Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 643
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Срещу планината:)
 bye

Бел Ами почти съм в същото положение като теб с леки изключения.
Остават все по малко дни до RM,което е доста приятно като усещане.Обаче съм леко притиснена в очакването на снимки от Бел Ами,за да не се сбъднат кошмарите ми за мустаците на Дюроа  ooooh!
А Затъмнение чам ме е страх да дойде  Tired, след като мина малко време от Новолуние,усещам,че съм леко ограбена.

Хайде спокоен ден

# 631
  • Варна
Добро утро!!!
Аз пък се вълнувам от Затъмнение. Нямам търпение, знам че ще се разочаровам...Но там има Едуард и то много  Crazy
Помагайте, не мога да намеря свестен фикшън от ранга на Emancipation Proclamation, WA и CWAIA....Каква глупост изчетох снощи  ooooh! Искам нещо дълго и добре написано, хубав английски и действията на героите логични. Отделно искам да е дълго и да няма много лимони, че аман вече  Mr. Green Май много искам..
Ох, БА! И аз очаквах снимки от площадката, но пък може би така е по-добре. Нека си работят нормално. Все пак като излязат на открито може и да има. Все пак лудницата в РМ беше безобразна и напълно безотговорно от страна на Съмит  Twisted Evil
Искам да е лято, да лежа на плажа с разпечатан фик в ръка  Whistling Blush

# 632
  Nature Sunny задръж още няколко месеца

БА дали ще има много външни снимки, в книгата дейстието къде се развива предимно  Thinking

# 633
Все пак лудницата в РМ беше безобразна и напълно безотговорно от страна на Съмит  Twisted Evil

Подкрепям! Беше просто невероятен стрес за каста, едно да си в роля и още да има 200 човека да те гледат и да викат на всяка твоя мимика  ooooh! Ужас  Confused Close

А аз си мечтая да е лято, да съм на лятно кино и да гледам Затъмнение и след това РМ, може и в обратен ред Simple Smile  Sunglasses

# 634
  • Варна
  Nature Sunny задръж още няколко месеца

БА дали ще има много външни снимки, в книгата дейстието къде се развива предимно  Thinking
Аз я чета с мъка...стигнах до 120 стр. някъде. Има разходки бол, пиенена бира в кафенета на открито и така

# 635
Добро утро момичетаааа Hug
Никка, мерси за кафенцето Grinning

И аз като Люси имам проблем с нета и сега живея на добрата воля на един безжичен нет, който хващам от кой-знае-къде Crazy Обаче за сега върши работа, пупу  Crazy

В момента ми е по-развълнувано за РМ, отколкото за Затъмнение....едно на ръка че по-скоро е РМ, друго - че си умирам да видя Роб в такава светлина - по-различна роля. Както казва Мирка, по-естествен и сякаш себе си. Хайде един месец - не остана и се събираме с по 2 пакета кърпички да гледаме Heart Eyes
От БА още няма новини....странно. Пък и няма да разкриват точното местоположение на снимачните площадки, което е добре, за да не се повтори умопомрачението от миналата година ooooh! Само на нас за Будапеща ще ни подшушнат 2-3 думи Sunglasses
Затъмнението го чакам малко скептично заради Слейд...нооо ще му дам шанс Laughing

Красе, много трудно ще си намерим нещо от рода на EP за четене Tired сега само епилога на Инкела остава Heart Eyes

# 636
Все си мисля,че проблема със вуншните снимки няма да е толкова голям като в RM,американците са луди,ние сме по нормални  Peace

Аз първо си мислех,че симачните площадки за външните сники ще са в някое кино студио нали трябва да пресъздават конкретна епоха  newsm78

# 637
Може би ще има и такива снимачни сцени.... може би в Будапеща има нещо, което им отговаря на това което търсят. Аз не съм ходила там и не мога да навържа нещата, но някой, ако е ходил да подскаже Flutter
В Европа може да сме няколко степени по-малко луди, но например миналата година в Италия беше чудо.... Crazy но по-цивилизовано чудо от Хамериканското Thinking

# 638
О,страшен студ е.А тук говорите за лято,ах как искам и аз да е топло вече и на Затъмнение.Незнам,но РМ много тъжен,дано не се подтиснем.Там Роб ми прилича на типичен англичанин.Но Емили само го загрозява.След като имат толкова звезди американците и толкова се снима при тях би трябвало да са привикнали,а те верно са луди.В Лондон като гледах последните снимки папарашки на Роб той си ходи свободно на шопинг,усмихва се,съвсем нормално.

# 639
Извинете,че нахлувам,но кога беше примиерата на "Затъмнение"  #Crazy #Crazy

# 640
Здравейте,  хайде и аз да се запиша към нетърпеливите за  Затъмнение. Сигурно като пуснат трейлъра ще си го направя на ринг- тон( това вече звучи откачено, както и  да е).
Remember me не мисля и да го гледам. Въпреки че съм Робстен ми и ясно че Робърт трябва да работи и с други актриси. Емили ми е антипатична и това си е ( то от Lost само Еванджелин Лили ми харесва, може би защото прилича на Кристен ).  Кирстен Дънст, Скарлет Йохансон, Мишел Уилямс, или която и да е друга различна от тази "сериална звезда". Може би съм предубедена, но то е като със Дженифър Анистън - винаги ще си е Рейчъл. Искрено се надявам Роб да не го сполети нейната съдба и да си остане само Едуард в масовото съзнание.
А това може да го направи само с Бел Ами според мен, защото образа наистина е интересен, партньорките му са впечатляващи (Ума Търман и Kill BILL - уау) и ако го направят добре , ще е страхотно.

# 641
# 642
# 643
Добро утро!!!
Аз пък се вълнувам от Затъмнение. Нямам търпение, знам че ще се разочаровам...Но там има Едуард и то много  Crazy
Помагайте, не мога да намеря свестен фикшън от ранга на Emancipation Proclamation, WA и CWAIA....Каква глупост изчетох снощи  ooooh! Искам нещо дълго и добре написано, хубав английски и действията на героите логични. Отделно искам да е дълго и да няма много лимони, че аман вече  Mr. Green Май много искам..
Ох, БА! И аз очаквах снимки от площадката, но пък може би така е по-добре. Нека си работят нормално. Все пак като излязат на открито може и да има. Все пак лудницата в РМ беше безобразна и напълно безотговорно от страна на Съмит  Twisted Evil
Искам да е лято, да лежа на плажа с разпечатан фик в ръка  Whistling Blush

Аз имам списък с неща, които искам да погледна и ако стават да ги чета. Но съм ги избирала само по кратката им характеристика. Нищо не обещавам, ето го:
Anything But Conventional by kyla713   http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=2404
Falling For You by GreenEyedGirl17   http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=6173
Dangerous Corporate Liaisons by coachlady1   http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=9105
Time Is Running Out by Sophz456   http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=6553
All You Wanted by JMCullen   http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=8707
How My Life was Ruined in 14 Days   http://www.fanfiction.net/s/5380400/1/How_My_Life_was_Ruined_in_14_Days
Ако има нещо добро, ще се радвам да прочета коментар. За съжаление аз съм по-назад и съм още в началото на ЕР.

# 644
Красе, един въпрос: Emancipation Proclamation къде го има целия???  Rolling Eyes

P.s. Изчетох Офиса. .. остана ауттейковете, фика не е зле. Даже никак. Много хубаво е прихванала пот Стефани описването на любовта. И про двете сюжета не е нищо особено,о баче на това, коато се набляга, компенсира за всичко останало. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт