Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Прекрасен Роб  Heart Eyes Няма мустаки, има бакембарди, готин костюм, има ТИРАНТИ!!!!
Как ще дочакаме БА?! Догодина кога по-точно?!
Хубав е денят когато започва така...
И аз имам да дочитам БА, преборих се 120 и няма мърдане. Мопасан наистина е сухуват. То не трябва да има лимони, не е такъв вид литература, ама самият стил един такъв лишен от емоции..

# 676
Здравейтееееее  Hug
Минавам на бързо само да кажа, че г-н Дюроа е простоооо прекрасен! Толкова усмихнат, лъчезарен, красииив  Heart Eyes
Специален поздрав по случай РД-то на Тай - , но все пак не забравяйте, че Чао за сега  Hug

# 677
Ураааааааааааааааааааааааа
Вечеееееееееееееееее е законен!!!!!!!!!
ЧРД!!!!!!!!!!!!!

# 678
  • Бургас
Хора не мога да се въздържа, ще ви цитирам ТОВА:
 "....Филмът ще се върти около журналист на име Джордж Дурой (Патисън),...." Sick  rotfImao
 Е, на такъв вариант на името на героя не бях попадала. Смях се в несвяст, коремен спазъм, хълцане, сълзи...А после си казах, че
 всъщност е по-скоро жалко, защото това е от интернет списание-официална медия... Но това е друга тема.

А Робърт естествено е прекрасен като Дюроа. Ведри снимки.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 19:01 от ladi Koup

# 679
  • София
Дневен бюлетин - 11.о2.2о1о

изготвен от Монка за Twifanzone

Законен е! Законен е! Видеото, направено от Jacob_team, както и супер забавен комикс и пожеланията и, в линка! Simple Smile

~~~~~~~~~~

Ана Кендрик по задачи

~~~~~~~~~~

Нов трейлър на „The Last Airbender“

~~~~~~~~~~

Ауттейкове с Тейлър от Star Ambassador

Още в линка Simple Smile

~~~~~~~~~~

Robsten „Remember Me“ manips
В линка Wink

~~~~~~~~~~

Fanart- Edward, Alice and Jasper

~~~~~~~~~~

Kaтрин на партито по случай Оскар-номинацията за „Inglourious Basterds"

~~~~~~~~~~

Кадри с Джаксън от трейлъра на „The Last Airbender“

Още в линка

~~~~~~~~~~

Фенклип по "Среднощно Слънце"

~~~~~~~~~~

Резюмето на Дейвид Слейд...или какво да очакваме от "Затъмнение"

~~~~~~~~~~

Питър Фачинели и Роб де Франко са създали Twihards for Charity

Питър е решил да подкрепи приятелят си Роб де Франко в инициативата му да създаде уебсайта Twihards4Charity, на която ще се предлагат Туайлайт-продукти, част от приходите от които ще отиват за благотворителни цели.

Още инфо на линка Simple Smile

~~~~~~~~~~

Ана Кендрик не знае дали ще се снима в „Зазоряване“

Ана е споделила наскоро, че не знае дали образа на Джесика ще бъде включен в „Зазоряване“, защото е от този тип персонажи, които ако не бъдат включени, няма да липсват много на публиката. Но същевременно е казала, че обича Туайлайт-франчайза и ако я поканят, ще се включи и в последната част- но че не седи със стиснати палци за който и да е вариант.

~~~~~~~~~~

Съмит съди продуцентите на документалния филм за Форкс

Защо, ще разберете в линка

~~~~~~~~~~

"Remember Me" corner Mr. Green

За пропусналите, (анатема!!!) нови снимки от  Remember Me!

HQ версия на първият TV spot от „Remember Me“

Video - "Remember Me" cab scene

Video - "Remember Me" restaurant scene a.k.a. "I eat my desert first"

Video - "Remember me" extended shower scene. HOTness alert!

Screencaps from "Remember Me' shower scene

Още в линка Simple Smile

~~~~~~~~~~

Oще за „онова интервю“ с Роб за Бел Ами и Ума Търман

Oт Gossip_Cop са правили разследване как са се появили цитатите от Роб за сцените му с Ума Търман в „Бел Ами“ и се оказва, че е имало „кръгла маса“ между Роб и журналисти от различни издания, на която обаче, лице, което не се е представило, че идва от въпросният ежедневник, е записвало отговорите на Роб на различни въпроси.

