Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 799
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
Най-после си направих албум ,та на който му се разглежда,заповядайте            http://www.album.bg/seksis/?view=3&page=1

# 496
Абе то ние сме си много на един комп,ама   докато свеки беше в сранство пак и аз се дореждах.Сега те си не дават ред с мъжа ми и зълва ми,та аз не се и бутам там.

http://www.album.bg/bebetonijulita/?sort=2&view=3&page=1

БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СЕ РАДВАТЕ С МЕН!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 00:16 от bebe_julita

# 497
bebe_julita Честито и от мен   bouquet Лека и безаварийна бременност  Hug

# 498
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug
bebe_julita това е много хубаво нещо леко бременеене  Heart Eyes
maya1982 разгледах ви снимките видях и Миранда там  Heart Eyes
Много са хубави и много ви се радвам на пътуванията .Пожелавам да се умножат и все така да сте щастливи   bouquet
А вчера къде сте ходили на балкана до Пършевица качвахте ли се ?
Днес има спортен празник предполагам ще е интересно
Приятна почивка на тези които почиват
Ние снощи си напрвихме такава веселба отдавна несъм си изкарвала толкова весело
Ронка как си мила нещо ставаш по-рядка в писането
Аз непиша често но ви чета да знаете
Лори стискам палци да свършват лошотийте  целувки  Heart Eyes
Бубе поздрави на малката сладка Димана
Bubeto* белийс винаги  Heart Eyes а за кашлица също може да даваш мед масло и една ванилия разбъркваш и даваш хем вкусно хем минава бързо  Hug

# 499
  • в полите на.... Балкана
Честит имен ден на Тедко на Тони и на Теди на Нинори  Party Да си ви живи и здрави и с гордост да си носят имената  newsm51Ако има и други именници днес, които пропускам - честито и на тях Heart Eyes

# 500
Честито на именниците.  bouquet

Зузи, тук съм, но нямам какво да кажа. Simple Smile
Нищо ново и интересно покрай нас. А и нещо нямам муза за писане.

Да взема да се похваля...1 месец на системата -60 и съм -6 кг. Добре е, доволна съм. Мислех да се мятам на Дюкан, но няма.

# 501
Честит имен ден на малки и големи

# 502
Петя, забравих да отбележа прекрасната новина с която ме зарадва!
Лека браменност ти желая и здраво, пухкаво мъниче октомври! Hug

# 503

Zizy, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!/на патерица/

Петя, Честито и лека и безпроблемна бременност.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 504
  • в полите на.... Балкана
Мая, не мога да не кажа пак,че твоя Руменчо много , ама много ме кефи, голям сладур. А пък за тая снимка просто нямам думи  Joy http://www.album.bg/seksis/images/21601155/
Така ми идва да му щипа бузките..........

Петя
, мерси за снимките Hug. Малката Юлитка си ми  е слабост и това е, грабна ме още щом я видях Heart Eyes

Ронка, мисля,че това е най-готината диета, стига само да се пребориш с въздържанието след 18ч. Ама то и с това се свиква...... Wink

Днес беше пролетен ден, само че толкова е мръсно навън.......ужасТ Crazy И все пак бяхме цял ден навън

Лека нощ Wink

# 505
Здравейте,малко късно,но все още не е минал деня.
Честит Имен ден на Всички празнуващи   bouquet

Ето една камерка от Враца,в реално време.Може да разглеждате кой се разхожда по центъра Simple Smile
http://213.231.145.22/setu.cgi?zoom=1

# 506
Здравейте,банда,как сте днес внимавайте с вятъраа да не ви отвее нанякъде?Аз вчера си отпочинах добре,сутринта водих децата на детски рожден ден,а пък следобяд ходихме на разходка и на пазар същевременно,много съм доволна от себе си купих си яке и ботуши/мислех и дънки ама ме досрамя,че пазарувам само за мен Embarassed/,а пък синчето не прескочи нито една сергия с мартеница ,прибрахме се с един плик/но тази година много скъпи,бе/,Днес мислех да водя мъжо на разходка ,и тъкмо му се обадих да му кажа /и той представете си се съгласи/и то времето се развали Sad,та да знаете,той е виновен за вятъра и студа днес.А ,Зузка на въпроса ти ,ходихме на Пършевица ,но там нямаше сняг почти ,а и духаше много силно,та затова се върнахме при Кипариса и се напързаляхме хубаво,а едва ли е имало състезания вчера като се има впредвид това,че нямаше сняг на Балкана.И не на последно място благодаря и на теб и на Яна за милите думи  bouquet

# 507
Влизам само с едно бързо въпросче - дали някъде във Враца зареждат колички Хаук, че искам да ги видя на живо, ама май никъде ги няма  newsm78

# 508
Здравейте от нас, включвам се да отговоря за количките Хаук, не само във Враца ги янма ами и в София тук там и то само летни варианти. Аз си бях харесала една зелена ама никъде я нямаше като модел...ама може да са се променили нещата от миналата година лятото. Знам ли

# 509
  • Враца
Здравейте момичета
Герганче колички на Хаук има във този магазин на ъгъла на Благоев(бившето кафе Аладин).Там са представители за Враца.Аз ги гледах,ама нещо не ми допаднаха колелата им,много малки,бе.
Иначе в нашата отчетна имам доста мами които живеят в Германия и казаха,че там тази марка изобщо не е на почит.Аз си взех ето тази от м-н"Симба"(на пазара) и съм много доволна,а и повечето с които съм разговаряла хвалят марката като доста здрава http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-cangaroo-products_id-12574.html
Надявам се да съм ти била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт