аа, не, вие сте от тежките случаи.Имам един приятел, същата история е. Любимото ми занимание е да го бъзикам, че нещо ми се вижда пребледнял. Е, няма такъв майтап.
аа, не, вие сте от тежките случаи.
не е истина...
)

Ами, моите тръгнаха от тази седмица и още на втория ден ми направиха забележка че много рано съм идвала да ги взема - 5.45 вечерта!!!! Та сега ги взимаме последни и пак се пазарят че искат още
Явно им готвят вкусно. Записах ги и на английски в училище. Почти целия клас ходи и още от първия ден госпожата по английски го покани да останат. Хареса им 

А и явно им харесва. Мишленце, продължавай да ни държиш в течение, че ще вървим по този път догодина! А за куплетчетата, не се тревожи! Сигурна съм, че ще научат всичко без проблем. Аз се изумих, когато Еми ми изрецитира последователно стихчетата за коледното тържество на всички деца /не помня точно, но бяха над 10/. Научила ги беше докато са репетирали. Явно с лекота помнят всичко днешните дечица.

(е, сега съм по-малко млада, но тъмнокоса)
(е, сега са големи, но и опърничави (поне някои от тях))
(е, и сега се...целуваме...но, по-рядко...)
Сега си тежа на мястото в прекия и преносен смисъл.
А теб трима мъжаги те целуват вече, така че ... 
За кънките и на мен ми се иска да ги заведа, но самата аз не карам кънки и ще се чудя тях ли да пазя или себе си. Много са ми кекави глезените, така че явно ще ги чакам да пораснат и сами да ходят
Туйто!
Много е пораснал Мъри, а ти- все същата мацка
За целувките - ти все пак си имала период в който сте се целували всеки ден
. Голям кеф! Така мило ми стана... сякаш беше вчера, а всъщност... времето буквално лети. Жалко само, че не пишат всичките майчета, за да видим как растат и техните дечица. А за Мъри нямам думи просто. Толкова е голям и хубав! Пу,пу! Сигурно поне половината кукли в детската градина са хлътнали по него. Да ти е жив и здрав! Но не разбирам какви кусури си намираш. Изглеждаш супер! Не за всички времето лети с еднаква скорост

Туйто

И аз не бих записала детето си да тренира точно този спорт, но с малко по-различни съображения. 
Препоръчани теми