Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 203
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен
Подкрепям против Райфайзенбанк! Преди време си забравих кода на картата и не исках да си вадя нова, но не можело да си изтегля парите без картата. Направо ужас наложи се да дам още 10 лева за нова карта, да чакам и попълвам разни документи и сега като си я взех ще си изтегля парите и беж далеко от тази банка.
За това не има се сърди,навсякъде освен в ПИБ е така. Говориш за дебитна карта,нали? При кредитните е по-друго положението.

# 331
  • Варна
Имам следния въпрос относно поръчка, когато има 5 артикула от един сайт на всеки по отделно ли се начислява такса доставка до английски адрес или общо за всички?

# 332
Имам следния въпрос относно поръчка, когато има 5 артикула от един сайт на всеки по отделно ли се начислява такса доставка до английски адрес или общо за всички?

Общо за всички Peace

# 333
  • Варна
Благодаря и аз така мислех,ама викам да питам професионалистките Wink

# 334
  • София
От кои дати получавате поръчки чрез Риминикидс? Имам такава, само от Некст, от 10.01 и ни вест, ни кост. Преди пристигаха по-бързо.

# 335
Какво мислите за идеята в Пловдив да има магазин със стоки от Англия-некст,адамс,дебенамс и т.н?

# 336
  • Sofia
Какво мислите за идеята в Пловдив да има магазин със стоки от Англия-некст,адамс,дебенамс и т.н?
Зависи от надценката, която възнамерявате да сложите, защото ако разчитате на клиентела като нас трябва да сте наясно, че стоките трябва да са на цените на които би ни излезнало от най-евтиния посредник, това за да предпочетем вас.
Иначе рискувате магазина ви да се превърне в пробна, всички да минават и просто да се ориентират за артикулите и размерите.
Като цяло идеята не е лоша и ако цените са разумни смятам, че ще има и успех, но ако смятате да печелите на "бързи обороти" ще хлопнете врати много скоро както вече се е случвало с други подобни магазини.

# 337
От кои дати получавате поръчки чрез Риминикидс? Имам такава, само от Некст, от 10.01 и ни вест, ни кост. Преди пристигаха по-бързо.

И аз така...ще дойдат, според мен се бавят от Некст.
На 13-и са ми пратили мейл за 1 изчерпан артикул, така че според мен са направили поръчките.

# 338
аз заради тези такси на райфазен дето си ги мислят всеки път от незнам си къде  smile3516 тази поръчка дето тръгна в неделя реших да е с наложен платеж не вярвам да е повече от 3лв и ще си спестя разкарването до центара и билет 2 лева с автобуса до банката ,някой знаели колко % е наложения платеж

# 339
някой знаели колко % е наложения платеж

При  Еконт е 1.2% наложения платеж

# 340
  • София
Взех си поръчката от minimode, но един артикул липсва. Писах им да ми пратят ваучер или код за сумата на артикула. При вас случвало ли се е? Питам тези, които са плащали с бълг. карта на анлг. адрес и какво направиха от minimode, ако ви се е случвало?

# 341
Да попитам, купих си от английския Ибей 3 продукта от един продавач с доставка до Англия. Регистрирах се в транспортна фирма посредник за доставка до БГ, записах си артикулите в направената ми страница, сега друго трябва ли да правя или просто да чакам. newsm78 . От посредника доставчик трябва ли да получа съобщение, мейл или потвърждение?

# 342
някой знаели колко % е наложения платеж

При  Еконт е 1.2% наложения платеж
Еконт имат програма ли,проект ли Мама Бг Еконт с 40 % отстъпка.Вече с няколко съфорумки я изпробвахме Peace Почти като по пощата е цената и стига бързо. Прави се регистрация и т.н. Heart Eyes

# 343
  • София

И аз така...ще дойдат, според мен се бавят от Некст.
На 13-и са ми пратили мейл за 1 изчерпан артикул, така че според мен са направили поръчките.

Да, и аз получих уведомление за изчерпан артикул, въпреки че след това когато проверих още беше наличен на сайта.
На мен не че ми трябват пролетни дрехи точно сега, но ме сърби да разбера дали наистина новата колекция е уголемена и с колко.

# 344
  • вече в собствен дом
Драги клиенти,
поради лошите атмосферни условия в Лондон, Некст са увеличили срока за доставка до английски адрес на 4-5 работни дни. Всички поръчки на Некст, направени до момента, ще пристигнат следващата седмица.
Тази седмица очакваме поръчки от другите сайтове.
Благодарим Ви.

Поздрави.

Това го получих още на 20-ти като мейл от Римини. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт