Коремчето ти вече проличава, през АВГУСТ ти ще станеш мама! Тема № 3

• 25 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Такааааа, вземам аз днеска паролката и отивам да гледам снимки-и какво да видя, няма никой  Laughing Laughing Laughing само дето мрънколясвах.
Гледам албумче за коремчетата по време на бременността-само дето аз си имам коремче по принцип, та хич не е показателно в момента...
Затова направих едно албумче "Моето семейство" и качих снимка на моето съответно.Още сме в началото на бременността, но може да се запознаем визуално:) Hug

# 106
Ние на нашата кака /тя е на 6г./още не сме казали. Ще изчакаме поне още месец да не стане някоя беля, а тя милата толкова иска бебе. Понеже 3 г. го чакаме това бебе и тя си знае, че когато дядо Боже реши ще ни прати бебенце - и дори често се е случвало, ако трябва да си пожелае нещо то е да си имаме бебче. Само много ми е мъчно, че не мога да си е гушкам, въпреки че е голяма често си я гушках и разнасях из къщи, а сега не мога.
Таткото е пестилив на емоции, но той си е такъв - каквото му кажа това е

Някой ходи ли вече на първата ФМ - да сподели как е минало /особенно ме интересуват пловдивските мама при Даскалов/

# 107
Може ли паролката и на мен:)

# 108
  • Miami
Здравейте  Simple Smile
Аз вчера ходих на ФМ, но док ме върна и каза да ида на 27, защото щяло да се вижда много по-добре. Иначе можело с вагиналния видеозон, но нямало смисъл да ме бъркоти. И така, сега чакам с нетърпение 27-ми.

Нашия тати също не рови в нета, нито чете допълнителна информация. Аз му казвам какво става с бебето. Иначе много ми помага с Жорко и въобще в домакинството. Мъжете малко по-късно изразяват емоциите си, най-много като се появи бебето. Тогва стават толкова нежни и с такова любопитство и радост гушкат малките съкровища  Simple Smile

Аз казах на Жорко, че мама има в корема бебе и сега като го питам "Какво има мама в корема" и казва "бейби"  Heart Eyes Но той е много малък още и не осъзнава какво точно означава това.

Ох, още нещо щях да пиша  newsm78 забравих   Blush

Ми като сте тръгнали да давате парола, метнете и на мен  Mr. Green

# 109
Здравейте момичета,
Нашият татко пък много се вълнува. Чете всичко заедно с мен. Идва на всички прегледи и влиза да гледа бебето на ехографа. После обяснява на всичките си приятели как шава бебо, колко е подвижен и разбира се говорим за него в мъжки род  Laughing.
Освен това за мое щастие пълнее заедно с мен (ако сте чували мъжете бременеели заедно с бъдещите мами Joy), което мен ме успокоява и ми намалява депресивното настроение понякога  Laughing.

# 110
Либи и нашият татко е така - пълно спокойствие и незаинтересованост. Бебчето е много желано, но усещам че го е страх да се зарадва напълно  Thinking иска да мине още малко време.  Той и по принцип си е много пестелив на емоции, май като почти всеки мъж  Crazy

Днес си взех почивен ден, нещо не ми се ходеше на работа, много ми е сънено и мързеливо, а и с тоя студ навън. Скоро ще почнат в службата да кашлят и кихат, та ще видим тогава как ще сме. Много рядко колегите си вземат болничен само заради хрема  Sad а аз съм с извадени сливици и ако днес ми е червено гърлото, то утре вече ще ме болят гърдите и ще кашлям. Много е гадно така  Sad

# 111
  • София
Моля и аз за парола.

# 112
Здравейте момичета,
Не мога да повярвам колко сте изписали за два дена. На нас ни е първо бебе чакано почти 2 години . Понеже бебето стана по трудния начин и таткото  съпричастен още от преди да се зачене. Не съм го забелязала да чете в нета , но онзи ден го хванах да разглежда колички и креватчета и се разплаках. Мен все още ме е страх за бебчето , защото както казах много трудно стана и и още не ми се вярва.  Иначе моето момче му казва лека нощ всяка вечер и го слуша. Но точно вчера ми сподели да не му се сърдя , за това , че е по-хладнокръвен към това , че съм бременна, защото той не знаел какво е това чувство , опитва се да ме разбере , но едва ли би могъл , като мен.
Иначе по-назад в темата видях , че сте писали за БХС -то , понеже съм по-напред с материала от вас  Laughing исках да ви кажа , че ми взеха 85лв. , което включва кръв и 3D ултразвук двете неща ги изпращат в Майчин дом и там правят изследването, нямам готови резултати във вторник на 26.01.2009г ще докладвам. Иначе на бланката дето са ми я написали пише, че се прави м/у 11 - 13 седмица+6дни.
Гаденето на мен ми поотмина само вечер малко ми се гади. Пожелавам скоро всички да не го усещат това гадене.
Исках да ви питам болят ли ви гърдите? Мен започнаха да ме болят много рядко и не болезнено.
Изчетох доста по въпроса, но понеже тук имам мами с опит и ми се иска да питам и тях , кога ще почна да усещам бебето?

