СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
MammaT аз правя едно упражнение с Ангел..да видим дали ще го обясня...лягам по гръб, вдигам си краката и го слагам отгоре/ аз му казвам самолет/ и почвам да сгъвам и опъвам краката..ама повече от 20 пъти немога да го направя Embarassed...и  с това упражнение приключвам... Embarassed Гледам  да не е веднага след хранене....а на него му е голям кеф. То в бавното клякане му е  майката...щом пък имаш и мускулна треска...явно добре си клякала...Явно имам нужда, някой да ме подръчне, че определено си ме мързи...но МаммаТ тия няколко дни като обясняваш какво правиш...взе, че ме досрамя ..и почнах и аз...за което голямо благодаря...
И аз искам 3 деца, ама май няма да ме огрее Confused

# 271
Здравейте.И аз правя някакви жалки опити за отслабване,аеробика hahaha пия  L-carnitine, намалих хляба,сладкото но без резултат.Преди малко попаднат на един продукт за отслабване и се замислям дали да не си го закупя, a ето го и негоhttp://www.biodoctor.hit.bg/References.utf8.html ако някой има информация за него нека пише.

# 272
  • sofia
Аз пък почти не съм купувала дрешки за Петко! Не ми се е налагало. Само ей така за кеф. Приятелки ме снабдиха. Не знам омалелите на кой ще ги давам. Дано и някоя от моите дружки- стари моми забременее скоро, че се зариваме с омалели и,  все още големи парцалки...Питах една позната, която роди скоро, иска ли, ма на нея и стана неприятно...Не разбирам такова еснавско мислене...

# 273
И аз почти нищо не съм купувала за Алекс що се отнася до дрехи. Скрупули нямам никакви, особено за първите три месеца, то няма износване, нали се облича 5-6 пъти и до там. А приятелки имам бол, едната роди на 19 януари, оня ден демек, други две чакат другия месец и по -другия и на мъжа ми първата братовчедка и тя чака март. Така че, нищо не хвърлям всичко прибирам и ще ги позавъртим по няколко пъти даже  Mr. Green ами че така де. Дето вика една друга приятелка, че дрехите от 1 до 3 месеца са вечно млади...  Peace И някой като порече да ми дава, макар че имам много, не отказвам, нали ви казвам още 4 са след мене на опашката. Нека има бебета, да нападаме напролет парковете и градинките  1stroller 1swing

# 274
ей,пак някой не разбрал doh

нямах в предвид че има лошо да се доизносват дрехи,или да са втора употреба Winkколко все пак носи бебе една дреха-максимум месец.е колко ще се изхаби за месец-николко Peaceпросто исках да кажа че като почнем да излизаме ще ни се иска да са наконтени-дънки,суитчъри,туй онуй.а сега главно цели гащеризони-за по удобно,естествено Peace

# 275
А, и аз пиех преди л-карнитин. Бях писала преди за неуспешните ми опити за отслабване с танци и каране на колело х2 пъти седмично. Сигурна съм, че и сега няма да отслабна, каквото и да правя. но поне да се раздвижвам, че ме боли и гърба, и кръста, и врата...  Peace
И ние носим стари дрешки, ама няма кой да ми дава  Rolling Eyes Ама аз купувам на сестра ми на малката, тя е 5 мес по-голяма от Елица и после тези дрехи идват ппри нас. Лошото е, че летните ни стават през зимата  Rolling Eyes

# 276
Добро утро:)
За дрешките-аз не ползвах от Божидар нищо за Свилен , защото всичко миришеше на гранясало от бебешкото олио, изпрах ги няколко пъти,миризмата се махна, но реших,че няма да ги ползвам и ги пратих в един дом за сираци.

Иначе от племенницата ползвах, разликата им е 8 месеца, голяма помощ ми беше. Накупих и доста нови, ей така, да си начеша крастата. Толкова малко ги е носил, ма то като шипкавее яко така е, като нови са си.

Честито на рожденици,празнуващи....  bouquet

Голям смях  с моята свекърва, толкова е добричка пупу  Wink Правя кафе и за двете,в нейното слагам захар, в моето не, дадох й едната чаша и й викам :това е със захарта, пий го. Сега пия моето, ми то сладко.Викам й, бе ти що не каза,че не ти е сладко кафето, а тя - ми ти нали ми каза пий това и аз не смея да ти кажа,че няма захар  Crazy
Лелее,като се сещам аз къв дзвер ще бъда като свекърва се чуда как ми се е паднала такава свястна жена  Whistling

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:49 от Atrakcia

# 277
  • София
И аз съм фен на доизносването Mr. Green Малкото дрешки, които съм купила за Никола, бяха, за да си начеша краста, а не защото имаше нужда. Зълва ми и още една приятелка, която роди 4 месеца преди мен, ми дават дрешките от техните деца. Като му омалеят на Никола им ги връщам, а тези, които аз съм му купувала, пера и прибирам за приятелки и за следващото мое живот и здраве Party

# 278
Атракция , блазе ти за свекървата  Grinning! Мойта не мога да я понасям,нищо че имат само едно дете и пак не го уважават като хората.Направо ме е яд като трябва да  оставям Алекс на нея. Ама няма да ви занимавам с мойте проблеми.

