ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 54

• 30 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
 Да се разпиша за вечерта  Hug
 Плами , да ти е честито мила!Изчиствай ги ,да ти се махат от главата.
 Късметчето,ти скъпа трябва деца да правиш  Grinning Не знам с какво се занимаваш иначе(по професия),но за това мнооого те бива  Peace
 B l a n k a ,  Whistling свиркам  Grinning Рядко влизам във фейса и обикновено не знам какво да правя там(седя и гледам тъпо в монитора  newsm78),но ако все пак искаш за калабалък ставам  Grinning Аз съм онази с розовите устни на точки,дето на туй отгоре и езика си не държи зад зъбите.Тази "фасада" ми я сложиха автоматично  Rolling Eyes
 Бубе какво ти е кремчето за мазане?Като ти прочетох поста се сетих как през 2001г. ни пратиха помощи от Франция(тогава работех в отделение)Абсолютно никъде не пишеше на БГ кое лекарство за какво е- всичко на френски.Гледаме един гел  newsm78 ами гел пък за каво ще да е толкоз Rolling Eyes За мазане ще да е ,логично ставни истории , пък то в болницата старци с болни колене и пр. да търсиш.Този гел беше първото нещо,което намери приложение.Взима го докторката и право при дядо ......(забравила съм му името на човека Blush)"Ето ти да си мажиш кръста и коленете,хубаво е , френско Peace" След седмица старшата сестра ни светна ,че бил противозачатъчен гел  Laughing Гоооолям смях падна.
 Извинете ме за спама   Embarassed Embarassed Embarassed Аз затова гледам рядко да пиша Embarassed Embarassed Embarassed

# 121
  • при най-добрия мъж...
Неееее, няма! Провали ми се теорията.  Joy Joy Joy Joy Но другото си е вярно - същичката селянка е в края, както и в началото.

Дойде ми наум, че след като толкова дълго съпреживявах отхвърлянето на Джем, след като страдах заради тъпата овца Ламия, сега ми се иска Дженгиз да набие главата на Ейшан във врата, да й даде да се разбере и изобщо не искам край като в Мелодията...
 Sick Sick Sick Sick Sick

Това защото преди малко правих сцената, в която Дженгиз подарява бижу на жена си, а тя е като сфинкс. Той я пита - какво има пак? Какво искаш? Имаш всичко! А тя - искала ВЪЗДУХ! Тогава той й казва: Ти искаш всичко, но не даваш нищо насреща. Какво да ти дам, пита Ейшан. А той - застанал като пионерче, само дето не е с къси панталонки и три четвърти чорапки, застанал мирно пред нея свива рамене: Любов! Мамка му!

Ей това като го превеждах такива псувни отнесе тая Ейшан,че ако ме беше чула щеше сама да си блъсне главата някъде.
И защо,по дяволите,са избрали тоя клон неокастрен?Прекалено висока и така Дженгиз изглежда като някакво зло джудже край нея.Въобще не се получава дълбок епизода,сигурно и другите като мен гледат колко е висока и не обръщат внимание на диалога.
А да е красива-не е.
Не мога да повярвам,че го казвам,но предпочитам на Ламия овчата физиономия пред тази безизразната мома с рядка коса.
Въобще не съм съгласна с кастинга. #Cussing out

А иначе съм на 8 част от 1 епизод и мисля да го довърша докрай тази вечер.

# 122
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
ази ще ме умориш някой път
и аз сега кво да правя като нямам от тоя гел
ще се гърча от болка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 123
  • СТАНДАРТНО.
 Ази, първо бях управител в склад за книги към една книжарска фирма, сега съм технически секретар  Mr. Green.
 plami89, честито за изпита, сигурно празнуваш сега някъде, но аз ти приготвих подарък, като се включиш, ще го видиш Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

СПЕЦИАЛНО ЗА plami89

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 20:20 от късметчето

# 124
  • КиТ
СПЕЦИАЛНО ЗА plami89 [/b][/color]
[/size][/move]

А гледам Листопад Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 125
  • СТАНДАРТНО.
 Абе тоя сериал "Незабравима" много един такъв джуркан между 1001 нощ и Мелодията на сърцето  Mr. Green Mr. Green. "Черната нощ" я има, мацката и тя пише някви дневници до бебето си, той уж умира за нея, ама пуста семейна чест, трябва да внимава.... Не че съм го гледала подробно, но това ми се наби. А, да, и главния герой си има приятел, с който кибичат на една яхта и си споделят (Онур и Керем от 1001 нощ)  Mr. Green.

# 126
  • КиТ
Абе тоя сериал "Незабравима" много един такъв джуркан между 1001 нощ и Мелодията на сърцето  Mr. Green Mr. Green. "Черната нощ" я има, мацката и тя пише някви дневници до бебето си, той уж умира за нея, ама пуста семейна чест, трябва да внимава.... Не че съм го гледала подробно, но това ми се наби. А, да, и главния герой си има приятел, с който кибичат на една яхта и си споделят (Онур и Керем от 1001 нощ)  Mr. Green.

1001 нощи не съм гледала,но определено прилича на Мелодията
Има дете от голямата си любов,но не му казва след това ще каже,че от Тога
Пише дневници и през 5 минути плаче
ooooh!

# 127

. А, да, и главния герой си има приятел, с който кибичат на една яхта и си споделят (Онур и Керем от 1001 нощ)  Mr. Green.

И Мехмет и Онур от "Перла"

Плами, поздрави и от мен!!!

# 128
  • при най-добрия мъж...
Мацки,свърших с първи епизод.Кой ще започва с трети или да го мятам?

# 129
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
мацки след дълго умуване как да изложим резюметата от Езел на първа страница
стигнах до някакъв резултат
поствам да го видите и да си кажете мнението

ако не се одобри да търся други варианти

идеята е пак зад снимка да бъдат скрити всички резюмета(не знам дали ще са и еднакво оформени)

е това е : http://docs.google.com/View?id=ddp8bh8q_0fxbr7qhd

# 130
newsm10

# 131
Мацки,свърших с първи епизод.Кой ще започва с трети или да го мятам?
Аз трябваше да  започвам с трети,но още не съм EmbarassedАко имаш материал за него-почвай го.Аз
ще подкарам 4-ти PeaceБез значение.

# 132
  • КиТ

Одобрявам newsm10

Да попитам всички ли епизоди ще превеждаме Rolling Eyes Thinking
Аз може и аз да почна 5 епизод,но от неделя...сега малко почивка
  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 133
  • при най-добрия мъж...
Ок,така да се разберем.
Лошото е,че много хора превеждаме,а сал една Бланка турга субтитрите. newsm78

# 134
  • КиТ
Лошото е,че много хора превеждаме,а сал една Бланка турга субтитрите. newsm78

Лакунче Flutter,мисля,че ти можеш да слагаш субтитри Thinking ще помагаш ли Бланка Rolling Eyes
Да й е по-лесно Peace

Общи условия

Активация на акаунт