Великобритания-тема 29

• 59 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Честит Втори Рожден ден на Анабел!!!!!!!!
Tzvetak да ти е жива и здрава, да има винаги късмет, да е много усмихната и щастлива!!!!!!!

# 481
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНАБЕЛ!!!
Много здраве, приятели и весели игри!

Мери, всеки ден има поне по едно домашно. Но тия домашни са много по-различни от домашните в БГ. Примерно да рисува луната в определен час няколко дни подред. И затова всеки ден има и домашно и от мен - по един урок (купила съм и учебници за year 7) или задачи от български сборници. Не ми харесва, че има вече само една родителска среща на година. Искам да говоря с учителката и по английски например, но тя (дъщерята) не дава, че щяла съм да я засрамя много. А английския и тази година определено издиша и лошото е, че аз там не мога да помогна. Като цяло е много ангажирана, защото освен домашните, които понякога и отнемат около 1,5 - 2 часа, ходи на нетбол към училището, на хор, 4 месеца на репетиции почти всеки ден за едно представление. Като цяло се чувства добре, приятелките са старите, от старото училище.

# 482
                                               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНАБЕЛ!!!

Tzvetak-ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Само хубави моменти!!!!

# 483
  • Лондон
Много благодаря за хубавите пожелания тук и на личния Hug

Аз съм доволна, че успях да се донеса от командировка в къщи преди Аннабел да заспи и присъствах на първите й грижи към бебето Laughing Наистина голяма радост, голямо нещо, не искаше да се къпе, за да не го изпусне и после държи с една ръка нейното мляко, с другата - на бебето...Голям смях, сега остават батериите, от утре ще плаче и ще се смее...

Приятен уикенд и мерси още веднъж Heart Eyes

# 484
Ell, виж тази дискусия за Барнаби  Mr. Green
http://www.mumsnet.com/Talk/primary/921404-Am-I-the-only-parent- … -Bah-Humbug-about
(просто невероятно, че питаш, вчера за пръв път влязох в Мамснет да търся нещо, и това беше най-популярната им тема за деня  Joy) - който не ги е виждал, еквивалента на БГ Мама за Англия, имали 850,000 членки

Досега съм си мислела, че аналога на нашия форум е www.netmums.com и винаги когато съм поглеждала там, съм се чудела как при толкова много народ, почти нищо не се обсъжда, А ТО било обратното www.mumsnet.com. Благодаря, че ме светна.

# 485
tzvetak честит рожден ден (на патерица) на Аннабел! Нека бъде здрава и много послушна, за радост на мама и тате  Grinning
Хубава тема обсъждате, за мене много наболяла, за училищата! Ще се изнасяме всички лятната ваканция (най-накрая, че ни писнаха тези пътувания) и трябва да намеря на каката училище. Ако можете да дадете някакъв съвет - колко от рано да започна да търся, от кога им започва учебната година и т.н. Тя е 6-ти клас в момента. А малкото дяволе пък ще ходи на градина, те са ми горе-долу ясни  Mr. Green

# 486
  • След завоя в дясно
Привет и от мен
Тzvetak честита ти пораснала принцеса, много радост да ви носи. Благодаря за поканата и лебедите ще се възползваме непременно, но няма да е този път. Времето ще е хубаво и семейния съвет реши  Барнаби да кара картинг Whistling
Мишолина и аз като Butterflyve си живея в неведение, добре че ни светна Grinning
Не знам дали разбра, но онзи ден даваха интервю с Лилито Алън и тя заяви, че засега не планува нов албум (понеже не се печелело достатъчно, заради your tube и т.н) и се отдава на мода отваряли със сестра и нов винтидж бутик.

Слънчева събота и неделя от мен  Nature Partly Sunny

# 487
Eй мами здравейте.Честита ти Рожденничка Цветак.Да ти е жива и здрава.Аз имам  да ви споделя нещо.Днес бях в една агенция за работа в метрото,но за да почна трябва да имам фирма.и сега идва големия ВЪПРОС-какво да правя.Да си отворя ли фирма,на която приключването ще струва 300 паунда,но пък парите ще са редовни.Работата ще е нощно време,така че ще мога да чистя и къщи през денч.Но какво да правя с фирмата.

# 488
Е, не виждам къде е драмата.
Отваряй пустата му фирма.
Приключванията не са толкова страшни.
А и 300 паунда не ми се виждат много, при условие,
че ще имаш редовни доходи и ще си изкараш много повече от 300..

Днес имах ужасно натоварен ден, толкова, че накрая съм пуснала съобщение на служебния мейл,
че няма да ме има в офиса до... ноевмри  Crazy
Сигурна съм, че всички ще си мислят, че съм в майчинство, големи обяснения ще има като се върна...

Имам безкрайно трудната задача да измисля с кои точно 2 чифта обувки да се занеса до БГ.
Честно, като ги видя на летището само с едно малко куфарче..
не знам как се оправят тия хора дори и за два дена..

# 489
Честно, като ги видя на летището само с едно малко куфарче..
не знам как се оправят тия хора дори и за два дена..

Е това се опитвам и аз да си обясня тези дни.
Купих допълнителни килограми и сега куфара е 25 кила.И пак не ми стигат.А 10 кила ръчен плюс Анита 11 кила направо не знам  Crazy

# 490
  • Bristol
tzvetak, честито на патерици   bouquet Жива и здрава, да радва мама и тате малката госпожица! Ще празнувате ли уикенда?

butterflyve, и на мен не ми харесва липсата на родителски срещи и трудната достъпност на учителите. Много по-различно е от началното училище, но се свиква. В края на всяка година ще получаваш репорт с нивото, на което работи. Карат учениците да пишат какво мислят за представянето си, кои са слабите и силните им страни. Учителите също пишат на кратко какво мислят за представянето на детето и на какво трябва да наблегне. А разделиха ли ги по сетове по математика и английски. Според сета, в който се намира, също можеш да се ориентираш за представянето й. Не мисля, че има проблем да се обадиш и да поискаш среща с учител. Не е въобще срамно, не знам защо дъщеря ти си мисли така  newsm78 А кои помагала ползваш за допълнителните занимания с нея? Аз се спрях на тези на WHSmith, но не съм напълно доволна от тях   Thinking

Мишолина и аз като Butterflyve си живея в неведение, добре че ни светна Grinning
И аз в групата на заблудените  Crazy

Ana Mu, по всяко време може да се запише детето, важното е да има свободни места в училището, което сте избрали. Информация за училищата в района може да вземеш от сайта на UpMyStreet, въвеждаш пощенския код на района, в който живеете и ти излизат училищата, подредени според отдалечеността от този код. Трябва ти секондари скул. Колкото по-висок е процента на издържалите успешно изпитите по английски, математика и науки, толкова по-добро е училището. Училищата със звездички са частни. Така като гледам, ти и за начално училище трябва да разучиш, есента се подават документите за догодина Wink Учебната година започва от 1-ви септември.

# 491
Merry благодаря ти много за полезната и систематизирана информация  Hug За сега си мислим за Ромфорд като опция за живеене..

# 492
  • Bristol
Merry благодаря ти много за полезната и систематизирана информация  Hug За сега си мислим за Ромфорд като опция за живеене..
Моля  Grinning само където съм сгрешила   ooooh! за secondary schools гледаш процента на GCSE Results, а за primary schools, процента на ENG, MATH, SCI  Embarassed

# 493
Merry и аз ти благодаря за инфото относно училищата, ние имаме още време докато започнем да подаваме заявления, но бях много изненадана да видя резултатите на училище, което го представят за 'добро'.... оказа се че резултатите им са под средните за страната.

# 494
  • Манчестър
tzvetak, честито на патерици   bouquet Жива и здрава, да радва мама и тате малката госпожица! Ще празнувате ли уикенда?

butterflyve, и на мен не ми харесва липсата на родителски срещи и трудната достъпност на учителите. Много по-различно е от началното училище, но се свиква. В края на всяка година ще получаваш репорт с нивото, на което работи. Карат учениците да пишат какво мислят за представянето си, кои са слабите и силните им страни. Учителите също пишат на кратко какво мислят за представянето на детето и на какво трябва да наблегне. А разделиха ли ги по сетове по математика и английски. Според сета, в който се намира, също можеш да се ориентираш за представянето й. Не мисля, че има проблем да се обадиш и да поискаш среща с учител. Не е въобще срамно, не знам защо дъщеря ти си мисли така  newsm78 А кои помагала ползваш за допълнителните занимания с нея? Аз се спрях на тези на WHSmith, но не съм напълно доволна от тях   Thinking

И аз в групата на заблудените  Crazy

Ana Mu, по всяко време може да се запише детето, важното е да има свободни места в училището, което сте избрали. Информация за училищата в района може да вземеш от сайта на UpMyStreet, въвеждаш пощенския код на района, в който живеете и ти излизат училищата, подредени според отдалечеността от този код. Трябва ти секондари скул. Колкото по-висок е процента на издържалите успешно изпитите по английски, математика и науки, толкова по-добро е училището. Училищата със звездички са частни. Така като гледам, ти и за начално училище трябва да разучиш, есента се подават документите за догодина Wink Учебната година започва от 1-ви септември.

Мери, за какво разделяне става дума, коя година....? Онзи ден ме информираха,че за часовете по maths Алекс го изпращат с Year 1.

Общи условия

Активация на акаунт