Аз съм ти казвала, че и при нас е така - има огромна разлика в темпераментите на Мони и на Пипо. На неговата възраст Симона проходи (друг е въпросът, че падна и се удари в ръба на масата, та се кротна за месец и окончателно се отпусна да ходи на 10 ,5 мес.), пълзеше, опитваше се да се катери от земята на дивана, сядаше и се изправяше самостоятелно. Пипо само си седи, ако го оставим седнал, ако е легнал, легнал си остава, изправен седи, ако го държим или е подпрян някъде - никакви опити не прави за самостоятелно придвижване, сядане или ставане. Н пък той от своя страна пък много приказва и е много задълбочен - може по час да си се занимава сам, разучавайки нещо с копченца.
Aila и всички останали, благодаря ви за отговорите.
Аз нямам намерение да го отбивам, той обича да суче, така че се надявам заместването на хранения да не се отрази на кърменето. Симона сама се отби на 7,5 месеца - просто за 10-тина дни изведнъж загуби всякакъв интерес към кърменето, взе да се опъва и отказа да суче тотално. Така, като го гледам Пипо, не ми се вярва да се откаже току-така. Много целувки на геройчетата с цицинки!
Щях да пиша за олиото (направо е чудодейно средство срещу цицини и синини, сигурно стотина пъти сме мазали челото на вечно падащата едногодишна Симона 

а как ми се иска да си гушкам малкото новородено бебчеее
Качам снимки в албумчето / става много бавно / и се чудя кога ще стана от компютъра да си легна да спя
Утре малък Тони като ми полази главата пак ще ми е криво сутринта , от днес му давам риба , мисля после да дам кисело мляко и след това сирене . Днес си хапна царевичен грис за следобедна закуска с банан
Не го хареса особено , но го изяде 
Ох направо не ми се мисли 
С майка ми непрекъснато слушат народна музика и по цяла вечер ми вика " Ааа " " Ууу" "Уху" и разни подобни , като си свива устичката и маха с ръчички , първо си мислих , че го прави , защото му се смеем , но после предположих , че може би имитира танц 

На Яна горните резци са на чалъм да пробият и направо е ужасна. Поцял ден живее върху мен, а вече и нощем е така. Иска да ми спи на корема диването. Та цяла нощ "спя" затрупана с бебета. Място няма, седя на една кълка между двете или смазана под 9 кг тежест на корема ми. То спи ли се така...
.Е сутринта като тръгваше ми лепна една целувка,но ще видим кога ще разтапяме ледовете.Нищо не може да го ядоса така както това да си легна с дрехи и да не се лепна за него да ме чувства а да съм с друга завивка в края на леглото.Айде стига съм се жалвала..
Жабче направо незнам как издържаш,няма ли кой да дойде на помощ докато отмине тоя период малко да си починеш ти
.Мимето - незнам колко различно спят децата,когато има някой в стаята само знам ,че Габи уж я свиквах от малка на шум
.
. 

.Леле,направо не мога да повярвам че скоро ще започнат същинските рожденни дни,това време не лети,ами направо....със скоростта на светлината сякаш минава

Слллллаааааааадддууууууррррррррррр! 
затова отдавна не съм писала Мади беше с двустранна плевмония след това Никито изкара тежък грип писна ми , а ги пазя много