# 113
ASY 77 - страхотна първа страничка! Впечатлена съм  newsm51
Дайте и на мен паролка и име на албума!
За протокола да кажа, че съм си ок - никакви симптоми на бременност -явно бебчо ми влиза в положение, че правя годишно приключване в работата и нямам време за гадене и отсъствие и кротува - дано не ми го изкара после през носа това кротуване сега  Crazy
Айде лек ден и умната, че работа ме чака.

# 114
Здравейте момичета. Днес ви пиша от офиса. Оставих малката при баба и, че ми писна да стоя затворена у нас в тези студове ooooh!
За таткото, ами той не показва особено някакви по-специални емоции, такъв си е  по принцип. Зарадва се естествено и първия и втория път. Плака когато се роди Криси, ама иначе си трае все едно нищо не е.
jenap и аз много се притеснявам за момиченцето ми и как ще приеме новото бебе. Обяснила съм и, но само да чуе за бебе и започва да вика нямааа, неее. Незнам, трудно ще е ми се струва, но ще се старая да получава достатъчно внимание.

# 115
аз пък мислех, че само моя мъж нещо не може да се затадва истински. даже му се разсърдих, че не попита дали може да остане с мен на първия преглед, а той каза , че просто се чувствал неудобно ако влезе с мен в кабинета. иначе се грижи за мен , а пък аз искам да се интересува повече какво се случва, но на сила хубост не става.
  искам да ви попитам нещо. Вчера си приказвахме с една приятелка и днес мис е обади, че детето и се разболяло от рубеола. Естествено аз не съм сигурна докъде ми е имнитета. Личната лекарка каза, че са ме имунизирали в 6-ти клас. През октомври си правих пълна кръвна картина и резултатите са следните :
                                                                                 RESULTATS            VAL.REFERENCES
                                              Rubeole: IgG(EIA)        194 UI/ml                     0-10
                                              Rubeole: IgG(EIA)         negatif

та понеже съм в Белгия и май не разбрах тогава какво ми казаха дали съм защитена. Някой може ли да разчете резултатите?
Слава Богу в понеделник съм на преглед, ще си видя новите резултати и ще му кажа, че съм имала такъв контакт.но ако някой може да помогне предварително !!! Praynig

# 116
И на мен гаденето ми поотмина и гърдите вече не ме болят така. Общо взето като станаха 12 г.с. и всичко се нормализира. Аз доста се притесних в началото, но мои приятелки с бебета ми казват: "Ти да не очакваш, че цялата бременност е някакво мъчение."

# 117
  • София
Аз си продължавам да се свивам тук в офиса...боли ме още коремчето, та след малко ще си тръгвам...относно таткото, ние бебето го чакаме 9 г. та сега е като луд, всяка вечер ми целува коремчето и се радва на малките лъвчета, прегръща ме и пита: как е мами днес? Общо взето много ме глези и ми звъни но телефона по няколко пъти да ме пита как съм и кога си тръгвам за вкъщи... Crazy
Душичка ми е той... Hug

# 118
Здравейте!

Да ви споделя как казахме на нашата дъщеричка, че ще става кака. След като видяхме положителния тест с мъжа ми й казваме, че ще става кака и че в коремчето на мама има едно малко бебе. Тя ме погледна, погледна корема и ми каза: " Не е едно бебе, много са бебетата". Ние пак и казваме, че бебето е едно, но тя - "Не, много са бебетата". И така всеки ден до първия видеозон, когато се видяха многото бебета Joy Joy Joy

Сега като я питаме домашната врачка / щерката/ какви ще са бебетата казва - " момчета". След седмица- две ще разберем ,дали е познала. Ако и тук има попадение, ще й нося да попълва тото-фишове  Joy

velma не разбирам резултата, но ако си родена преди 1980г/ ако не се лъжа/ , трябва да имаш имунизация против рубеола.

# 119
Здравейте и честито на всички момичета видяли своите скачащи, шаващи, мърдащи, махащи и танцуващи бебенца в коремчетата. Усещането е несравнимо  Heart Eyes

При нас таткото не смее още да се зарадва. Като го питах защо не иска да говорим даже той вика "Като взема бебетата от родилния дом, тогава ще се зарадвам" Но иначе инстинктивно много ме пази. Все ми звъни да ми каже колко било студено навън и да не съм излизала да не падна в снеговете"  Laughing много е грижовен, ама си е пестелив откъм радости. Ааааа и другата смешка е, когато бяхме в болницата още преди ин витрото, намерихме там едно старо списание "9 месеца". Там имаше статия за "40-те най-абсурдни мита по време на бременността". Аз му я показах уж да се посмеем. Да, ама там един от митовете беше, че ако майката се подстригвала по време на бременността, бъдещото и момченце щяло да има малка чурка, т.е. му подстригвала достойнството. И сега моя мъж не ми дава да се подстригвам. Голям майтап е  Joy Joy Joy

Може ли и на мен паролка на албумчето на лични   bouquet  Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт