Незабравима(unutulmaz)-тема 3

• 54 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Момичета аз предлагам да вървим да спим разбира се кой със когото иска  Laughing Laughing аз вече съм във леглото но няма да ви кажа със кого така че лека нощ от мен само ще погледна харун да не се е отвил че ще истине Laughing

# 271
хи-хи и аз....аз момичета тука 1 винце си пияяя,скоро май няма да лягам
Ами тогава наздраве!  Wine Glass  И аз съм на винце!

# 272
Спрете се със това вино утре цял ден ще ви болят главите и ще пухтите Laughing Laughing

# 273
аз коктейл съм си направила-в една кана сипвам бяло вино,тоник и парчета портокал...много е вкусно...ще ме бият вече,нищо по темата не пиша Embarassed

# 274
Момичета аз предлагам да вървим да спим разбира се кой със когото иска  Laughing Laughing аз вече съм във леглото но няма да ви кажа със кого така че лека нощ от мен само ще погледна харун да не се е отвил че ще истине Laughing
хайде Бинз лека

# 275

Спрете се със това вино утре цял ден ще ви болят главите и ще пухтите Laughing Laughing

Ами аз специално нямам такива проблеми - имам тренинг! Мога да си пия до сутринта.

# 276
  добро утро момичета ето малък поздрав от мен до всички хубави думи и снимки в темата http://www.vbox7.com/play:786d1777  bouquet

# 277
alex b, ти си ми била съгражданка Simple Smile и аз мога да се похваля с такъв трениниг Simple Smile

# 278
  добро утро момичета ето малък поздрав от мен до всички хубави думи и снимки в темата http://www.vbox7.com/play:786d1777  bouquet
верно е утро вече....малееее

# 279
Добър ден дружина защо кафето ми не сервирано Laughing

# 280
Добро утро! Ясно - снощи до много късно сте откарали  Wink
Ето, кафенцето, което бях обещала на binzi

А това е за останалите, за да й правим компания

Сега се връщам да ви прочета, да не съм изпуснала нещо newsm53

# 281
Много благодаря обичам хората който си държат на думата

# 282
Харун се сасегна че за него нямало кафе но аз му казах че ще му дам от моето

# 283
дай пълномощно бре моме Simple Smile

# 284
Вие хващате ли АТВ, защото ние не  Cry Или само в някои градове я пускат Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт