Не искам да ме свалят такива...

• 15 379
  • 199
  •   1
Отговори
Снощи бях на едно място,много добре си изкарах,забавлявах се.Усилено бях сваляна от 28 годишен мъж.Много тарикатски ме сваляше,възпитан,образован,с добра рабта и най-вероятно ще постигне много от тук нататък в живота си.Трениран,облечен-казвам ви всички тези подробности,за да разберете,че не беше някакъв застрелян тъпанар.Много настойчив,обаче не можеш да му се разсърдиш,защото не преминаваше границата.И все пак,по-млад от мен!Точно това на мен не ми харесва.Не знам защо,не ми допадат по-млади мъже от мен.Ако питате моите приятеки,по-хубаво от това няма.Но за мен не е така.А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад!Сега някой ще си каже:ненормална.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?

# 1
... И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко? ...

Има, има. Никога не съм харесвала по-млади. Пробвала съм и макар, че разликата беше само 1 г., пак ми беше неприятно.

# 2
  • София
... И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко? ...

Има, има. Никога не съм харесвала по-млади. Пробвала съм и макар, че разликата беше само 1 г., пак ми беше неприятно.

И аз не го долюбвам. И не съм била с по-малък.

# 3
И аз така. По някое време откривам, че просто нямаме какво да си кажем.

# 4
Просто робуваш на предразсъдъци.Какво са 2-3 години разлика,
нищо работа,има толкова зрели,млади мъже и толкова инфантилни
такива по-възрастни.

# 5
  • Sofia
Зависи все пак от разликата. Била съм ухажвана и от десет години по-млад мъж и от две-три също. Във втория случай не ми прави впечатление, тъй като няма фрапиращи разминавания във възприятията и настройките към света. Но когато са повече от 5-6 се чувствам някак неуместно и това ме дразни.
Но не ме привличат и по-възрастните мъже  Laughing
Най-общо предпочитам мъжът да е около моята възраст - няколко години нагоре или надолу, но не повече.

# 6
Хайде и аз в кюпа. Никога не съм харесвала да ме свалят по млади мъже. Даже самата мисъл ,че е по малък от мен ме отблъсква, пък какво остава за друго. Сваляли са ме определено,даже върха на сладоледа беше 10г. по млад hahaha. Дори 1мес да е по млад пак...

# 7
И аз не харесвам по-малки мъже или даже и набори.  Rolling Eyes Винаги съм отклонявала подобен род свалки.
Учудващо е даже, че мъжът ми е само 3 години по-голям от мен.  Joy

# 8
Ти на колко години си?
Всъщност, възрастта никога не ме е интересувала, ако свалката е била елегантна. Имала съм връзка преди доста години с 13 години по-възрастен мъж (не усещах по нищо разликата), а миналата година в една обща компания ме сваляше едно сладурче на 22 г. - наистина беше дечко, ама беше приятно (не мога да си кривя душата, пък и момчето се държеше много интелигентно и зряло за възрастта си). Разбира се, друго не е имало (освен свалка) - не мога да си представя връзка с 10 г. по-млад от мен мъж, но той така и не поиска да повярва, че съм на повече от 25-26 г. (т.е. самата свалка беше достатъчен комплимент за самата мен).

# 9
  • София
Шанел, дай насам агнешкото моля! Mr. Green

# 10
Ами и 10 години по-млади от мен са ме сваляли.С този точно разликата във възрастта ни е 6-7 години.Не съм сигурна дали е  на 28 или по-млад.

# 11
  • Smallville
Просто робуваш на предразсъдъци.Какво са 2-3 години разлика,
нищо работа,има толкова зрели,млади мъже и толкова инфантилни
такива по-възрастни.

Подкрепям с две ръце!
Ако не знаеше годините му,по друг начин ли щеше да го погледнеш?
За протокола живея с по млад мъж и за въобще не се сещам за това.
Виж с 10-15 г. по млад не бих се хванала,там вече са непреодолими възгледите,но какво са 2-3-5 години,поколението е едно.
На твое място бих го хванала и размазала по стените,така да се каже.. Embarassed

# 12
ех да се похваля и аз така Simple Smile

# 13
  • София
Хмм, всеки си има някакви предпочитания явно. Аз искам да е на моите години, допускам плюс/минус две, да речем. То ако е и с повече от 2 по-малък от мен, вече работата много прокурорска ще стане. Joy

Но като цяло се чувствам добре, ако партньора ми е на моята "възраст" като емоционална зрялост. Големи разлики ще ми е трудно да преглътна. Но няколко години - това е нищо просто.

А ти как разбра че е по-малък от теб? По поведението му или той ти го каза? Ако наистина се е държал незряло, то това е разбираемо да дразни. Но ако ти е харесало как се държи, до момента в който не е назовал съответната цифра... за мен си е предразсъдък.

Оф, докат напиша, и други написали същото.

# 14
...И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?
аз. мъжът трябва да е по-възрастен, по-висок, и по-богат от мен.

Общи условия

Активация на акаунт