Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 026
  • 767
  •   1
Отговори
# 690

тъкмо щях да напиша, че тотално ми писна от емпреса...пак поръчката ми не пристигна, въпреки че беше при тях преди да им тръгне курса...пак не ми отговарят вече втори ден с простичката информация дали наистина е при тях поръчката ми...и пак следващият им курс е отложен с 1 ден! smile3515

# 691

Защо?  Rolling Eyes

Аз преди няколко дни пуснах поръчка към MMDirect чрез тях, уж ми я приеха, всичко точно. Вчера ми пратили писмо, че спират да изпълняват поръчки от този сайт.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:13 от kasito

# 692
И аз искам да поръчам от MMDirect чрез коя фирма,то май никои не приемат поръчки а тези които приемат май не са коректни??? newsm78

# 693
Защо не направим тема от кои посредници сме недоволни и защо? Ако може и с анкета!

# 694
  • Пловдив
Някой знае ли кога пристига буса на Алезар?   newsm78

# 695
Още не е пристигнал, чакат го в момента.

# 696
И аз искам да поръчам от MMDirect чрез коя фирма,то май никои не приемат поръчки а тези които приемат май не са коректни??? newsm78

Гив транспорт приемат май?

# 697
Когато престигне буса на Алезар те ли ви се обаждат да отидите да си вземете нещата или как става?

# 698
Момичета,имам въпрос към тези от вас,които използват услугите на Емпреса. Grinning Има ли начин да се разбере дали дадена стока,която съм купила в ибей е пристигнала в офиса на Емпреса(в Англия)? Освен това как Емпреса ще получават стоки,които са сe дават срещу подпис,при условие че моето име е записано за получател? Rolling Eyes

# 699
  • софия
Момичета,имам въпрос към тези от вас,които използват услугите на Емпреса. Grinning Има ли начин да се разбере дали дадена стока,която съм купила в ибей е пристигнала в офиса на Емпреса(в Англия)? Освен това как Емпреса ще получават стоки,които са сe дават срещу подпис,при условие че моето име е записано за получател? Rolling Eyes
Доколкото знам, в Англия важен е адресът, а не името на получателя.
Като си платиш, фирмата ще ти "направи услугата", евентуално, да ти каже дали има нещо за теб при тях. Да те държат в течение на получените поръчки при тях се плаща. Ако не си заявила/платила, че искаш да те уведомяват седиш и чинно си чакаш курса - този, следващ, когато/както ти дойде ред.

# 700
    Бихте ли ми препоръчали посредник за поръчка от Некст?

# 701
Като си платиш, фирмата ще ти "направи услугата", евентуално, да ти каже дали има нещо за теб при тях. Да те държат в течение на получените поръчки при тях се плаща. Ако не си заявила/платила, че искаш да те уведомяват седиш и чинно си чакаш курса - този, следващ, когато/както ти дойде ред.
Стига де,това с плащането за тази"услуга"не го знаех,ама то пък аз като прохождаща за поръчки чрез посредник много малко неща знам. Mr. Green
Благодаря ти,zvanche!   bouquet

# 702
[Стига де,това с плащането за тази"услуга"не го знаех,ама то пък аз като прохождаща за поръчки чрез посредник много малко неща знам. Mr. Green

taffy, Емпреса не са посредник. Те са "превозвач", но в голеееми кавички.  Бих ти препоръчала да провериш добре превозвача, ако следващия път имаш нужда да позлваш такъв. Късмет!

# 703
  • софия
[Стига де,това с плащането за тази"услуга"не го знаех,ама то пък аз като прохождаща за поръчки чрез посредник много малко неща знам. Mr. Green

taffy, Емпреса не са посредник. Те са "превозвач", но в голеееми кавички.  Бих ти препоръчала да провериш добре превозвача, ако следващия път имаш нужда да позлваш такъв. Късмет!
newsm10

# 704
   Бихте ли ми препоръчали посредник за поръчка от Некст?
Към момента май само Гив транспорт доставя и Габко;
Някой вече взе ли си нещата от Гив транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт