Бубе благодаря за темата

Рядко пиша ,защото нямам време ,но си ви чета редовно

Знам че повечето ме забравиха ,но аз несъм

Та за вчерашмото кафе искам и аз инфо кк е минало всичко даже с доказателства ми обещаха
Муц къде са снимките

Аууу, навън сутринта беше -8*С. Е, това вече си е истинска зима. Казват че през уикенда щяло да стане още по-мразовито

, но торта не видях........Ама айде, нали ще отслабваме 
, с черпак да го кусаш, толкова им се свиди да турат още някоя лъжица грис
. И кремовете понякога са им много редки. Аз слагам по 1-2 бисквити, да има да се позасити детето....
Ама къде да го лепнете- на първа страница ли? Ще видя да изкопам някоя снимка на малчуганите и ще ти пратя, щом имаш желание 

/ 
Няма такова нещо, и много ми липсваш. Включвай се по-честичко, когато намериш време.
Я кажи кога ще е готова къщата, че лятото мисля да ви посетим сем. Кушлеви...
и честит Бабин ден, на тези , които празнуват 

Хубава е,че се интересуваш, интересни неща си прочела. Това с подаръците за рожденни дни съм напълно съгласна, макар че общото мнение е друго-щом се дава на единия, то трябва и на другия
Когато например отиваш на гости при деца или някакъв друг неангажиращ повод е добре да се дадат подаръци на всяко дете, но когато става дума за рожден /имен/ ден, когато празника си е само на едното дете, то трябва да се почувства специално, да знае че днес то е център на внимание. Пък когато дойде рождения ден и на братчето/сестричето тогава и то ще получи подаръци. А това с подаряването от едно дете на друго не се бях замисляла, но ще го имам впредвид
...Виж, сега за другите еднакви неща като паници, чинийки ит.н. не мисля, че трябва чаааак толкова да се вманиачаваме да са различни.....Но при всички случаи да се съобразяваме с индивидуалните нужди на всяко дете, според възраст, темперамент и т.н. ......
Понякога е толкова загадъчен и потаен, че незнам какво му се върти в главицата....Не обича никак да споделя, макар че аз се опитвам всячески да го провокирам.....И изглежда един такъв тъжен, замислен, че ми се къса сърцето
Е, не винаги е такъв,де......Но когато се върне от градина нищо не казва какво са правили, какво са учили и т.н....Тегля му думите с ченгел, а той с половин уста я каже нещо, я - не.....Разбрах, че не му е приятно веднага след градина да го разпитвам и предприех друг подход - нищо да не го питам, да чакам той да ми каже.....И така май му е по-добре - понякога се отпуска и ми разказва нещо, което му е направило впечатление.... 
А съответно и на мен ще ми е много мъчно.......
Опитвам се да намирам време посветено само на него, така се чувства много добре, когато сме само двамата и си водим "сериозни" разговори...... 
, пу-пу.....А ти как така да захранваш с прясно мляко
, в смисъл да го пие ли? Кисело-да, ама прясно-как. Нали знаеш,че прясното по-трудно се преработва в стомахчето на децата, препоръчва се да се започне с кисело.....Аз поне си квася домашно и така правя
Ей, да не мислиш че ти давам акъл, просто питам
А пък какви гадорий четох за прясното домашно млякооо,
, за слузта, която оставя в организма на човек и за други подобни....И че природата не е създала млекопитаещо /демек човек/ да се храни от млекопитаещо /демек кравата/....Имаше много интересни неща, научно доказани, и аз не подозирах ,че всъщност прясното мляко, което аз инак много обичам, всъщност ни трови организма
......Ако намеря ще ти пратя някое линкче, че четох отдавна..... 
Това са мастни натрупвание и единствения начин горе-долу да се махнат е .....спорт и избягване на опредени храни.....Има много инфо, ако се поразровиш, много се улях в писане и ще спра дотук. 
Да не би в членските книжки да сте подписали клетва за мълчание 
Благодаря и за останалото инфо, което си ни дала-много ми хареса. Всички са ме убеждавали, че за да има мир, всичко трябва да е еднакво за двете деца, а то виждаш ли, че не било така. Ще го имам впредвид 
Непрекъснато нещо иска, нещо пита, за нещо спори, за нещо се сърди
Като си беше само тя, не ме дразнеше толкова, но сега направо издивявам-всеки иска нещо братче-вечер е направо великата лудница
, но надеждата умира последна
пък аз отсявам каквото ми трябва