--------------------------------------------------------------------------------
За Сиянна и всички малки ангелчета
Търпение , търпение , обаче вече нямам , няма да се оплаквам , защото моето пред проблеми на други хора си е бели кахъри , а и само това да ми беше на главата
Няма да ви занимавам с моите проблеми, че сигурно ме помислихте за някоя лигла дето само се оплаква 
))) Страхотни гоблени!!!!! Още вчера исках да пиша, че Ники изглежда като един малък стабилен мъж! 
на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=3a07R_HF_Uk
пу пу пу... и с листа в ръка
и Лина като стигне някой лист на мама и е едно лигавене и дъвчене... беше хванала онзи ден и документете за яслата 

хайде скоро съвсем малчо-щурчо да е оздравял 

не бих издържала дълго на такова напрежение... дано скоро намерите удобен за вас с детенце вариант

, ние май първо ще проходим и чак тогава ще се научат да се изправят сами 

За чашата: ние имаме такава бебешка с накрайник, но Ния не я харесва, не може да пие от нея, нещо не схваща за какво е и само си играе с нея, аз и давам да пие от обикновена чаша, но досега съм й давала само по-течно пюре от чаша, вода още не съм, защото е по-течна и ме е страх още да не се задави, пюрето е по-гъсто, но с обикновена чаша е по-добре според мен! 

.Много
за Вики!
.!Миме,направо се просълзих като я гледах...не знам защо,много миличко ми стана...

,не си го показвала цяла вечност
.
.Чакам снимки,не го крий и ти
.
),та ще поизчакам и с това.
.
.И понеже ме мързеше да и ги пиша 
,very nice точно сега не е момента да се занимава с това ...
.Сили не намерих нито да пиша там,нито тук...Нагушках си така силно децата...Всякакви думи са безсилни...ksd_g,tolinka,kenga_,и вие рони,asja,Жабче,Ани,силно ви прегръщам и ви обичам
!
Браво Деси, че си се сетила да снимаш!
Сега всеки си пести времето, а фотото е много удобно.
За съм и с двете ръце, нали скоро сме рожденници.
Но сега съм в трескава подоготовка на моя
, даже имам юбилейче.
Решили да ми подарят обеци по мой избор и обиколихме със свекървата златарските ателиета. Резултата е много хубав.
Та така, не са най-готините свекъри, но има хармония. Премълчавам,като ме дразни нещо, неискам да ги обидя. А понякога ме изнервят много много, но напоследък сякъш сме намерили златната среда. Трудно е това с различните поколения, всеки си има свои виждания. Какви ли ще сме ние след два- трийсет години...
Пракрасна е!
Аз съм привърженик по-скоро на разделното хранене