Незабравима(unutulmaz)-тема 3

• 54 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София-в сърцата на моите деца
 Heart Eyes

# 91
Благодаря ти за всички снимки на Харун   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 92
Добро утро и от мен момичета HugКак сте днес?Времето тук е ужас и направо ми е едно подтиснато,гадното моя е на работа а малката при баба си Sad та така в понеделник се очертава интересна серийка,чак ми се ще да идва по бързо,че ми стана любопитно Rolling Eyes.

# 93
  • София
Ето много снимки и подписи за всички  Hug Hug Hug

# 94
Едва чакам да дойде понеделник. Само дано не започнат да дават по 1 серия, че направо smile3511

binzi, виждам че май си най-напред със сериала.  newsm10 Ако имаш някоя новинка за сериалчето, моля те сподели. Аз не разбрах, Еда си тръгва от дома си и отива в хотел, така ли?
Моля ви някой да ми прати линка към трейлърите, че забравих къде бяха.
И при нас времето е ужасно, такъв вятър духа. #Silly

# 95
  • София - Бургас
Леле, вече сме на тема 3.....
Супер, но чак до понеделник.....за новите серии..

# 96
Добър ден и от мен мацки каде видяхте този студ при мен е поне 40градуса и то на сянка щото сянката е на Харун

# 97
Едва чакам да дойде понеделник. Само дано не започнат да дават по 1 серия, че направо smile3511

binzi, виждам че май си най-напред със сериала.  newsm10 Ако имаш някоя новинка за сериалчето, моля те сподели. Аз не разбрах, Еда си тръгва от дома си и отива в хотел, така ли?
Моля ви някой да ми прати линка към трейлърите, че забравих къде бяха.
И при нас времето е ужасно, такъв вятър духа. #Silly

ББ
Еда не си тръгва а баща и я изгонва когато разбира че се о омъжила за толга а тя всъшност не се омъжва а просто така казват на всички та Еда отива да живее при Толга после го напуска и отива да живее на хотел но родителите и незнаят това

# 98
# 99
# 100
Добро утро и от мен.
Предполагам, че това предаване с Карбовски няма да е всеки ден, но ще видим.

# 101
Добро утро и от мен.
Предполагам, че това предаване с Карбовски няма да е всеки ден, но ще видим.
Само във понеделник ще го дават през останалото време незабравима ще си се излъчва както досега

# 102
  • София
Много сте активни, момичета - човек не може да смогне да изчете всичко  Grinning Но поне за разглеждане на снимките време ми остава!

# 103
ferina  bouquet  bouquet  bouquet                                                        binzi  bouquet  bouquet  bouquet

# 104

Общи условия

Активация на акаунт