СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
 Бу, коя е Теодора от бг мама? Говори по Дарик в 'челюсти'  Mr. Green

# 301
  • Варна
Оох, за отслабване говорите, а аз завъртях един сладкиш с ябълки, канела и орехи. И две тави излязоха...  chef #Crazy
Oоо, Bibsy, идвам да го видя, дали се е получил добре.. Party Обожавам сладкиш с ябълки и канела, напоследък и аз много често правя...
За отслабването - когато му дойде времето...Сега с това кърмене, само ям и то по много ...и за моя радост съм свалила 2 кг от Нова година до сега Laughing
Т.е. мога да си продължавам с тирамисуто и други такива...Е, аз играя йога, по 2-3 пъти седмично и си ползвам вибро колана( за масаж) ако се смята за упражнение? newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:50 от *Elesta*

# 302

Здравейте и от нас.
Аз сменям памперси по 3-4 пъти на ден, освен асо между смените бебка не се е наакала. Мия дупето само ако е наакана, иначе бърша с кърпички.
И моята коса много пада, но смятам да отида при фризьорката си и да я питам за някаква маска. Момичета да ви попитам, а косите на бебоците ви падат ли много, на Жаклин чувалчето в което спи на мястото на главичката има супер много косичка. Забелязвам ч и по дрешките и има, пък и като се гушка в мен и по мен намирам?
Мерси за кафето.Аз най накрая се приземих пред компа иначе като минавам ви чета и пак при малката,че днес е много кисела.Сега заспа,а вчера ме държа до 00:30 и както бях супер гладна си легнах така без да ям,защото направо сърцето ми спеше.За миенето на дупе -аз дупе аз не мия,просто с кърпи си я бърша.За косопада-пада пада че и то доста.И на Рая и падаше така косичката но като почнах през ден да и мия косичката със сапун и да я мажа с бебешко олио и понякога със мас и почна да расте и да не капе толкова.
Надявам се да съм била полезна

# 303
Валката е направила нови колажи- справка 1 стр  Peace

# 304
  • До хладилника, който обичам
Ич и не знам Grinning За какво говори?

# 305
Ние сме готови и с втория Пентаксим. Алекс не плака много тоя път- сигурное е свикнала горката вече Wink Сега спим блаженно, но не се знае до кога ..
Ние пампи сменяме почти на всяко ядене, освен ако не е прекалено гладна и да се сърди , че ние много не обичаме да ни мачкат когато сме гладни. Аз пък незнам , изградих и някакъв навик незнам дали е за добро или за лошо , ама ака само на свален памперс. Като го сваля и вдигна крачета нагоре и тя започва. От един месец не е акала в памперса, когато е закопчан. Някои казват че до някаде е добре защото щяла по бързо да се научи после да ака на гърне, незнам дали е така, ама сякаш и е неприятно да има нещо омазано на дупето. Не че седи с часове де..ама все пак. Ще видим дали е за добро или е станал лош навик.
Да ви кажа колко се разочаровах от този алерголог Мустаков. Знам че всички много го хвалят , ама вчера щото беше 18 и 30 вече ли и беше уморен незнам, ама така ни претупа яко. Прегледа беше точно 5 мин.  #Crazy Влизаме и гледа Алекс като голям камък- все едно за първи път вижда малко дете. Дори не я докосна да ги види тея екземи, само вика 'Мммм да, да, да" и кво ДА ....? Не ме пита с какво я къпя, какво яде, дали е на АМ , дали е на кърма." ми ...да.... то това е Дерматит в лека форма...." ама какво значи това, лекува ли се , с какво.....Не рабрах  Rolling Eyes Аз му издекламирах там какво съм и давалан и той само "да, да" . .... Sad Взе ни 20 лв , даде един списък с какво не трябва да яде, а от него тя всъщност нищо не яде  hahaha Пише за разни чушки, за зеле....ние такова нещо така или иначе не ядем  newsm78. Уж не било хранително това нещо, пък ми дава списък с храни- зашо не разбрах. Щял да и направи тест ката стане на 6 мес. ако не се е оправило още с кръв от вената  #Crazy Каде ще я намери тая вена и това незнам. Като и да е...ще знам поне да не ходя там повече. Иначе сме наддали 700 гр и вече сме 6700кг и 62 см( с 2 см. повече) Сега ще чакам довечера голямото шоу с последите от ваксината. Дано да се разминем по- леко този път. Praynig

# 306
Браво на Валката, моя Алекс изтипосан най-първи  Hug как се е нахилил като зелка. Милица, за стипендията на мене социалните ме увикаха без да са разбрали че не кандатствам за детски, защото нали се дели там на член от семейството по колко лева доход и не повече. Та ние на доход го докарваме, само дето никой не ни гледа разхода, че сме с ипотека 900лв на месец, та каквото остане влизаме одма в изискването за детските, но... такава ни социалната система  Thinking Аз продължавам с четенето, че съм до под кривата круша  smile3529

# 307
Аз памперса го сменям при нужда .
2-3 отиват на ден,много рядко 4.

Сиси от 2 дни е отново с яки  колики  Rolling Eyes.
Защо?
Някой с логично обяснение ?

# 308
Ян4е, да не говорим за ипотеки! Няма кой да ни бие по разходи нас Wink
Знаете ли този сайт: http://detskidrehi.com/detski-drehi-bebeshki-drehi-online-magazi … he-c-1_88_90.html

# 309
Няма кой да ни бие по разходи нас Wink
Аааа,не се знае  ooooh!.
Аз съм пестеливо теленце/още едно в кюпа,представям си април и май какво ще е в темата  ,всеки ден   party041  Joy/,за разлика от мъжлето ....мноооого широки пръсти има милото .

# 310
Валка, справила си се супер с колажа Hug

На мен ми е криво, за това не пиша (ако някой е забелязал)... Чудех се какво ми е, но сутринта видях, че ми е дошло и се сетих, че е било ПМС Confused А сега като ми дойде ми е още по-криво, как само се надявах още няколко месеца да ме пропусне... Tired

Баси, колко телци се събрахте - само аз ли съм гаден козирог тук? Mr. Green

# 311
  • София
polly нямам никакво логично обяснение...но откакто направи 4 месеца Ангел пак почна да си ака всеки ден...явно нещо се променя храносмилателната система, а и имаше няколко дни колики, но не яки...

# 312
Да се надявам да минат бързо, така ли ?
Дано.....че е много зле работата,аз тъкмо щях да давам последната тубичка Инфакол на една приятелка и тя малката какво ли си каза.....я да си я изпия аз....мамина скрънза  Laughing.

# 313
Ич и не знам Grinning

Не знаеш?  Shocked
И не те е срам да се наричаш модератор!
За домашно - ник/име, адрес, години, кръвна група, любим парфюм/сериал, брой деца ...
'Ща изпитам.  Mr. Green

Момичета не мога да си стопля Боркото. Ръцете му все лед студени. Носле, бузки, телце, крачета - всичко топло и розов, а ръцете - лед ще се счупят. В стаята е 23 градуса през деня и 20-21 през нощта. Не сме ескимоси (въпреки че някои ни обвиняват в това) и разпъждам най-редовно белите мечки от стаята на децата (да не ръсят косми), просто сме свикнали на по-хладно и определено не спим на топло. И Пламен така е гледан, ама с тез ръце на Борис в чудо се виждам. Иначе не дава вид да му е студено...

# 314
Уиш, и ние виреем на талива температури. Аз съм по къс ръкав, Ина също. Мъж ми по се облича, ама и той е сравнително леко облечен. Просто по цял ден е навън в студа и вечер се затопля...
Поли, едва ли имате над 5 000 лв вноски по заеми... Wink

Общи условия

Активация на акаунт