 2 поръчки  размених 10-на мейла с Гери - не ми се е бавила повече от няколко часа. Само 1 неин мейл не получих  и и писах пак - отговори скорострелно. Предупреди да проверявам папка спам /което бях направила/ и спомена,че  има писма които yahoo-то не и ги доставя. Както и да е пиши и пак. Peace

# 261
В понеделник смятам да пусна поръчка от МАТАЛАН АДАМС И http://www.toysrus.co.uk/index.jsf ако иска  някой да се включи да пише

# 262
Руми, един може би тъп въпрос, но...за да го сложиш в кошницата трябва ли да си регистриран в съответния сайт?

# 263
  • Karlovo
Момичета искам да попитам само при поръчка от Асда за сума примерно 20 лири и е под 1 кг . пакета ,колко ще ми вземе фирмата за доставка ?
Колкото повече чета ,толкова повече се оплитам .Сигурна съм че не е толкова сложно ,зора е първия път  Laughing .

# 264
Руми, един може би тъп въпрос, но...за да го сложиш в кошницата трябва ли да си регистриран в съответния сайт?

Няма нужда  Peace

# 265
Момичета искам да попитам само при поръчка от Асда за сума примерно 20 лири и е под 1 кг . пакета ,колко ще ми вземе фирмата за доставка ?
Колкото повече чета ,толкова повече се оплитам .Сигурна съм че не е толкова сложно ,зора е първия път  Laughing .
Зависи коя фирма ще ползваш ще ти трябва и посредник не приемат бг карти май

# 266
  • Karlovo
Емпреса ,защото имат офис в Пловдив и има кой да ми ги вземе от там без да се налага да ползвам куриер до Карлово .

# 267
кандидат да поделим доставката от некст ? Heart Eyes

# 268
Емпреса ,защото имат офис в Пловдив и има кой да ми ги вземе от там без да се налага да ползвам куриер до Карлово .

Асда не приемат бг карти, само с посредник става.

# 269
А някой поръчвал ли е тази седмица чрез Easilyshopping? В понеделник изпратих попълнена форма, а още нямам отговор дали е направена поръчката или не. А преди да я изпратя ми отговаряха и на скайпа почти веднага. Малко се ядосах, че не ми отговарят нито на пощата нито в скайп.  Thinking

От Easilyshopping най накрая ми писаха. Не приемали поръчки в момента...... Shocked

В понеделник техен служител ми обяснява на дълго и широко какви са им таксите и начина за поръчка, даже ми и сметна колко ще ми струва всичко и начина на плащане....
А сега ми заявяват, че още не приемали поръчки.... защото били затрупани със стари....  Crossing Arms

Чудя се в понеделник как не можаха просто да ми напишат, че не приемат, а отделиха толкова време да ме баламосват.

За мен са не коректни. Жалко, че Фемитрейт спряха работа, момичето беше толкова любезна и толкова добричка.....  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт