Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 799
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Мамита, ние сме от лакомите деца Simple Smile Каквото и да предложа се омита на секундата, а интересното е, че последните няколко месеца не наддава много на тегло, с по 200-300гр, за сметка на ръста, последния път с 4см  Joy За сега май ще продължа с млякото, защото както каза Yanchik в градината ще " МААМЕ" банички и филии с пастет та ще ни пръщят ушите  ooooh! оххх, дано все пак не е така, тайно се надявам Simple Smile Thinking
Някоя мама ме беше попитала защо толкова рано ще я давам на ясла  Blush амиии хубавата ни държава ни принуждава Sad  smile3511 сега ми е добре, 90 % от заплатата ми си я взимам, но после с 240лв... newsm45 те само за памперсите, млякото и част от пюренцата няма да стигнат Sad та така, налага се, пък и да си кажа честно вече ми омръзна вкъщи едно и също Sad Баби и дядовци са все още на работа и този вариант отпада.
За погачата мога да пиша много...бях направила цяло тържество, строих приятелките ми в ролята на добрите феи, всяка с определен предмет... по традиция Simple Smile в нас бяхме само жени, никакви мъже, едно от условията е да не са омъжени или бременни и да не са в цикъл  newsm78 да си кажа честно първите две ги спазихме, ама последното е малко глупаво Simple Smile Та както й да е Simple Smile На трапезата трябва да има само сладки ястия, за пиене бях взел Мартини Simple Smile нали е сладко Simple Smile задължително питка и баница,сладка, т.е може да е тиквеник, защото другата все пак е със сирене Simple Smile
Точно на 40-я ден ходихме на църква, четоха ни очистителна молитва, а след това в съботата направихме партито  newsm44
Имам много снимки, но незнам тук къде да ги кача за да ги видите Sad Ако някои има ФБ и го използва, нека да търси Svetlana Georgieva  и може да гледа много снимки Simple Smile
За сега толкова, ще папкаме, днес мн гадно време, не може и да излезем Sad  smile3518

# 556
Аз като гледах менюто за закуска на децата в по-големите групи на яслата в Младост,пишеше предимно сандвичи с кис.мляко или с нещо друго към сандвичите.
Гретацветина може да каже как е,те нали ходят на градина.

# 557
Ох момичета чета ви за яслите и градините  Shocked.Майка ми работи в детска градина, така че сме доста на вътре с яденето им. До сега на яслена група не е давано филия с нещо или баничка  Peace
Не знам къде има такова нещо, но едно бебе на 1 год или 1,5 год смятам че не може само да се храни камо ли да си похапва филийка hahaha.
А пък за банички от вас чувам за пръв път че се дава такова нещо  Mr. Green.
Може би просто всяка градина си е сама за себе-си  Sick

# 558
Belbey, говоря за яслите до кабелната и тази на ДНА, така ни казаха леличките, като попитахме с какво хранят децата  ooooh! наистина не съм го видяла с очите си, но това е техния отговор... сега до колко е вярно незнам Sad

# 559
здравейте момичета скоро не съм писала, чакахме това хубаво време ама беше за малко

# 560
Belbey, говоря за яслите до кабелната и тази на ДНА, така ни казаха леличките, като попитахме с какво хранят децата  ooooh! наистина не съм го видяла с очите си, но това е техния отговор... сега до колко е вярно незнам Sad
Ако наистина те притеснява това, смятам че можеш да потърсиш друга алтернатива, отколкото ранното даване на ясла   bouquet
Може да провериш в службата по заетоста как стоят нешата ако евентуално имаш позната която да я наемеш като детегледачка чрез някоя програма. Или просто да потърсиш някоя жена да гледа детето ти за някакви часове в които вие отсъствате.Това може да е за няколко месеца докато детето стане малко по- голямо.
 Надявам се просто да намериш най- добрия вариянт за теб и твоето дете.Пожелавам ти успех

# 561
За съжаление нямам такъв човек на който да разчитам и просто нямам друга алтернатива Sad аз съм до 18 на работа,мъжа ми също, даже незнам дори и ако се наеме по някаква програма, ще може да седи с беба толкова дълго  Thinking, но както и да е това е положението Simple Smile Надявам се и двете да сме достатъчно силни и да успеем в това начинание Simple Smile

# 562
Уфа, сложничко е при вас!
Стискам палци,   bouquet, тогава просто разтърси друга ясла, на която менюто да е по- подходящо за бебета  Hug

# 563
Здравейте! Да се включа в темата за яслите. Дъщеря ми тръгна на година и един месец по същите причини, които изброи Светлана. Е, не бих казала, че е лошо да има социални контакти от по- малка. На нея добре и се отрази в последствие. За храната- от няколко години в нашата градина / ОДЗ 1 / децата се хранят здравословно. Разбирайте храна  без запръжки, нещо което чух за пръв път - таратор от моркови Laughing, доста плодове. Вече не питам всеки ден какво е яла, но когато попитам десерта им обикновено е плод. Случва се да ядат и тестени изделия, но не смятам че трябва да се лишават от тях, просто трябва да се внимава с консумацията им. Ако искате мога да поразгледам по- подробно менюто. Но не смятам, че в къщи  сме много стриктни и спазваме 100% правилата за здравословно хранене.

# 564
Съни, във феиса има много мацки с имена като твоето, дай нещо по-конкретно  bouquet

# 565
Хайде и аз да се включа и да предложа нещо на любителите на хубавите снимки!

Всяко бебе и дете заслужава да има кpасиви снимки.
Всяка майка заслужава да има снимка на бебето си толкова кpасиво, колкото тя го вижда и да запази гледката и спомена завинаги живи.

Тези снимки не са пpавени за списание. Те са пpавени за заслужили майки и бебета Simple Smile
Снима ги Калина. Защото ги вижда кpасиви, нежни и добpи.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?v=wall&ref=nf&gid=323908568050

Peace Heart Eyes

# 566
Това със сандвича го четох като закуска за по-голяма група,не яслена.Не съм видяла на яслените групи закуската,но казаха че от млечната кухня им дават.

# 567
maya1982 , на снимката съм с един голям оранжев букет :) Викаш не едно магаре се казва Марко :) :35:

# 568
Съни ,открих те във феиса сега остава да ме добавиш в приятелите си  bouquet

# 569

И аз те намерих  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт