Не искам да ме свалят такива...

• 15 390
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
Аз в момента се оплаквам.Може би след 40 ,ако пусна подобна тема,ще е за да се похваля.Хора,аз не си търся нито млад,нито стар любовник.Въпросът е,защо точно тези ми се лепят.Вярно,че са по-забавни,по-агресивни,обаче умни.Забелязали ли сте,например,колко издухани зрели мъже има?И подтискат някак си с мрънкането си,с песимизмът,който проявяват.Разбира се,че има страхотни мъже над 40,нека да им отдадем дължимото.

# 31
Ах, каква темата. Точно като красавицата на класа в 7ми клас, която се оплаква - Ох, омръзна ми всички да ме свалят. И кокетно размахва дългата си руса коса, та всички момчета да се спънат.

# 32
... Въпросът е,защо точно тези ми се лепят ...

Търсят си кака - да ги отрака Mr. Green

# 33
  • София
Aми ако самото момче е по зряло за годините си, може би връстничките му някак не са му интересни, знам ли.

# 34
.Въпросът е,защо точно тези ми се лепят.
Може би защото ти самата изглеждаш по-млада за годините си и момчетата  просто си мислят че сте на едни години  newsm78

# 35
  • Ispania
И аз не оби4ам по млади мьже от мен Confused,даже и като тинейджьрка "гаджетата" hahaha все бяха по вьзрастни от мен Thinking.Не сьм минала оЩе 30 _те но скоро и това Ще стане Joy,оба4е на мен неЩо това за "младата_буйна крьв "не ми влияе Thinking

# 36
.Въпросът е,защо точно тези ми се лепят.
Може би защото ти самата изглеждаш по-млада за годините си и момчетата  просто си мислят че сте на едни години  newsm78

За мен са виновени онези филмчета тип Milf Hunting  Laughing

# 37
Обаче като гледам словореда ти,развълнувала те е.Не,не съм красавицата на класа,нито съм руса,нито ми настъпват косата.

# 38
  • out of space
Предпочитам да ме сваля 10 г по-млад, от колкото 10 г по-възрастен.

# 39
  • София
Oooo, Шанел, я се разкарай Crossing Arms Фукла такава Mr. Green

П.П. Не си давах сметка, но като се замислих - в последните години и моите "ухажори" са били все по-малки. Шанел, млади и красиви сме, какви искаш да ни харесват, освен също така млади и красиви Sunglasses

# 40
  • густо майна Филибето
Ами мъжете към 50 в много случаи си остават със свалката, сексуални проблеми колкото искаш. Ако ще е само секс, шанса да няма проблем с младото е по-голям Wink

# 41
Oooo, Шанел, я се разкарай Crossing Arms Фукла такава Mr. Green

П.П. Не си давах сметка, но като се замислих - в последните години и моите "ухажори" са били все по-малки. Шанел, млади и красиви сме, какви искаш да ни харесват, освен също така млади и красиви Sunglasses
ооо,защо не ме разбирате,бе!и защо не ме вземате насериозно,като това е първата ми лична тема!

# 42
Мисля, че ако спрат да ме харесват по-младите от мен мъже - ще ходя да се "гръмна"..
Изглеждам 10-на г. по-млада - нормално е да ми се лепят такива..най-малко за самочувствието е полезно..Иначе и аз не си падам по-млади, държа мъжът да е над мен във всичко..Wink

# 43
И аз не си падам по агнешкото, ама какво да се прави.Шанел явно младееш.При мен, когато стане напечено, между другото споменавам за 12г. си дъщеря.

# 44
  • София
При мен, когато стане напечено, между другото споменавам за 12г. си дъщеря.
Аз вадя календарчета със снимки на хлапетата, да се изфукам Mr. Green Ефектът обаче обикновено е обратен - кой не иска жена, която ражда такива красиви деца Mr. Green
Мисля да си направя календарче със снимка на мъжа ми Thinking
Шанел, може да пробваш. Ако и това не подейства...не знам!

Общи условия

Активация на акаунт