Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 795
  • 706
  •   1
Отговори
# 210
Ако искате можете да впишете и нас - аз съм мая 25.03.82,сина ми е румен-      20.08.01,  и принцеса симона 11.12.08

# 211
ехеееее то май на лични трябваше а? или аз не разбрах и си провлачих краката  Joy
как сте? нищо не пишете освен имена и дати
аз да се наколадя сама....пуснах лексикона в Августовската тема че и там пиша...и такова шоу станааааааа
ще ви черпим
а в началото бяха песимистки
на проферия има гранични полицайки  Peace, стюардеси абе много готино
благодаря ви и извинете че не ви питах първо

# 212
Здравейте от мен отново  Hug
Ще пробвам набръзо да разкажа как мина всичко, че бебчо спи  Grinning
На 22.01. вечерта бях на преглед при лекарката ми. Тя ме прегледа и каза че направо съм готова според да раждам и едва ли до понеделник ще изкарам. Каза ми ако иска д ме приема още вечерта и да ми " помогне" малко. Аз обаче не се съгласих и се разбрахме до понеделник ако не съм родила да отида на запис на тонове. Тръгнахме си оттам и след около час ме почнаха контракции. Сигурно като ме е преглеждала и ги е предизвикала въпреки че аз нищо не усетих от прегледа. Прибрахме се вкъщи и започнах да засичам. Контракциите бяха на 3,4, 5минути макс. Решихме да изпратим Али при баба му докато е време и да ходим към болницата. Изкъпах се и си приготвих последния багаж.През това време си имам контракции, редовни но без болка. Обадихме се на лекарката ми и тръгнахме към болницата. Там ме приеха с 1,5 см разкритие, направиха ми клизма и ме включиха на тонове. Това става около 22,30часа. След като ми минаха тоновете станах да се разхождам. Ходих до мъжа ми, говорихме си, разхождах се по коридора. Постепенно болката се увеличаваше но отново не беше кой знае каква. Към 24 и нещо часа вече установиха, че контракциите са слаби и ме включиха на система с окситоцин. Умрях от ужас защото съм чела че много боли и като знам първия път без система какво беше, направо изтръпнах. Заедно със системата ми биха мускулно обезболяващи и някакво приспивно с идеята да се унеса. От сега казвам че при мен това не се случи и  не ме хвана изобщо. Започнаха контракции по- редовни и продължителни. По време на контракциите дишах добре и минаваха доста леко. Честно казано от системата ми започнаха редовни контракции с еднаква продължителност и сила и между тях имаше почивки и ми беше доста леко. В общи линии за ме не беше болезнено. Около 2часа вече започнаха редовно да ме проверяват за разкритие и да ми до изглаждат шийката мисля, при което си повиках стабилно. Вече имах пълно разкритие и ме вкараха в родилно. Както и първия път хич не се справях с напъването. Някак не ми идваше отвътре и не усещах напъните, но опитвах. Понатиснаха ме малко по корема и точно в 3 часа Белчо Иван излезе и изплака. Гледах как го аспирираха, след това го занесоха да го повият и премерят и ми го дадоха веднага. Сложиха го на гърда и той така засука че едва го взеха от мен  Heart Eyes Това е похвална новост във Врачанската болница. Първия ми син не ми го дадоха изобщо след това. Стоях два часа в родилна и след това ни преместиха в стая и двамата.
Оттогава сме си неразделни. Първите два дни плака много, както  и първата нощ у дома, но вече овладяхме коликите и спинка почти постоянно  Hug
Искам да ви кажа че съм запленена от малкия ми син. И си мисля че може би като съм минала по този път по свободно мога да се отдам на емоциите свързани с малкото човече. Баткото го целува постоянно и иска да го носи  Laughing Heart Eyes
Все още влизаме в час, но скоро и това ще стане. Ще пусна и снимки по- късно.

И само да помоля да добавите и бебчо Иван- 23. 01.2010год. Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:21 от Arven

# 213
Арвен, страхотен разказ, изпълнен с много позитивизъм. Сравнително бързо си родила. Върна ме няколко месеца назад...чувството е невероятно.
Наистина с 2-рото дете е някак си по-различно, повече се отдаваме на емоциите....С нетърпение чакам да пуснеш снимки на Иван. Hug Браво на Врачанската болница, много е важно бебето веднага да се сложи на гърда. Да го нацелуваш по малкото дупенце. Heart Eyes

Яне мило, Яне златно, какво ви е сполетяло. Всички сте се изредили да боледувате. Радвам се, че вече сте добре. Hug
Я кажи Тимон как хърка, в смисъл докато спи ли? Защото Ема също доста хърка докато спи. На 9-ти съм на консултация с 2-те деца, ще им бият по 2 ваксини. Crazy И ще питам педито за това хъркане дали е нормално. Thinking

Аз правя детоксикацията на д-р Михайлов и втори ден съм на сокове, вода и чай. Crazy Обаче съм твърдо решена да я завърша и ще съм така и утре.... Whistling

Ставам да яхвам прахосмукачката докато дребното спи.

# 214
Ето и снимките. Надявам се че се виждат  Hug

http://picasaweb.google.bg/elensia26/qecYVH#

# 215
Ето и снимките. Надявам се че се виждат  Hug

http://picasaweb.google.bg/elensia26/qecYVH#
Божичко, невероятен е! Heart Eyes
Толкова е красив, беличък и оформен....
Аарвен, ти изглеждаш чудесно и безкрайно щастлива. Simple Smile

# 216
Рони благодаря ти   bouquet
Наистина съм щастлива много  Hug

# 217
Арвен, Иван е прекрасен- толкова е красив  Heart Eyes А Алекс, колко много е пораснал  Hug Да са ти живи и здрави и двамата!

# 218
Арвен, направо е като изписан  Party

# 219
  • Някъде там

Честит рожден на Ивана на Слънчо  newsm59  party023  Gift Да бъде много послушна и много да радва мама и тати!!! А за мама newsm51

Арвен, малкия е мнооого сладък, много добре оформен,  а ти изглеждаш чудесно, все едно не си раждала ( аз от неправилно напъване бях с кръвоизливи и на двете очи , ама като не слушаммм  Embarassed ) и въоще цялото семейство сте чудесни   Peace.  И разказа ти го изчетох на един дъх  Simple Smile

Янчик, радвам се че се разписа и  че сте добре  Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:56 от vesseto_

# 220
някой попита за списъка преписвала съм го от първата страница но част от имена и дати са одрязани и за това са се получили такива имена и понеже не мога да ви чета редовно заради моя палавник не съм запозната дали е иван или ивана за да минаправи впечатление извинявам се за грешките за това съм го побликувала за да ги уточним тези неща
ЗАаменям стария списък с новите прибавени  на предната страница пак го прегледаите и казваите грешките

# 221
о арвен много е сладък малкия напълно оформено човече кога и ние бяхме толко малки браво и на бати че му се радва   bouquet ние бяхме досега навън много хубаво време направихме и снежен човек Laughinghttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2300/145904179611536688571264 … AjFbr9HS8NPHk.JPG     Laughinghttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2122/207098408592740806712647 … j6IAdA6GSRYGj.JPG      hahahahttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/1522/571382813199039629312647 … PKFEcICnorr2T.JPG

# 222
Arven Simple Smile страхотни сте Simple Smile Аз чак сега забелязах, че ти е второ раждане  Embarassed Да са ти живи и здрави дечицата   bouquet

Слънчо, да е здрава малката Ивана, послушна и засмяна  Hug   :bouquet:

# 223
  • Бургас
Много набързо! Честито на Арвееееееен! HugПупупу, малкият е прекрасен! Желая му щастлив живот на детето!
Честито и на другите с поводи да празнуват...вече забравих дали честитих...
Благодарение на вас имам шестица на изпита:)))), мн благодаря!
На 1, 3, 10 и 16 имам пак.. до скорооооооо..цунки

# 224
Браво ,Арвен!Щастлива мама на двама вече юнака!Малкият е невероятен сладур!А ти изглеждаш голяма свежарка!
  Е,така е то- за 2-рото сме по-подготвени наистина...Аз поне не отидохда раждам  с романтична нагласа както първия път Peace

Честито и на малката Ивана!Да расте страхотна мадама ,отмяна на мама!  bouquet

Рончик,какви са тез детоксикации,бе чивяк! ThinkingОще ли кърмиш?Ще те мъмря,ако е така!Задръж малко ,че всичките токсини ще отидат при малък Крис Naughty
Янчи,с тебе се видяхме... Heart EyesЕ,верно,че не беше на по Шон Пен Laughing
 И Биляна я водихме на сонда от носа...Гадничко е ,но помага PeaceДнес доки каза ,че кашлицата й не е слязла в дробовете и отложихме АБ-то!сега лягам,че цяла нощ не спах с нейното бухане TiredМалката е добре поне...
 И да питам мамите,които са ходили при Петкова на гинеколог...Имам направляние и утре ще ходя...Но не знам дали трябва да си взема час?или отиваш и чакаш...Ако може,бърз отговор!Благодаря! Peace
 Не сме се съмнявали в теб,Муцита! Hug

Общи условия

Активация на акаунт