Не искам да ме свалят такива...

• 15 463
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
Аз изглежда съм задръстена в това отношение.

# 61
  • София
Агнешкото не е в кръга и на моите интереси.
Въпреки, че имам в архив един млад футболист, който ми създаде доста главоболия, като най-яркия представител на агнешкото в листата на моите ухажори.

# 62
 newsm48жените от моя род все агнешко обичаме Mr. Green
като почнеш от баба ми,през майка ми, сестра ми,братовчедките и аз...сме омъжени с една година по -малки мъже... Joyот съдбата си никой не бега #2gunfire

# 63
Е какво е една година  newsm78
разбирам да са 10, ама 1...

# 64
Chanel , не знам защо така драматизираш.
Какво по-хубаво от това да ти се свалят по-млади мъже. Приеми го като комплимет, а както някой каза най -лесно е да го разкараш, като не ти се занимава.
Ами ако идваха да те свалят само чичовци - по-приятно ли щеше да ти е! Laughing Simple Smile Laughing
Аз също не си падам по-млади мъже, но като излязохме на клуб 1 нощ- 5 майки компанийка сме (м/ду другото сме "запазени"- 35г.) и започнаха да идват и да се навъртата около нас около 25г. момченца е смешни са ни ,НО приятно ни стана, въпреки че не бяхме излязли с такава цел. Казахме си: Е, Ее ставаме все още....Аз не съм се съмнявала за себе си хахаха Laughing, но някои от нашата компанийка тайно забелязах кака се задоволи женското им его.

Защо не искаш да те свалят такива и какви точно искаш, по- улегнали ли ? Или не искаш никой да те сваля?

# 65
Зависи какво търсиш, Chanel? Ако си била 6 месеца на сухо, надали толкова гнусливо ще погледнеш на агнешкото! Но ако търсиш сериозна връзка с бизнесмен с няколко IBAN-а, който да е като Дж.Клуни и да има къща в Щутгарт, апартамент в Куршевел и да кара Z 8, то определено е малко вероятно това да е някое агънце!

# 66
  • София
Честно да ти кажа, аз дори и като неангажиращ флирт предпочитам да общувам с втория типаж, отколкото с келеши.
Дори и ако пропуснем и флирта, но за да сме в контекста на темата, така да се каже.

# 67
Мъжът ми е с 5 години по-малък от мен, гаджетата преди него също все бяха с 1-2-3 по-малки. Явно аз съм от любителите на агнешкото. По- големите или наборите ми не знам защо , но страшно бързо ме отегчаваха, то май и сега е така. А пък и си мъкнат проблемчетата в джобчето /жената, децата, дъра-дъра/. Хич... /На 34 съм/.

# 68
И да искаш и да не искаш, все някой ще те сваля по заведенията.Те мъжете за това излизат,да не мислите че ходят по клубове да танцуват  Laughing. А дали е млад или стар,няма значение - всеки се пробва.Мене са ме сваляли от 18 до 50 годишни. Все ми е тая.
В крайна сметка от тебе зависи с кой ще си тръгнеш, и дали изобщо ще си тръгнеш с някой.

# 69
Снощи бях на едно място,много добре си изкарах,забавлявах се.Усилено бях сваляна от 28 годишен мъж.Много тарикатски ме сваляше,възпитан,образован,с добра рабта и най-вероятно ще постигне много от тук нататък в живота си.Трениран,облечен-казвам ви всички тези подробности,за да разберете,че не беше някакъв застрелян тъпанар.Много настойчив,обаче не можеш да му се разсърдиш,защото не преминаваше границата.И все пак,по-млад от мен!Точно това на мен не ми харесва.Не знам защо,не ми допадат по-млади мъже от мен.Ако питате моите приятеки,по-хубаво от това няма.Но за мен не е така.А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад!Сега някой ще си каже:ненормална.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?

Същата съм и аз Peace

# 70
franceska ,само да не обременява с жената,с детето,с тъщата и с кучето.И да не пита за нашите такива.
Точно Wink

# 71
Шанел, дай насам агнешкото моля! Mr. Green
smile3521Имала съм гадже с 4 години по малък,имала съм и с 12г. по голям.Разлика има голяма,но не мога да кажа,че е било безинтересно.Всеки си има програма с номера Peace

# 72
За 45 год. е нормално да има жена, тъща, куче . Докато 20 год.. може да ти говори каква закуска му е приготвила мама и да предизвика умиление.  

# 73
И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?[/b]
И аз не бих започнала връзка с агне, но чак пък досада... колкото и да си кривим душичките, за вниманието и комплиментите важи теоремата на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече Grinning
Ако пък само такива те свалят, тогава може би "излъчваш" на погрешни вълни - може да е с вид, с държание или с избор на места и компания...  newsm78

# 74
Да ви имам проблемите.
Мъжът ми е с три години по-млад от мен и последното, което ме е интересувало, е възрастта му.

Общи условия

Активация на акаунт