Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (11)

• 90 344
  • 791
  •   1
Отговори
# 720
В момента имаш ли нещо, което да те притеснява или някакъв стрес? Да не би от това да е, защото при мен е така, когато съм разстроена, усещам буца в гърлото, а понякога и болка.
Ами не е болка,не знам по принцип все се вживявам във всичко и все има за какво да се притеснявам,макар и да не е хубаво SadЩе ми мине Wink

# 721
ianica stefanova, знам, че е много трудно, а понякога дори невъзможно, но ако можеш карай го по-полека. При нужда вземай примерно глог-валериан-мента или само валериан, понякога и валидол помага. При нашето заболяване и най-малкото натъжаване или разстройване влияе зле и обикновено се усеща веднага в жлезата. Знам го по себе си. Пожелавам ти по-малко ситуации, предизвикващи стрес ! Hug Hug  bouquet

# 722
Честит празник!Бъдете много щастливи и обичани жени!

# 723
ianica stefanova, на мен ми беше така около 2-3 седмици, тогава бях много преитеснена за други неща и тая буца въобще не знаех каква е и още повече се притеснявах, едва след това ми откриха хашимотот и си обясних буцата в гърлото с него. После ми мина, ей така, може би аз се успокоих като разбрах от какво е. Ще ти мине. Бъди спокойна и мисли позитивно.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И  ОБИЧАНИ!!!

# 724
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБГРИЖВАНИ С ВНИМАНИЕ НЕ САМО ДНЕС А ВСЕКИ ДЕН!!!

# 725
ЧЕСТИТ 8 ми МАРТ!
Бъдете живи и здрави, мнооого обичани  и щастливи! newsm51 smile3525

# 726
  • София
момичета, имам много неприятен обрив със страшен сърбеж в областта на щитовидната жлеза, от 5 г. съм с Хашимото; знаете ли дали имат връзка двете неща?

Благодаря и честит празник на всички дами!

# 727
Честит 8-ми март прекрасни , чувствителни и страстни Хашимотки!!! Бъдете живи и здрави, бъдете обичани и обожавани, бъдете силни и красиви!!! Весело прекарване на празника![/color

# 728
  • ВАРНА
момичета, имам много неприятен обрив със страшен сърбеж в областта на щитовидната жлеза, от 5 г. съм с Хашимото; знаете ли дали имат връзка двете неща?

Марш на лекар!

Честит празник на всички, които празнуват! (аз не съм от почитащите празника)

# 729
Честит празник, девойки и само щастливи мигове да ни спохождат!
Честито но Erota на патерички, много късмет и любов!
Да сме живи и здрави най-вече! Hug

# 730

Да не би да си приемала или да си се мазала външно с нещо, съдържащо йод? При мен се получи такъв обрив, когато бях в Созопол, от морската вода, в която имаше много водорасли, съдържащи йод. Оправих се цели две седмици след като се прибрах. Ако пиеш витамини, провери дали в тях има йод. При всички положения е добре да се консултираш с доктор!!!

Момичета, имам информация, че от сряда докторите ще стачкуват и няма да издават рецепти. Ако имате нужда, ходете сега при джи-пи-то си!  bouquet

# 731

Anssi,благодаря  Hug

# 732
  • София
Ох, два дни нямах компютър! ooooh!
erota, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и много, много обичана!

Момичета, от колко часа започва да приема д-р.Тодорова и до колко? И тези, които с ходили без час, как е по-добре, към края на приемното й време или в началото? решикла съм утре да тида без час, ще им обясня каква е работата и се надявам да ме приеме. Не мога да оставя детето без мама на празника й за 8-ми март, толкова се подготвя за това тържество...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:01 от Klemy

# 733
  • София и там където не се пуши
Klemy lвсе пак и се обади да предупредиш.

Аз мисля, още сега да отидеш по-рано и да обясниш

Ч Е С Т И Т   П Р А З Н И К    М О М И Ч Е Т А   Hug Hug Hug

# 734
  • София
Тя не приема ли само втроник и четвъртък? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт