Жената лъв - 17 част!

• 18 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Мерси! Wink
wee.jess,може да те включи на първа страничка!

# 661
родена съм на 5 август, не съм омъжена и нямам връзка в момента   Wink

Карай, ще завържеш. Добре дошла.  bouquet

От какво се интересуваш Вафличке, какви хобита имаш? На колко години си или си писал вече пък аз не съм видяла? Ти сигурно си мъничка на години?

А вижте моя чертеж от следобеда ЦЪК ама няма се смеете, че е грозен

# 662
Тамън се чудех къде са всички  newsm78,а тя Стефи била тук  Peace
Заповядай,Стефи-наздраве!

Добре си се справила с чертежа  Peace

# 663
Благодаря, Чочи. Моят е отишъл да пие кафе в махалата. А аз се замаявам преди да вляза в банята. И да ви кажа ужасно ми се яде нещо сладко. Или по-точно бисквити. Вие днеска ме раздразнихте. С вашите бисквитки домашни. Сега преглъщам като цигане.

# 664
  • Sofia
родена съм на 5 август, не съм омъжена и нямам връзка в момента   Wink

Карай, ще завържеш. Добре дошла.  bouquet

От какво се интересуваш Вафличке, какви хобита имаш? На колко години си или си писал вече пък аз не съм видяла? Ти сигурно си мъничка на години?

А вижте моя чертеж от следобеда ЦЪК ама няма се смеете, че е грозен

хмм, не съм много малка ...на 28. от началото на годината съм без работа и сега си търся и затова малко съм в гадно настроение, но иначе съм си типична лъвица Simple Smile като изключим сегашното положение - време за хоби от години не ми е оставало, но много обичам да пътувам  Hug

# 665
Вафличка, то щото нямаш пари за харчене затова си в лошо настроение. Лъвовете, макар за различни неща, до един обичат да пукат парички.  Crazy
Дано си намериш по-бързо. Гледам, че пише София... дано изскочи нещо. То при вас ако няма... къде? В каква област си търсиш? Но ако не ти се отговаря - недей.

Миленче, щях да ти казвам за съвета ти за тапетите... Абе след като пдразбрах, че много често в миналото хората са ги залепвали с C200, малко се поотказах да ги свалям. Още повече, че ми прави впечатление, че нашите тук са и доста добре стоящи. Което ме навежда на мисълта, че нищо чудно поне единият слой да е стова лепило. Само беля ще си хвана на главата. Мисля, че стига да събера пари за другото, ще успея да си направя стаята където спим, а и стоим на практика супер хубава. Така че ще се примиря с тапетите.

# 666
  • Sofia
в софия също не е розово положението. работата ми е много специфична и фирмата беше единствена в България. сега търся в подобна сфера, но е трудно.....

# 667
Нещо друго не можеш ли да започнеш?
Инак в темата има и няколко други лъвици от С-я. Но те ще си се презентират сами де.

Хора, пратих на брат ми да види дали правилно си смятам нещата по гардеробчето, па той заключи: "Добре, че не си изкарваш хляба с чертане".  Embarassed

# 668
Благодаря, Чочи. Моят е отишъл да пие кафе в махалата. А аз се замаявам преди да вляза в банята. И да ви кажа ужасно ми се яде нещо сладко. Или по-точно бисквити. Вие днеска ме раздразнихте. С вашите бисквитки домашни. Сега преглъщам като цигане.

Не е бисквити,но е сладко  Wink

# 669
  • София
Вафличке, привет, добре дошла  Hug!
Стеф, моя мъж ще закъснее днес, ама като си дойде, мога да му покажа чертежа, ако искаш.

# 670
Венко, моля те, не, сакън. Много ш'мЪ я срам. Аз просто исках да ви покажа какви ги къдрих цял следобед. Естествено, че ще е гаден чертежът. Нали ми е за пръв път. Обаче мисля утре да продължа когато нямам работа с другите два модула, спалнята и бюрото с контейнера до него.

Реа се прибра виждам.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:52 от Stefka.k

# 671
Ехоооу...Ей ма на пак...мА вече от вкъщи Mr. Green

Вафличка,Добре Дошла и от мен! Hug

# 672
  • София
Ти, пък, Стефи! Той работи с хора, как мислиш другите обясняват какво искат да им се направи  Hug! Много често се ядосва на проектантите в тяхната фирма, че нищо не отбират, а това са учили! Та няма от какво да се срамуваш  Laughing.

# 673

Реа се прибра виждам.

Добра вечер зорки очи  Heart Eyes Прибрах се заведох Кали на танци, но г-жата решила , че няма да има  newsm78 върнах се изведох Нора, и сготвих и сега ВИ чета  Wink Мъча се де, че пак мн страници мн нещо.............

Пол тва го видОх :

"Норче, на теб ще ти пиша довечера, щото и без това няма да четеш през деня ."
 Hug Hug Hug Съгласна съм.

Добре дошла vaflichka. Ти с какво се занимаваш? Професия, извини ако трябва да се повториш.

НА ВСИЧКИ  Hug

# 674
Добър вечер,Норче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт