СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Привет момичета!
Отдавна не съм писала и сигурно сте ме забравили!

не сме,не сме мила Hugизглеждаш невероятна и секси за жена,родила близнацинацелувай тези двама прекрасни сладурковци  love001

# 151
 Аз малко ще хапна  Mr. Green   Който иска да напада  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
изведнъж нещо огладняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях,защо ли newsm78 hahaha hahaha

айде ще хапнааааааааааа заедно с бебешоци
smile3508

# 153
Алооо, двечките, да не ви приседнеееее! Много голям тоя...... сандвич Wink
Гаци мама, не трябва да се косиш за такива неща!!! Важно е беба да се храни, да расте... Това, че е нарушен режима - голяма работа!  Hug
Милица, помним теееееее  Hug С тия двамата сладури, как ще те забравим! Помниш ли, че са кръстени на баща ми и свекър ми? Wink

# 154
Милица,хубаво е ,че се появи Hug Ама много сладки тези твоите мъже   love001

# 155
 Мама_Т, цък, няма! То голяма уста насищане не знае  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 156
Е много космат този-направо ми се отяде Sick

# 157
Натюр - по Хамерикански Wink  Joy

# 158
 С епилатора набързо ще го очаткаме, нема се косим сяя   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

бтв, бтв  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:06 от bebe6oci

# 159
Gaci_mama разбирам те напълно и ние сме така! Уж заспала като я сложа в кошарата и  Shocked. Иска да играе, не да спи и докато заспи вече съм напълно блокирала. Станала съм като робот. Почнах да се чудя не е ли късно за заспиване на толкова малко бебе (докато заспи става 23.30 - 24). И сега се чудя да я къпя по рано ли, какво ли  newsm78

# 160
Много ме кефят [/b] на Мама Рени постовете, да е жива и здрава всеки ден успява да ме разсмее Hug Laughing

[/quote]

Радвам се.М/удругото вчера пробвах малката да я изкъпя ж 19 и да ляга да спи и ме дара до 00:00.Затова към 20:30 -21:00 мисля че заспива по рано към 10 и нещо вече спи.А за режим и дума да не става.Аз да се похваля вчера детето само си каза 2 пъти че е гладно.Много смешна беше,даже вуйчо се смя заедно с мен.

# 161
Аз само да се отбележа, че съм тука.. ама много четене.. сесия, нали Simple Smile

# 162
  • София
Каква е тая работа с водния лазер за оправяне на кариеси? За първи път чувам, ама ако не боли ще взема да потърся къде го правят. Ходенето на зъболекар ми е кошмар от дете, затова не ходя по 2-3 години и като най-накрая се наканя да отида Shocked

# 163
  • София
Даваха го при Гала тоя воден лазар...ама цифри не казаха...но звучи скъпо...Не боляло, защото се работело от разстояние, машината била почти беззвучна...аба въобщеее чудеса...

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 14:03 от EmiR

# 164

Общи условия

Активация на акаунт