Великобритания-тема 29

• 59 444
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Привет от Фолкстън.
Кацнахме благополучно.Полета мина учудващо добре-Анита заспа преди да излетим и се събуди 10 мин след като кацнахме.
Сега започваме да се адаптираме и да разучаваме града, който ми изглежда доста добре.
Започвам и темите да попрочитам, че ми е нужна доста информация.Надявам се да не се налага да ви тормозя много с глупости.

# 511
tsvetkova_elica - Добре дошли! Как ти се вижда Фолкстън?
DNP - за Гилфърд и аз съм чувала добри отзиви. Погледнете и Епсъм, има удобни влакови връзки за Лондон.

# 512
Моми4ета, кажете какво мислите за Guildford area, как са кьщите и у4илищата там? ?? Praynig

Къщите са по-скъпи, предимно старо строителство. МК е нов град и се строи бясно!
Рейтинга на у-щата в Guildford е по-добър като гледам, но сравнено с МК разликата не е драстична.

# 513
  • На село (близо до Лондон)
tzetak страхотни деца. Много хубаво тропкат  Heart Eyes

Аз имам една малка дилема с моя по-голям син Филип. Учат в училището за различни държави по света и търсят родители за разказват. Та Филип ме е предложил да ходя да говоря за South Africa (не за България) при което аз получавам писмо-покана. Това ОК, аз наистина съм живяла там 3 години като тийн и мога да им разкажа.

НО Филип е убеден че аз съм от там, а дядо му (моят баща) е от Либия, Филип и брат му са от Англия. Целият този разговор за води на български. На първи март ми отказа да сложи мартеничка, защото това било само за българите ooooh!....
Изобщо много ми се е объркало детето....някои с опит, идеи ... да кажа че Филип вече година и половина ходи на бълг училище в събота за 2 часа и знае да чете и пише на бг, знае че дядо му живее в бг... Благодаря за идеи  bouquet

# 514
Честит 8-ми Март!

# 515
честит 8-ми март!!!!!!   bouquet

# 516
Честит осми март мили момичета.Да сте много здрави, много щастливи и много обич да има в домовете ви.

tsvetkova_elica - Добре дошли! Как ти се вижда Фолкстън?

Нина ами какво да ти кажа.Аз почти не съм разгледала още града, но първите ми впечатления са добри.Спокойно, малко градче.Надявам се да сме щастливи тук и да се адаптираме бързо.
Доста е ветровито, но пък си имаме море  Mr. Green .Че ние сме много свикнали с него.
Сега ни предстоят доста административни процедури и не знам от къде да ги захванем.Имам си една голяма помощница от форума и добре, че е тя  Hug
Лек ден ви пожелавам

# 517
  • След завоя в дясно
  bouquetЧестит Празник, Момичета!!!  bouquet

Адаш добре дошли на острова, как се справя малкото човече?
Тzetak много сръчно тропкат браво на децата. Hug
GI голямо объркване при вас Crazy не можах да му хвана края. Съвет за съжаление не мога да ти дам, но искам да те попитам за БГ училището мисля и аз моя да го пращтам от септември, но не съм сигурна понеже ми идва доста пътя. Ти доволна ли си? Тези два часа достатъчни ли са му или се занимаваш допълнително у дома с него?
Мери при нас беше слънчево, но студено и още не съм започнала да човъркам в градината. Купих и аз цветя преди около 2 сед и ги присадих в саксии, но ги сложих в шеда и някой измръзнаха (въпреки, че грее слънце през деня). Сега съм прибрала остатъка във вкъщи, но нямам търпение да ги разкарам на вън вече Mr. Green Имам два почти замръзнали зюмбюла в градината за цвят. Laughing

# 518
  • Нотингам/Пловдив
Честит 8 март мили мами и бъдещи такива, бъдете много обичани и желани,много усмихнати и щастливи на днешния празник и бъдете все такива и за напред.   bouquet

# 519
4ЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ ЖЕНИ И МАИКИ! БЬДЕТЕ ОБИ4АНИ И ОБИ4АИТЕ!  bouquet Hug

# 520
Честит осми март, девойки, дами, ман'дами и женки.

ПП. Не съм градинарка, но не мога да не забележа колко късно излизат пролетните цветя тази година: в нашата градина са едва пробили, няма цъфнали; в парка има минзухари, ама зюмбюли още не съм видяла (затова си купих един голям сноп за бюрото днес.)

# 521
Честит празник на всички! Дано всяка от вас получи поне малко пролетно настроение, под формата на китка от любимите си в къщи  Hug
Аз получих от моите щерки по 1 карамфил  Mr. Green и Диплома за най-добрата мама на света  Heart Eyes
tzetak много са хубави децата! Голямата ми дъщеря е в хореографска паралелка в училище и когато правят концерти всеки път рева от умиление  Grinning
И накрая за още по-пролетно настроение тука ни затрупа сняг и не спря да вали цял ден  Mr. Green
Хубав празник мили дами   bouquet

# 522
  • Лондон
Честит празник на всички и от мен!

Разбирам ги пролетните цветя... и на мен не ми се излиза в този кучи студ!  :

# 523
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!
Бъдете винаги обичани и с човек до вас, на когото можете да се облегнете.

tzvetak, напълниха ми душата децата, при положение че са на толкова километри от България.

Мери, засега съм купила Essentials на Lonsdale. Имат учебник и учебна тетрадка по отделните предмети. Оттам още повече се притесних за английския, защото в училище не са покрили почти нищо от това, което е в учебника. Да - не е в най-високата група по английски и може би затова го карат по-кротко, но така пък никакъв прогрес няма да може да постигне. Мислих и за допълнителен тютор, но някой трябва и там да я води, а сега като почнах работа, стана много трудно това с воденето и взимането.

За градината и аз ще почакам още. Да видя първо кое ще оживее след тези студове.

# 524
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт