Раждане във Втора градска болница, София

• 307 117
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 2 340
Още 1 въпрос имам:
Багажа може ли в сак,или трябва в найлонова торба.Предвидила съм:
2нощници
памучни гащи,едникратни гащи
тоалетни принадлежности
чаша,чиния,вилица,нож...
тоалетна хартия
хавлия-голяма,малка.
В последствие мисля да ми донесат памперси и мокри кърпи.
Дано не пропъскам нещо.   newsm78

Нощници не ти трябват, даже е забранено да си с твоя. Те дават.

Вземи си бръснарски ножчета от едновремешните - там такива ползват за интимната прическа преди раждането. Другият вариант е ти да си се направиш "0 номер" преди да постъпиш. Аз така направих и двата пъти, и не са ме пипали.

Вземи си в багажа и минерална вода, след раждането е хубаво да се пие много вода.

# 2 341
  • UK
Джапанки/чехли. По-добре е да са подходящи за банята, за мокрене и къпане, че да не носиш два чифта.
Кокиче, честито!

# 2 342
  • София
Кокиче, честито и от мен.
Doyn, леко раждане.
След такива положителни мнения, ми как да не родиш там отново. Първото дете родих и там. През Септември чакам второто си детенце и отново ще ида там.
Doyn, мен д-р Нестерова ме изроди първия път. Много мила и добра докторка. Очарована съм.

# 2 343
Мами и аз вече твърдо съм решила това да е болницата на 23-ти август ми е термина.
Много ме тормози факта ,че пише ,че багажа трябва да е в пликче,не в сак.Ама ми изглежда много неудобно всичко да набутам в плик,толкова ли ще е фатално ако отида със малко сакче?
Няма да ме върнат,нали?  Grinning Praynig Rolling Eyes Peace

# 2 344
  • София
Аз първия път отидох с раница  Mr. Green Не ме върнаха  Mr. Green Казаха на ММ да ми вземе дрехите, с които отидох там и че нищо не ми трябва  Mr. Green Спомням си, че винаги питаха дали имам памперси, при всяко идване за смяна си носеха хората. Аз давах от моите, но винаги бяха подготвени и пари за това не са ми искали. Самобръсначка не ми трябваше, защото свърших тая работа още вкъщи. Сещам се, че бях забравила прибори да си взема и термометър, но и за това нямаше проблем, мереха ми Т с техен термометър и прибори ми дадоха. Абе не е толкова фатално и да се забрави нещо. 

# 2 345
Кокиче, честито и от мен.
Doyn, леко раждане.
След такива положителни мнения, ми как да не родиш там отново. Първото дете родих и там. През Септември чакам второто си детенце и отново ще ида там.
Doyn, мен д-р Нестерова ме изроди първия път. Много мила и добра докторка. Очарована съм.
Matsutka Благодаря, на теб до септември ти пожелавам хладно лято Simple Smile и лека бременност. Д-р Нестерова остана тогава с мен. Говорихме си смяхме се и тя попита дали имам нещо против да ме остави на д-р Христов и след малко щял да дойде и шефа (Калев) Simple Smile Беше великден и аз нямах нищо против. Не само съм очарована ами нямам думи за доброто им отношение.
Багажа може да е в малко сакче, по удобно е и е по подредено.

# 2 346
Искам да попитам дали има някое момиче дето е раждало скоро при доктор Калев с избор на екип?

# 2 347
  • София
Между другото, радвам се, че доктор Христов се е върнал във Втора градска. Ако реша да раждам втори път искам да е там. И не само заради него. Аз се запознах с всички /по неволя/ и съм доволна от отношението на персонала, без изключения.

# 2 348
Супер за д-р Христов - и аз при него раждах!
Декларацията за припознаване - бланка има и в Интернет - заверката при нотариус е 6лв.  Peace

# 2 349
Искам да попитам дали има някое момиче дето е раждало скоро при доктор Калев с избор на екип?

Аз раждах при съпругата му, с избор бях? Д-р Калев присъства на секциото ми, а престоя в отделението беше една идея по- приятен благодарение на двамата.

Сега осъзнах защо отношението към мен не беше нормално. В България видиш ли било прието да почерпиш отделението с пици и бонбони, торти, най- добре трюфели :v .... А аз го разбрах на по- късен етап. Раждаш и мъжа ти се строява с торбите пред вратата. Аз не почерпих и всички бяха ужасно груби, а си мислех, че е било заради избора на доктор. Еми Сори. Почерпих си докторката и приятелите. Не знаех, че и за санитарките трябва да има нещичко. Ta... имайте го в предвид

# 2 350
  • София

Аз раждах при съпругата му, с избор бях? Д-р Калев присъства на секциото ми, а престоя в отделението беше една идея по- приятен благодарение на двамата.

Сега осъзнах защо отношението към мен не беше нормално. В България видиш ли било прието да почерпиш отделението с пици и бонбони, торти, най- добре трюфели :v .... А аз го разбрах на по- късен етап. Раждаш и мъжа ти се строява с торбите пред вратата. Аз не почерпих и всички бяха ужасно груби, а си мислех, че е било заради избора на доктор. Еми Сори. Почерпих си докторката и приятелите. Не знаех, че и за санитарките трябва да има нещичко. Ta... имайте го в предвид
Не съм съгласна. Аз не съм черпила санитарките, а само двамата доктори и то мъжът ми занесе почерпката 3дни след изписването ми и отношението на всички беше много добро.

# 2 351
  • София

Не съм съгласна. Аз не съм черпила санитарките, а само двамата доктори и то мъжът ми занесе почерпката 3дни след изписването ми и отношението на всички беше много добро.

И аз не съм черпила никого. Не съм била и с избор на екип. Бащата на детето ми реши, когато ме изписваха, да почерпи с бонбони и това беше.

# 2 352
  • UK
Да.  Laughing  И двете не сте черпили, само мъжете ви занесли бонбони.  Laughing И аз не съм черпила, мъжът ми донесе бонбоните, когато му показаха бебето.  Simple Smile Повечето черпят на момента веднага след раждането, защото после им изпускаш  дирите на лекари, екип, акушери и т.н. и не можеш да ги намериш едно благодаря да им кажеш. Аз на второто си раждане, след операцията въобще не видях доктора, който я извърши.

Тоничка, не се сърди, българщинка си е и това е, не го приемай за нещо отрицателно. Приеми го както, когато подаряваме цвете на класната на първия и последния учебен ден, същото е. Сигурна съм, че на персонала отдавна им се повръща от бонбони и лошото отношение към теб не е било свързано с това.

# 2 353
  • София
Да.  Laughing  И двете не сте черпили, само мъжете ви занесли бонбони.  Laughing И аз не съм черпила, мъжът ми донесе бонбоните, когато му показаха бебето.  Simple Smile Повечето черпят на момента веднага след раждането, защото после им изпускаш  дирите на лекари, екип, акушери и т.н. и не можеш да ги намериш едно благодаря да им кажеш. Аз на второто си раждане, след операцията въобще не видях доктора, който я извърши.

Тоничка, не се сърди, българщинка си е и това е, не го приемай за нещо отрицателно. Приеми го както, когато подаряваме цвете на класната на първия и последния учебен ден, същото е. Сигурна съм, че на персонала отдавна им се повръща от бонбони и лошото отношение към теб не е било свързано с това.

Simple Smile Това, че мнозинството "правят така" е факт. Сърдете се на възпитанието и гените си  Laughing

# 2 354
Това с черпенето и мен много ме дразни,винаги се е правело ...когато бях ученичка,после и в университета,много ми е ужасна цялата схема.Не обичам такива мазнения за да имат хората по-различно отношение към теб.Не съм и възпитана по този начин.Но номера винаги минава...толкова им е акъла... Peace

Общи условия

Активация на акаунт