Великобритания-тема 29

• 59 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, момичета, които ми отговорихте bouquet, вече съм спокойна и отивам за хартийките с лика на Викито  Laughing Laughing

# 406
Не пращай тези не ги обичат в магазините защото са рядкост по добре вземи по 20 и по 10.Плащала съм с такива но гледат страно по магазините

# 407
Мерси за отговорите на моята питанка за имената- работата е там, че имаме да сменим само по една буква, знам, че става ново име, ама пак ли ще трябва съд и дела и т.н.? Не може ли само като подаваме за паспорти да си напишем както искаме да е- на мен името вместо на -SKA да завършва на -SKY, а на мъжа ми и сина ми вместо -SKI, да е -SKY? Много ми е тъпо да сме с различни фамилии, ама от друго страна като виждам тука каква бюрократщина е и като си помисля какво ходене по мъките може да се окаже...чудя се  newsm78
Гергана, и аз мисля като другите, действай смело, нещата трябва да са ясни, а не после от много дипломация някой да ти къса нервите, когато най-много ще ти трябват  Peace
При нас е слънчицеееее и е хубаво, ама как духа. Как е пролетта тук, ще стане ли малко по топло? Много се настройвам за пролет вече...
Поздрави Grinning

# 408
Доброо утро Мами.Май днес аз съм най-ранобудната!Пожелавам ви хубав ден  bouquetИскам и да питам нещо.Може ли някой да ме посъветва как да избера района в който да се преместим преди да е дошло детето и наи важното как да избера училище за него.Не съм много добре финансово и не мога да живея в скъп квартал,но като се има в предвид че сега живеем в Hackny-London,определено това не е квартала за детето ми.Моля за съвет. Simple Smile

# 409
  • London
Препоръчвам ти Putney SW15. Има кансъли в които квартирите са на сностни цени, но кансълите в по-голямата си част тук са обитавани от бели възрастни хора, собственици. Училищата в района  имат много добър Офстед репорт.

# 410
Мерси мила.Ще се поинтересувам.

# 411
  • Манчестър
Препоръчвам ти Putney SW15. Има кансъли в които квартирите са на сностни цени, но кансълите в по-голямата си част тук са обитавани от бели възрастни хора, собственици. Училищата в района  имат много добър Офстед репорт.

Бих препоръчала колкото по далече от кансълите, толкова по добре. Думата кансъл влачи след себе си - престъпност, наркотици и тн....вярно е,че има и не лоши кансъл раиони,ама....

# 412
Биляна, какво става с твоето ухо?
Аз нямам опит в "преборването" на сестрата, защото като искам доктор,
получавам доктора без проблеми..
Но преди месеци имах проблем с ухото и знам колко е кошмарно..

Много съм нещастна, че парното ми се счупи.
Добре поне, че ми е читава агенцията и веднага се захванаха с ремонта.
За съжаление, важната част за бойлера не е в наличност и ще чакам до понеделник.
Горкият водопроводчик, съсипах го от мрънкане..но много търпелив излезе..
И  ми стана много мило, че някои колеги ме поканиха на гости за уикенда да не мръзна в къщи..
Всички ме знаят, като онази българка дето все й е студено  Crazy
На лято ще ни местят в нова сграда и всеки се кахъри за офиси, бюра и прочие..
За мен от сега се знае-бюрото, което е най-далече от климатика..

Като отворих темата за работа..при нас почват нови съкращения..
Миналата седмица всички получихме по едно любовно писмо от дъ биг-биг бос,
в което ни увдомяват дали сме под риск или не.
За моя радост, моето скромно постче е ок.
Миналата година метлата мина в нашия отдел, сега на ред са други...

Доволна съм, че и най-накрая ми оправиха такс кода и ми върнаха една доволна сума.
Отивам другата седмица до БГ да правя зъби и ми дойдоха  много на време тези пари.
Мисля да се пробвам за н-ти път да сборя НОИ и да се отпиша от системата, дано ми се получи..
Повече обаче се притеснявам за времето в БГ, защото само като си представя
една студена, кална, кишава, мрачна София и ми се отщява да тръгвам..

И стоя тук и си мрънкам и си мисля какви ужасни лигави консуматори сме.
Друпни ни чердженцето с удобствата, заключи шкафа с играчките и полудяваме.
Едно счупено парно, един ден без читава интернет връзка или мобилен телефон и откачаме.
Срамота. Оттеглям се с моите бели мечки  Crazy

# 413
  • UK/София
Срамота. Оттеглям се с моите бели мечки  Crazy

Тъкмо щях да те каня на гости за няколко дни, ама май няма да стане JoyВкъщи спим на отворен прозорец, т.е. на 9 градуса.Късметлийка си, миналата година от Бритиш газ стояхме в най-лютите студове в най-големия студ с 5 месечния Калин.

За БГ може и лято да уцелиш, като слушам какви температури са там.

Радвам се, че си запазваш работата!Едва ли са много българите на които тук не им е студено. Simple Smile

За ухото ми - на антибиотик съм.Сестрата с 300 зора викна лекар, съмнявали се за възпаление на средното ухо и се застраховаха както казаха.Ужас, пищят ми ушите и ме болят.

След два дни ще слагаме мартениците.След около месец е Великден....кога минава това време.Поне вече чакаме пролетта.

# 414
Толумба, в БГ го дават мартенското време да е на двете крайности както винаги. Дано уцелиш топлото  Peace И на мен ми е студено на работа и си пускам климатика на 28 градуса, ама сестрата понеже си носи жилетчица непрекъснато ми го спира...Ама то вече се позатопли де, не е каквото беше. Тук при нас е чудно слънце, сутринта децата играха по плажа, а сега се глася да ходя да карам колело, че ми е новичко  Grinning
За районите на Лондон, нямам мнение, но братовчед ми живее около Уембли, леле няма бял там!
За моите букви по имената, явно няма много хора дето да са наясно...
За антибиотика- имам чуството, че само в наистина краен случай дават тук. Иначе парацетамол и течности Mr. Green
Хубав уикенд на всички  Grinning

# 415
Здравейте,момичета Simple Smile Идва пролетната ваканция и трябваше да се прибера в БГ,но по стечения на обстоятелствата се налага да остана тук  Cry Бях си взела билет на Изиджет - Гетуик-София-отиване и връщане.Датите са 21 март- 24 април,продавам го за 60 паунда,ако на някой може да му свърши работа да ми драсне на лични Simple Smile

Толумба,дано да се оправи бързо това с парното и приятно прекарване в БГ Simple Smile

Биляна,пожелавам ти бързо оздравявне. Hug

Бени,като цяло в Западен Лондон има хубави кварталчета за живеене.Моя позната живееше в Пътни изглежда хубаво и спокойно,но не и знам поуст кода.Дано бързо да си намерите нещо хубаво  Simple Smile

Café con leche ,анджи е права,не ги обичат много много и ги гледат странно,не са популярни Simple Smile Но пък тя може да си ги внесе по сметката в банката:) Simple Smile

Хубав уикенд на всички  Hug

# 416

Моето мнемие -никакви кансели Peace
Ако знаете само какви хора живеят там ooooh! имаме приятелско семейство което живее в кансел -ужасс

# 417
Здравейте мами, и днес вали...как не се наваля тези дни незнам...още се мотаем с това детско легло...не можем да му намерим мястото, а да сменяме жилището малко се плашим, ако нещо се случи с работата на тати и не можем да платим наема? ох, от една страна го обожаваме това място..имаме река на 50м от прозореца ни, тихо и с патета и лебеди...прекрасно за дете, но пък  имаме нужда от по-голямо жилище, но си е скъпо в покрайнините на градчето - за център не искам и да мисля...винаги съм живяла в къща в покрайнините и шумът на цетралната част нещо няма как да ме блазни...
отивам да тормозя таткото за това легло #2gunfire, днес му е крайният срок да стои така....и да ви се оплача - свекървата имала планове да идва когато беба се роди #Crazy и сега е обидена, понеже в последният ни разговор и казах че искаме сами да се справим, и те са добре дошли но на гости, не да помагат...и сега незнам какво да правя...

# 418
  • Sofia
Здравейте искам да ви поптитам кога е по добре да се посети Лондон април,юни, юли или август?
Планираме една екскурзия през Париж и Лондон,обаче казват че било много дъждовно в Лондон през април ,има ли такова нещо???

# 419
Здравейте искам да ви поптитам кога е по добре да се посети Лондон април,юни, юли или август?
Планираме една екскурзия през Париж и Лондон,обаче казват че било много дъждовно в Лондон през април ,има ли такова нещо???

По всяко време вали в Лондон Laughing но мисля ,че е най-добре юни,юли или август Peace Пък дано не хванете дъжд Grinning

Общи условия

Активация на акаунт