Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 292
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Марси  Hug благодаря за пожеланията. Аз отивам да пазаря, че после като почне мача да мога да готвя и дъ хвърлям по едно око. Че ако паднат хабибито ще е нещастно, а не искам точно днес да е нещастен  Laughing
Много мног  Hug

# 121
  Никито , Да си жива и здрава !
Много любов , щастие и късмет !!!

# 122
  • Варна
Хади египтянки да ни е честита победата, ох измъчих се докато гледах голяма борба голямо нещо,ганайците май стояха по добре на терена във втората половина на косъм се разминаха с доста голови положения но наште имаха късмет и вкараха 5 минути преди края на редовното време,после пък 3 минути преди края за малко Гана да изравни, в резултат сега си имам едно ухапано на китката от напрежение....пуууу ама това футболът не е за хора със слаби сърца ноооо кой каза :

# 123
  • София

Аз се чудя къде сте се изпокрили, те на магребски запалянковци се правили нашите магербски дами.  Laughing

# 124
  • по пътеката
4естито на егитата! май тук никой не се радва! не знам дали са гледали ма4а даже! моят  по селски райони се подвизава, някакво обу4ение  на приятел провежда! аз за пореден път се хващам да правя в студено козунак и май няма да го докарам да видим! не се надува както искам и о4аквам! ама 4акането му е майката на него! бутнах го на топло на  40 гр във фурната !
най- после се показа нещо като суха извара, толкова няма мазни4ко , масълце де, в това мляко! трици и половина, но си е домашно и ще си го хапна някак! Tired
за сефте не ми се подсири млякото, направо се изумих! #Cussing out

# 125
  • Varna
ЛИБРЕЕЕ Hug
Ама ти си страхотна бе, как го коментираш тоя мач, спортните журналисти да ти завидят newsm10
Хайде, честита победа Либре и Ники newsm18 newsm18 newsm18 coolcool

# 126
БИХМЕ БИХМЕ!!! ПЪК И КАК НЯМА НАЛИ ХВЪРЛЯХ ПО ЕДНО ОКО НА МАЧА  hahaha
ДЕЛТЕ, МАРСИ МЕРСИ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА   bouquet
ЛИБРА ДА НИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА!!! ХАБИБИТО МНООООООООООГО ЩАСТЛИВО!!! ОПИТА СЕ ДА СЕ ОБАДИ ОБАЧЕ ПРЕКЪСНА ВРЪЗКАТА СЛЕД ЕДНО АЛО И ВИКА НЕ МОГА ДА СЕ СВЪРЖА:) ЯВНО И ОПЕРАТОРИТЕ ИМ ПРАЗНУВАТ  Joy Joy Joy
А ПЪК КАКВА ГЮРУЛТИЯ СЕ ЧУВАШЕ САМО НЕ Е ИСТИНА!!! ПРАЗНУВА НАРОДА ЕГИПЕТСКИ БРЕЕЕЕЙ

# 127
  • Варна
Делти изплагиатствах най безсрамно от спортните журналисти от бтв  Mr. Green , нали не един и два пъти съм слушала техните коментари та съм запомнила нещичко ......но наистина последните минути на мача бяха инфарктни  Crazy ,спомних си времето когато викахме за България на световното в САЩ 94 , еххх славни времена бяха тогава да можеше и сега да е така ама няма да бъде поне в близките години,беше времето на българският лъв,затуй сега ще се радвам с милото,той е голям футболен фен и беше притеснен как ще се развие мачът,аз го гледах по евроспорт и накрая много се смях защото вратарят им Ел Хадари от еуфория се качи на вратата си (кЪк се покатери тоз човек там не разбрах)и куфя на воля,преди две години по същият начин се беше похендрил, та това явно му става като запазена марка......английските коментатори заявиха че Египет като футбол няма какво повече от това да покаже на африканска земя  Laughing , жалко наистина че не успяха да се класират за световното ......и Абу Трика не игра ама той е контузен, а пък треньорът само да те погледне и замръзваш, личи си че с желязна ръка наставлява,евала на човека  bowuu.сега чакам видео запис на народното веселие  Mr. Green президентът Мубарак е отпуснал пари за фойерверки  Whistling Whistling на това последното да не вярвате

# 128
Хайде и тук ЧРД, па така след около 25-30 години може и в некоя дискотека да се съберем па да си поиграем както ние си знаем.
Мечтата ми е да има дискотека с народни (не поп фолк и чалга) песни и танци.
Joy Joy Joy
Искам инфо за мястото на срещата! Party
Ники,
Честит Рожден Ден!

Бъди жива и здрава и нека всички твои мечти и желания станат реалност!

# 129
Ники, на патеричка, но от сърце Честит Рожден Ден!

Желая ти здраве, много любов и осъществяване на мечтите ти в най-скоро време!

Делте, мина ли крачето? Майка ми почти две години я държа такава болка от изкълчено и се излекува с един бабешки лек за една седмица! В краен случай ще ти го кажа, че е доста гадничък!  Sick Как е баткуту? Четох пътепис на един моряк и през цялото време си мислих твоя батку през какво преминава! Това съвсем не е за всеки и се иска голяма воля! А като се има предвид и зачестилите случаи на нападения от пирати  #Crazy Да ги пази Господ! Praynig Praynig Praynig
Либре, Ники, големи запалянковци сте, бе!  Joy Дано имате възможност да гледате на живо мач с участието на Египет! Вашата агитка ще е достатъчна за целия стадион, така като гледам! Hug
Марси, стана ли козунака? Аз с такова нещо не се хващам. Голяма врътня, но пък обичам! Даже неизпечен Embarassed Embarassed По въпроса в подписа съм за брюнетка. Не защото и аз съм, но момичето има много изразителни и красиви черти на лицето и тъмния цвят ги подчертава много по-добре.
Дядо Хаджия, голямо въображение имаш! Hug Как се сети за такава дискотека не знам, но звучи интересно! Аз със сигурност бих я посетила!
на всички  Hug и лек ден!

# 130
  • по пътеката
рали, мерси за мнението! гледам за мнение -4е има присъда над косата от директно връщане на светлия цвят! трябва  да пробват вси4ки гами   госпожиците!  :ooooh:4ервено, много русо, ки4ури , 4ерно  и кафяво! козунакът стана със зор, но стана!днес слизам при свеки да я  питам дали е  пробвала, 4е го припекох от една страна! тя запо4на с думите утре д направиш ,4е заминавам за тунис, за родата! заповед на щуката! Mr. Green

# 131
  • София
... козунакът стана със зор, но стана!...

Оппааааа още един редовен член на козунако производителите.

А добре дошла, па да споделяш и опит.  smile3521

# 132
  • по пътеката
дядко, при мене  все му е зор на козунака, или му е студено или някой елемент не е таман! преди брашното беше едно 4ерно ,в4ера  маята, суха  и за хляб ,не за пица, направо си ми дъхна прекалено! отделно го топлих във фурната ,4е си е бахър  и нас и те4ение  нон-стоп! подухва му на козунака и се инатеше! не се  полу4иха конците, но така и о4аквах! утре пак съм на пото4ната линия, дано стане както си го искам! Crossing Arms

# 133
  • София
дядко, при мене  все му е зор на козунака...

Позволих си да ти досаждам на ЛС и да ти напиша моят опит. Пропуснах да ти напиша, че когато месим козунак на студено (това на ръка де) даже и тавата загрявам заедно с фурната, че да му направя все пак някакъв опит за топла среда. То на козунака това му е каприза, топлина и търпение.

Хайде пък ние днес сме на ръжено-царевично-пълнозърнест хляб. Ако стане (че естествено пак ще съм на експеримент) ще ви почерпя.

# 134
  • по пътеката
дядко, като съм патица, по4ти лебед, забравих да ти благодаря за досаждането!много добре ми дойде като преговор с  малки забележки! Hug Peace  bouquet
аз сега съм по4ивка и с кафето за малко да се  огледам във форума ,новините ,кой какво що!

Общи условия

Активация на акаунт