Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 554
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
4естит празник на вси4ки,бъдете мн оби4ани и желани,здрави и щастливи!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 436
Честит празник, мили момичета!

# 437
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ!!!

# 438
Мили момичета и дядо жаджия! Благодаря на всички за пожеланията! Отговарям както винаги малко със закъснение, но нямах време да чета.
Правилно беше казала Айа тук. На 5/ти март сключихме официално брак и вече съм госпожа  Laughing. Това беше най-красивото изживяване, много вълшебно. Останаха ми толкова хубави спомени от там. Постоянно гледам снимките....в петък беше подписването в Дания, а в събота празнувахме с приятели.

Самото подписване мина за 5 мин. някъде....нямаше кой знае каква романтика, но за мен беше специално. Бяхме много щастливи. В крайна сметка и двамата не запомнихме нищо от това, което жената ни чете...но и двамата казахме "Да"  Laughing

Почерпете се от нашата сватбена торта

И да не забравя...Честит празник на всички жени! Simple Smile Бъдете винаги обичани и желани!

Лек ден на всички. От днес романтиката пак свършва и се почва отново със сивото ежедневие и работата.... Ех..  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 23:37 от Minaaa

# 439
МИНА БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО ДЪЛГИ ГОДИНИ НАРЕД!!!

# 440
Честито, Мина  bouquet! Пожелавам ви дълги години семейно щастие, любов и разбирателство!

# 441
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МИЛИ МОМИЧЕТА, ГОСПОЖИ  Wink и ГОСПОЖИЦИ.

Дано всяка получи заслужено признание за самоотвержеността и любовта си.

# 442

Честит празник на всички, които празнуват в този ден !

# 443
  • по пътеката
4естити празници!

от днес- специално за вси4ки жени и майки, съпруги и приятелки!
днес като подарък имам наистина нет! след  премеждия и оплаквания! сега ще ви про4ета!
ние слу4ихме кофти време уикенда ,но отидохме до тунис   на  4естването в посолството на  3 март! много приятно беше! ние  взехме и свекъра, пък  се оказа ,4е и там си намери познати сред  българските  преподаватели!едно време бг са били на голямо уважение в тунис,   непрекъснато 4увам добри отзиви! казаха ,4е има бг в тунис  от 1961 г , някои от 38 г живеят тук и е много весело с мешаните деца  и побългарените  половинки! линда беше в апогея си, имаше деца и нови бебета, тоест  попълнение- отдаване и подобряване  на гените  в двете посоки! ние се  помиткахме по роднини, обиколихме вси4ки големи магазини и се прибрахме  капнали, но нарушили рутинката в полза на развле4ението и антистрес програмата! линда  сега джитка една  спортна кола с дистанционно, напоследък сме по мъжките игра4ки, щото с моми4ешките ве4е не  могат ни изненадат!

# 444
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ФАРАШКИТЕЕЕЕ!!!

МИНЧЕЕЕЕЙ Hug
Душика, много сте ми милички, да знаеш. Искам да ви нагушкам двамата и отново да ви пожелая цялото щастие на земята. И те моля едно нещо и то хич не е маловажно- Моля те не допускай сивото ежедневие във живота ви, не го допускай!!! Hug Hug Hug Не забравяйте и двамата романтиката. Може за някои да е смешно, но при мене работи вече 29 години smile3521
МАРСЕЛИНКОВА Hug
Много хубава новина Душе, много. Зарадвах се, че си намерила познати във Тунис. Мислиш ли, че може да поддържате връзка със тях? Мисля си, ча като има познати и такива смесени бракове може много да си помагате едни на други. В смисъл съвети за децата а и да си споделяте проблеми. Мисля ще ти е по леко. Цунки- мунки Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 13:22 от DELTA_DELTA

# 445
Честит 8-ми март!
Бъдете много здрави, влюбени и желани. Hug
Весел празник!

# 446
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА !

Дядо Хаджия- благодаря за поздрава !
Мина- много сте сладки .   bouquet
Дидонка- малките са болни.... Tired и тук е студено  cold и не спира да вали сняг от сутринта  Crazy http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC08758.JPG
Алба  Heart Eyes

# 447

Този свят не по женски модел е направен,

но на нашите женски ръце той лежи
bouquet Hug

Минче- Честито още веднъж  Hug
Второто фото много ме впечатли .Супер сте и двамката  bouquet

Марси-браво на теб българче-чак до Тунис в посолството за националния празник!Ти май не за пръв път ходиш за този ден там  bouquet

Ще ви споделя с какво ме поздрави моите хайвани - за тях е Празника на мама  bouquet Hug

Преди раждането си дете попитало Бог:
 Незнам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?
 Бог казал:Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни;-Но как ще го разбирам,аз незнам езика на ангелите?;-Той ще те научи на своя език и ще те пази;
-А как е името на моят ангел?;-Не е важно как се казва,ти ще го наричаш МАМО!

Лелеее Близначета-чак толкова сняг ли има?! Хич не се чувства че наближава Пролетта!

# 448
  • по пътеката
мин4е, сега видях, верно, едно ново бра4но попълнение  на смесените  двойки си ни направила! много щастие и пазете  огън4ето в сърцата си, 4е с шепи сирокото в сахара ще ви го угаси! никакви ветрове и бури да няма по пътя ви!  bouquet
делти4, само аз съм в района  ми, другите са на поне  3 4аса път с кола! да не говорим покрай дидонковата ,които са  хептен не ги бях заси4ала! някои и не дойдоха, може да са заминали из европата!определено не бяхме  много както преди,основно бяхме смесените бракове, като,4е ли и някой друг останал от кооперантите! кризата си е явна  и 4увстителна! ина4е ,връзка само с дидонка май реална имам!дидонке, яд ме е ,4е не се видяхме, голямо шоу щяха да са ни децата, да знаеш!  Crazy Laughing
алби4, как си ,4адо? свирни, ако ме видиш много зелена! Mr. Green Hug
излизам по зада4ки,приятно изкарване на нежния празник!  bouquet
далке, аз  4ух едно много приятно за майките признание от дете, разтопих се, рано-рано! бог да пази децата ни, затова ни нари4ат майки-като ангелите да им бдим!

# 449
Дала- прекрасен поздрав си получила от твоите сърчица . Heart Eyes
Аз снимката я направих сутринта, сега натрупа много повече снежец....
Марси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт