Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 092
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Сега видях розовите. Много са уголемени. Аз поръчах 10-ка и ни е огромна, ще се продава  Mr. Green

# 541
  • Златна Добруджа
mentina може ли реални снимки  Peace И ако може да измериш сандалките.

Ще ги снимам малко по-късно  Peace Колкото до стелките: на розовите с корковата подметка я меря 16.3 см /там, където трябва да влезе крачето/, а на другите 15.8 см /от шев до шев/.

chevroleta, със здраве да си носите покупките  Peace

Сега видях розовите. Много са уголемени. Аз поръчах 10-ка и ни е огромна, ще се продава  Mr. Green

Мда, сега сравних стелките на двата чифта и розовите стърчат  Mr. Green

# 542
Знете ли какъв е курса,на който смятат лирата Алезар при плащане с наложен платеж?
Дали е така,както пише в сайта:"...фиксиран курс 2.34лв за 1 английска лира"?

# 543
Здравейте, момичета. За първи път пускам поръчка чрез The Win Company. Ако някой е поръчвал може ли да ми каже как е по-добре да платя. Дали ще има проблем ако платя по Банков път, а не с наложен платеж? Благодаря предварително.

# 544
здравейте момичета, ако може някой да ми отговори, ще съм много блаагодарна: Направих поръчка преди 3 седмици с посредник риминикидс. До днес не съм получила нищо. Междувременно (вчера) пак поръчах няколко неща с римини. Днес им писах имейл да питам какво става с първата ми поръчка, отговориха ми, че до 10 февруари (???) трябва да е на техния адрес в Англия. Помолих ги да ми потвърдят, когато направят втората ми поръъчка, не съм получила потвърждение още. За мен то е важно, защото ако много се бавят с поръчването предпочитам да пазарувам директно, пред това да се изчерпа някое отнещата, които съм си избрала. Та въпросите ми са:
Практика ли е да се бавят тоолкова доставките с този посредник?
За колко време приблизително обработват формулярите, т.е поръчват от сайта? Ако вчера съм им го пратила, да разчитам ли, че до края на деня ще поръчат?
  bouquet

# 545
  • София
Здравейте, някой може ли да ми препоръча някой сайт за ски екипировка, интересуват ме по-точно якета, долнища и детски гащеризони.

Благодаря предварително.   bouquet

# 546
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Kids-Room/Beds/Little-Tikes … Mattress(0024649)
Да имате идея колко килограма  етова , за да зная колко ще ми излезе доставката.

# 547
Ние имаме космонавт на Name it и съм адски доволна от него. Ветро и водонепропусклив е, супер топъл , и същевременно много удобен. Предполагам , че и екипите яке+грейка ще са също толкова хубави  Peace

# 548
# 549
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Kids-Room/Beds/Little-Tikes … Mattress(0024649)
Да имате идея колко килограма  етова , за да зная колко ще ми излезе доставката.

25 кг. , че е и по евтино :
http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Thomas-Friends-Mattress/dp/ … 027874&sr=8-1  Wink

# 550
  • Sofia

Тойсрус не приемат бг карти,имай го впредвид
А и са скъпичък магазин,същите неща ги има на други места по-евтини

# 551
Поправих се, ама ти си по-бърза  Laughing Мерси.

# 552
  • Sofia
и аз ще се поправя Laughing

# 553
# 554
  • София
mentina, кой номер обувки носи дъщеря ти по Бг?
Моята носи 23, съответно 7 по англ. Мисля, че бг са с номер по-малки от европейските. да не би оттам да е разликата?

Общи условия

Активация на акаунт