И мен ме хвана срам  newsm78, ще започна и аз да клякам  Wink
А коремни преси може ли вече да се правят   Thinking    / питам за тези със секциото/.

# 279
  • София
ivilda не би трябвало да има проблем...стига нещо да не ти е некомфортно и  да не те боли операцията /ама пък то отдавна не би трябвало да те боли/. Аз още втория месец се опитах...ама свободното ми време беше основно след 22 часа и си останах с неколкократните опити...

# 280
Оох, за отслабване говорите, а аз завъртях един сладкиш с ябълки, канела и орехи. И две тави излязоха...  chef #Crazy

# 281
Ми аз-  вчера еходихме до една сравнително нова сладкарница да гледаме и опитваме торти за р ден на Божидар - изядох си моята, доядох на детето тортата, после тарталетката...пък искам да слабея.Ми няма как да стане  ooooh!

# 282
  • До хладилника, който обичам
Е, аз пък вчера открих къде продават руски шоколадови бонбони и изнесох едно кило...

# 283
Привет момичета- кокичета,

пак четох между редовете и ще ме извините ако изпусна важни събития или теми Simple Smile

Находката така явно е написала за месечинката на малкия голям принц Стефан, че не можа да ми убегне от погледа Simple Smile Та в този ред на мисли, како Лидке, честита 4-та месечинка на Стефчо. Да порасне готин кат' майкЯ си Simple Smile

По отношение на кърпичките, аз също ползвам много малко мокри кърпички. Като сме си вкъщи, редовно мия Невена преди смяна на памперса. Вече обаче почва да ми тежи, а освен всичко, тя рита и се оттласква като гюле Simple Smile Но докато мога ще е мия. Навън не сменям памперс, защото разходките са ни не повече от 2-3 часа( поне в това време), така че икономисвам откъм кърпички Simple Smile

Така, сега да ви разкажа накратко. Мнооооооооого съм приятно изненадана от общинската администрация в Люлин. Днес, в най- големия студ решихме да ходим да си оправяме документите за постоянен адрес+ вадене на лични карти. Добре, че имахме комплект документи за попълване, та снощи ги оправих и днес сутринта тръгнахме по задачки.
Невена се събуди в 8, нахраних я и тя като за късмет реши в един и същи момент да киха, кашля, пръцка, да си бърка в устата и да се оригва. Резултата от цялата тази работа беше повръщане на фонтан. Както се бях облякла за излизане, а и нея я бях облякла, тръгнах да я бърша, чистя пода, преобличам и тн. После като й се поразмина й направих още малко храна и я дохраних. През това време бате долу сгрява колата, за да може Невена да е на топло като се приготвим. Та въпреки всички тези перипетии, кака ви Джиджи се оправи набързо с всичко и потеглихме към общината. Хванахме зелена вълна, тоест нямаше никой като отидохме, обаче след мен какво стана  ooooh! Леле, едни опашки се извиха, едно чудо... Жената, която ми работеше по документите беше много мила и любезна. Почна да се майтапи с мен, че аз съм от Пловдив, бате от Враца и сме се установили по средата- в София Simple Smile Посмяхме се. Мацката ми обясни и как стоят нещата с еднократната помощ за дете. Аз все още не съм подавала, защото исках да си уредим документите и тогава, иначе трябваше да ходя до Пловдив да уреждам документи, а там администрацията е пълна трагедия. Не ми е приятно да го кажа, но е факт. Та, попълних аз една бланка, която ще е готова другия петък. Като я взема, трябва да уредя и някои документи в социалните служби и после ще се отдам на чакане на паричките Wink
Може ли някоя мама, която е минала по този път с еднократните помощи да сподели какви точно документи трябват, защото нещо някои моменти ми се губят  Embarassed
Така... след като се оправихме в СГРАОН, отидохме в РПУ-то в Люлин, където пак ме очароваха с добра организация. Давам пример- в Пловдив, за да си извадиш лична карта в някое районно управление, трябва да отидеш до банка, да внесеш таксата, да се върнеш и да си подадеш документите, а тука си имаше каса директно в РПУ-то и всичко ставаше много бързо. Освен това, аз отидох точно когато се падаше регламентирана почивка, но жената, която ни обслужване беше прекалено любезна и взе документите за обработване. Много съм доволна. За 1 час приключихме и със СГРАОН, и с личните карти.
Сега като си ги вземем, почваме да оправяме документите за данъците Simple Smile

Напълних ви главата с глупости. Сега се оттеглям да чета Wink

# 284
И аз правя жалки опити за отслабване .но досега само 5кг Sad а има още толкова много #Crazy д-р която ме изражда ми каза че мога спокойно да почна коремни преси след 3 месец(почнах но бях до там)не мога да се мобилизирам и това си е и тренажора го въртях 2 пъти за по 10 мин и  Shocked не мога повече ,Честита месечинка  bouquet и Честит рожден ден на малкото братче Hug  bouquet . newsm78 знае ли някои дали още се продават книжките на д-рСпок newsm78

Общи условия

Активация на акаунт