Какво всъщност е казал Роб, в линка Simple Smile

~~~~~~~~~~

И новината на деня...първите снимки на ДюРоб, които предизвикаха писъци по целият свят, много инфаркти и опашки пред болниците за мерене на кръвното... и така нататък, знаете признаците на синдрома "Роб"

Също така можете да видите и снимката на деня, която запали туитър hahaha

Монка: Well, hello, Mr. Gorgeous  Georges, glad to finally meet you  Mr. Green

Още много в линка Simple Smile

# 680
Благодаря за бюлетина!

Роб, прекрасен Роб!

Мисля си, че онази брада, с която го видяхме наскоро е за да могат да докарат тези бакембарди за БА...

# 681
  • София, България
Бюлетинът е СУПЕР!!!  Heart Eyes

Мон, подписа ти е жесток, даже твърде скромно казано жесток - най-хубавият роб-подпис, който съм виждала  
  Peace  

# 682
Мон,разбиваш ме с подписа си,красота,изкуство!18+ Благодаря за бюлетина!   bouquet Почвам да го нищя.

# 683
Здравейтееееее
Най-накрая се добрах и до темата Hug

Първо на Тайларистките честит ви легален Тай  bouquet

Сега и аз да почерпя, че ми свърши сесията Crazy

Трябва да се полее!

Мон, бюлетинът е страхотен, а подписът ти е направооооо уаууу!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да мина и към най-важните снимки на деня - ДюРооооб! Crazy
Леле няма ткъв човек, няма! Аз бях направо не в Робленд като ги видях снимките ами не знам къде....Много красив, много!
Има и тиранти...те ще са моята робинска смърт Heart Eyes Има и усмивки на куп, какво повече да искам Heart Eyes Сташно излчване, толкова време нямаше снимки от сет на някой негов филм, че абстиненцията здраво ни гони дори и с РМ на хоризонта, дето излиза от всеки сайт....
Този филм ще е разкошен, предтавете си само тази визия как му ходи на Роб Heart Eyes

# 684
Оооо мосю Жорж Дюроа с тиранти.... така ми се ще да го шляпна с тях... сори, не можах да се въздържа.
Всички снимки са ПРЕКРАСНИ.. мустаци, без мустаци, брада, все тая.. тези дни имам постоянно сърцебиене...
и Мон, няма, наистина няма такъв подпис като твоя, записах си го надлежно и на двата компютъра и на телефона. Тенкс
Хепи бърдей на Тай, аз го гледах отблизо и преди да стане законно детето, ама както и да е.

Поздрав

# 685
Ина, супер снимка си пуснала, чак ме засърбяха ръстите и аз да напускам малко Mr. Green
Стефи, сега видях "Роб е прекрасен!" сърчицето Heart Eyes Много сладко!

Heart Eyes

# 686
Първо честит ви легален Тай, със здраве да си го ползвате  Mr. Green  Hug smile3521 Two Hearts

Ето най-накраяяя г-н Дюроа, откога го чакам Simple Smile Думите са излишни, ...просто ги няма в ума ми! Сега Мона остава да каже, че съм много мила заради това   Laughing Laughing Laughing  Stop  Crazy Сериозно не очаквах да изглежда толкова добре  Hug

Мон подписа ти е абсолютно велик! Гледам го през 0,5 сек и не мога да спра! Страхотен е   bouquet Благодаря за бюлетина   bouquet

Стефи сърчицето е страхотно, трябва да го добавим към мантрата, та да  е по-нагледна   Mr. Green

Отказвам да гледам клипчетата от РМ /гледала съм двата трейлъра и до там/. Няма да повтарям грешката си от Новолуние, да гледам 20 клипчета и общо взето целия филм. Сега искам да съм поне от части изненадана Simple Smile Ще държа до края...ама то не остана, ей го дей март Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 00:18 от Bel Ami

# 687
       В духа на Бел Ами и снимката, постната от Ина, и аз давам принос за "лека нощ"   Laughing    Истината е, че снимките на ДюРоб днес ми оправиха деня.  Безкрайно му се израдвах на начина, по който изглежда. Дори тоалетната хартия в ръката му не ми развали впечатлението.   Heart Eyes

Цвети, честито приключване на първа сесия    bouquet

Е, Мон,  какъв подпис си завъртяла -  Shocked   и "гът" направо. Няма да го сменяш скоро, нали? 

# 688
Честит петъъъък! Peace  Grinning Каква хубава новина- избръснат и елегантен Роб-Жорж Sunglasses Обаче като го гледам с тази прическа ми е трудно да го възприема, аз харесвам рошав Роб/Едуард. Ама няма как през 19 век са приглаждали перчема Confused Бих се радвала на един Жорж като от снимката с поздрава на Apocalyptic city  Peace Там е хем елегантен, хем косата е суууупер Peace

# 689
Цве честито миличка   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт