Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Веси,ами Ники като каже още едно за Ради,после ...... Joy
Иве,  после ги хващам и ги нацелувам и двамата  Heart Eyes
Много са ми мили как се грижат един за друг  Hug
Аз заминавам на Кюстендил за уикенда - хубави и слънчеви дни пожелавам на всички  Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:19 от Там-там

# 541
  • Sofia
ААА - ами то това с 1-то нещо работи - ама като е с нас. Казвам 1 нещо - ако поиска още - избираш между А и Б, но не и двете. В началото имаше истерични пристъпи, сега вече не.
Аз по скоро се вбесих на бавачката, че не му е казала и тя така. Той човека видял, че минава номера и що да не се възползва. (Рокси това за разрешениете е друго на ръка, че не ми се разправяше и това да обяснявам  ooooh! )

Иве  Hug А Сашо казва - и за тати Grinning

# 542
  • Асеновград
 А Тедо  - "на Теди , на тате , на мама..." и са все шоколадчета , не примерно на мама - уиски , на Теди - шоколад.

# 543
Ами Искре то тогава остава варианта на мъжа ти  Peace
А за забранените неща аз пък с мъж ми не мога да изляза на глава  ooooh! Tired
А Тедо  - "на Теди , на тате , на мама..." и са все шоколадчета , не примерно на мама - уиски , на Теди - шоколад.
Joy развесели ме с това уиски  Hug
  bouquet

# 544
  • sf
Аз досега гледах Принцесата и жабокът. Много ми хареса.
Аз Вико като иска много неща и казвам с един жален тон,че нямам пари или няма да ми стигнат и предлагам само едно нещо да си купи и засега се навива. Сестра му пък е още по-добра, тя даже и не смее да си поиска или пита нещо от сорта" ще имаме ли парички за еди-какво си, ще може ли нещо мъничко и т.н."
Днес го взех веднага след сън,ама още сме в градината , голям кеф  Mr. Green

# 545
  • София
При нас понеже ги познават в кварталния магазина и Виктор винаги взема по 2 броя от желаното и на касата казва че е за бати. Когато съм с Георги и той си пожелае нещичко, продавачките го питат, а за Вики няма ли да вземеш, отговора е - А той няма да разбере/ тарикат/. Mr. Green

# 546
При нас Сашо започва и за бати като взема две вафли и за кака и така излизам винаги с три неща, а батко му не се сеща много да купи и за Сашо макар че като беше малък и той винаги взимаше и за кака.

# 547
  • Асеновград
Така и така сме подхванали темата - Тедо напоследък вместо на разходка иска да ходим да "пупим" нещо , голям потребител се извъди.Обаче как точно се "пупува" , че се плаща и кой вади парите идея си няма.
h.kirova , как си , оздравяваш ли ?

# 548
  • Sofia
Аз за парите от сега обяснявам. Требе да са наясно.
Даже ако съм с него - давам парички той да си плаща покупките. Ако поиска нещо - питам имаш ли пари да си го купиш - и той "ами нямам" и в такива случаи понякога връща от където е взел съответното нещо. Просто явно усещат при кой минава номера.  Thinking

# 549
  • На края на вселената!
И аз обяснявам за парите и на двете. Карам Лина сама да пазарува "един хляб от този" и показва, после си чака рестото, а аз съм пред кварталното магазинче и я гледам. Покрай кака си, и малката започна да събира стотинки, и понякога се пазари с кака си за играчка срещу стотинки  Laughing Когато са в къщи и има някаква награда на едната и тя веднага се сеща за другата. Кати казва " и кака иска", макар кака й да не знае за какво иде реч. А Лина казва "хайде да дадем и на Кати такова". В магазини понякога искат, понякога не. Ако кажа, че нямам пари не се тръшкат. Но Катерина знае как да го получи. В плод-зеленчука каза, че иска бабълка (ябълка), като отказах, тя реши да ги хвърля на земята, че са й достъпни. После взе да ги гризе, и докато я хвана гризна две, но само колкото да забие зъби в тях и ги пуска. Та си накупих бабълки тогава. А в голям магазин, Кати иска да се вози в количката, но при продуктите, не в седалка за деца. Така има възможност да изхвърля това което съм избрала. Ако не позволя, опитва да събори нещо от щанда. Мисля единствената цел е да ме дразни, защото не мога да й обърна достатъчно внимание в магазина.

# 550
Вillie благодаря че попита вече съм по добре пъпките започнаха да се скриват ,но още се уморявам лесно,но в понеделник съм на работа.

# 551
  • София
Както знаете аз съм изявлена телефониска  Joy тръгна ли да говоря така ме манипулират качи ман и там направо ужас и да не са празни приказки по тел.те си знаят своето.
Първия хляб е изпечен сега ще го опитаме
Кирова Hug

# 552
  • София,
Много са сладки тези малки "потребители" - и моята засега не се тръшка, и вика мамо искам това или онова - днес в един магазин ми вика мамо чуи ме, може ли нещо да ти кажа, сигурно пет пъти ме пита докато и обърна внимание Mr. Green и накрая ми вика "Може ли бонки" Blush е какво да я правя взех. После в другия магазин докато беше около мени изведнъж я няма  - заредила се пред щанда с шоколадови яйца и си чака Joy - а като купуваме нещо и винаги води политика да вземем и за Ками Mr. Green /една приятелка/. А с батко си в къщи иначе се карат - всеки трябва да си има отделно и да си го яде, - т.е. всеки си има чинийка и каквото се яде се сипва на всеки поотделно Mr. Green
Ками нямаш проблеми ще помагам с каквото мога, то и аз сега навлизам отново в материята де с три годишно прекъсване,  мислех че всичко съм забравила, но уви много бързо си припомних всичко и по програмките с които работим и по фирмите, някои съм ги работела и преди и ми беше по лесно с тях, но с новите тепърва се запознавам. Peace Ще си помагаме взаимно. Ти на какви програми работиш  newsm78
П. П. Ели честито и на тебе нова работа! Лека и доходна да е!  Hug
Иве честита ти фурна, чак ми замириса на хляб на мен, ще ме зарибите и мен с тези фурни, ние не че ядем хляб много в къщи де, но можем и да проядем, тогава със сигурност никога няма да отслабнем Crossing Arms
А Вероника нещо ми се събуди сутринта с леко запушен нос, сега следобед пак и се запуши, дори неможа да спи newsm78 искаше и да дишка, та и включих малко физиологичен разтвор на инхалатора, странното е, че сега като е будна и няма нищо, дори не тече, няма секрет,  newsm78 дано не е пипнала нещо от яслата и не се разболява Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:52 от Семирамида

# 553
  • Асеновград
Дани , ние с Тедо сме с такова в момента - много гъсти секрети , които трудно излизат и запушват носа много гадно.По няколко пъти на нощ слагам капки.
Оф , още 5 минути и отивам да готвя и да пия  Laughing.

# 554
Ха ха ха, развеселихте ме  Hug
Аватар беше ... приказка Simple Smile Само ми беше мъка да чета надписите.. докато говореха на англ добре, но като минеха на местния и...  Laughing
За утре мисля да ходим в 199 на история за две мишки. Четох, че е подходяща за малки деца.. ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт